Home ΚΟΣΜΟΣ Ο Σόρος βοήθησε τον γνωστό ηθοποιό/κωμικό Volodymyr Zelensky να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας με λεφτά μέσω κυπριακής τράπεζας!!!

Ο Σόρος βοήθησε τον γνωστό ηθοποιό/κωμικό Volodymyr Zelensky να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας με λεφτά μέσω κυπριακής τράπεζας!!!

by _
0 comment 293 views

Αφίσα της τηλεοπτικής εκπομπής «Υπηρέτης του Λαού».

Ο Σόρος βοήθησε τον γνωστό ηθοποιό/κωμικό Volodymyr Zelensky να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας με λεφτά μέσω κυπριακής τράπεζας!!!

Ο Σόρος βοήθησε τον γνωστό ηθοποιό/κωμικό Volodymyr Zelensky να γίνει πρόεδρος της Ουκρανίας κάνοντας πλύση εγκεφάλου στη χώρα [ΒΙΝΤΕΟ]

Δημοσιεύτηκε από τον Brandon Campbell, 27 Φεβρουαρίου 2022


Ο Σόρος βοήθησε τον γνωστό ηθοποιό και κωμικό Volodymyr Zelenskyy να γίνει Πρόεδρος της Ουκρανίας κάνοντας πλύση εγκεφάλου στη χώρα με μια τηλεοπτική σειρά που ονομάζεται “Servant of the People” («Ο Υπηρέτης του Λαού»)…

Η εμπλοκή του Τζορτζ Σόρος στην Ουκρανία είναι γνωστή. Το όνομά του συνδέεται με την Πορτοκαλί Επανάσταση και τις αλλαγές καθεστώτος στη χώρα. Όπως στη Γεωργία.

Ο Τζορτζ Σόρος αναγνώρισε σε συνέντευξή του στο CNN ότι συνέβαλε ενεργά στην ανατροπή του πρώην προέδρου της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς το 2014. «Είχα δημιουργήσει ένα ίδρυμα στην Ουκρανία προτού ανεξαρτητοποιηθεί από τη Ρωσία. Το ίδρυμα λειτουργεί από τότε και έχει παίξει σημαντικό ρόλο στα τρέχοντα γεγονότα», εξηγεί ο χρηματοδότης που ίδρυσε το International Renaissance Foundation, στην Ουκρανία, ως μέρος των Open Society Foundations, τον Απρίλιο του 1990.

Το διαβόητο ίδρυμα που αρχικά τοποθετήθηκε στην Ουκρανία από τη Νέα Παγκόσμια Τάξη με στόχο να βοηθήσει τη μετάβαση από δημοκρατία σε οικονομία της αγοράς έγινε ένα είδος παράλληλης κυβέρνησης που ξεκίνησε αμέσως μια σειρά έργων σε διαφορετικούς τομείς χωρίς ποτέ να βοηθήσει πραγματικά τη χώρα. Αυτό έδωσε τελικά τον ρόλο του Προέδρου της Ουκρανίας σε έναν κωμικό/κλόουν που ονομαζόταν Volodymyr Zelenskyy, ο οποίος έκανε εμφανή την περιουσία του με μια κωμική τηλεοπτική σειρά ουκρανικής πολιτικής σάτιρας, αλλά χρηματοδοτήθηκε κρυφά από έναν φίλο του Σόρος, τον Ουκρανό ολιγάρχη Igor Kolomoisky.

Το όνομά του εμφανίστηκε στις αποκαλύψεις που έγιναν χάρη στην έρευνα των Pandora Papers, της μεγαλύτερης δημοσιογραφικής συνεργασίας στον κόσμο, με περισσότερους από 600 δημοσιογράφους, που αποκάλυψε τους κρυμμένους ιδιοκτήτες υπεράκτιων εταιρειών, μυστικών τραπεζικών λογαριασμών, ιδιωτικών τζετ, γιοτ, αρχοντικών και πολύτιμων έργα τέχνης πολλών ανθρώπων με επιρροή από την ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Περισσότεροι από 100 δισεκατομμυριούχοι, 29.000 λογαριασμοί offshore, 30 νυν και πρώην ηγέτες και 300 δημόσιοι υπάλληλοι κατονομάστηκαν στις πρώτες διαρροές τον Οκτώβριο του 2021 που ώθησαν πολλές κυβερνήσεις να ξεκινήσουν τις δικές τους έρευνες για τις οικονομικές δραστηριότητες που αποκαλύφθηκαν στις εφημερίδες.



Η παγκόσμια έρευνα προκλήθηκε από μια τεράστια δημοσιογραφική έκθεση που συντάχθηκε από τη Διεθνή Κοινοπραξία Ερευνητικών Δημοσιογράφων (ICIJ, International Consortium of Investigative Journalists), η οποία περιελάμβανε δουλειά από δημοσιογράφους από το ουκρανικό μέσο ενημέρωσης Slidstvо.Info, η οποία συνέδεε τις σκοτεινές οικονομικές συναλλαγές της εταιρείας τηλεοπτικής παραγωγής του Zelensky Studio Kvartal 95 με τον προαναφερθέντα Ουκρανό ολιγάρχη Igor Kolomoisky (πράκτορα του Τζόρτζ Σόρος). Η Slidstvo διαπίστωσε ότι τα χρήματα που ξεπλύθηκαν περνούσαν από το κυπριακό υποκατάστημα της Privatbank που ανήκει στον Kolomoisky, σύμφωνα με αξιωματικούς επιβολής του νόμου.

Πριν από δέκα χρόνια, η δημοφιλής τηλεοπτική εκπομπή Kvartal 95 ξεκίνησε τις εκπομπές της στο ουκρανικό τηλεοπτικό κανάλι 1+1 που ανήκει στον Igor Kolomoisky. Οι εκπομπές και τα προγράμματά τους ήταν επιτυχημένα στο κανάλι που ανήκει στον Kolomoisky, ο οποίος αργότερα θα υποστηρίξει τον Zelensky και την ομάδα, όχι μόνο ως διασκεδαστές αλλά και ως πολιτικούς, που φέρεται να υπόκεινται σε προτάσεις του ίδιου του George Soros. Σήμερα, ο Kolomoisky είναι ένα πρόσωπο που ενδιαφέρει τις έρευνες στην Ουκρανία, τη Βρετανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, που πιθανότατα να αγνοήσει τα αποτελέσματα.

Φυσικά, ήταν το Ίδρυμα του Σόρος στην Ουκρανία που ήθελε να καταπολεμήσει τη διαφθορά ενισχύοντας τη διαφάνεια και τη λογοδοσία στην Ουκρανία, υποστηρίζοντας τη δημιουργία του Εθνικού Γραφείου Καταπολέμησης της Διαφθοράς της Ουκρανίας το 2014, αλλά στην πραγματικότητα τίποτα δεν συνέβη και τον επόμενο χρόνο, το 2015, Ο Guardian χαρακτήρισε την Ουκρανία «το πιο διεφθαρμένο έθνος στην Ευρώπη» και σύμφωνα με δημοσκόπηση που διεξήχθη από την Ernst & Young το 2017, οι ειδικοί θεώρησαν ότι η Ουκρανία είναι το ένατο πιο διεφθαρμένο έθνος στον κόσμο.

Το Ίδρυμα Σόρος είπε επίσης ότι ήθελε να υποστηρίξει ερευνητικά έργα δημοσιογραφίας, καθώς και την ανάπτυξη ανεξάρτητων μέσων ενημέρωσης στην Ουκρανία, αλλά το 2010 και πάλι το 2021, το Freedom House αντιλήφθηκε «αρνητικές τάσεις στην Ουκρανία», με τα μέσα ενημέρωσης της αντιπολίτευσης που επικρίνουν την κυβέρνηση να κλείσαν λεισε, καταδεικνύοντας τον αυταρχικό χαρακτήρα της φιλοδυτικής κυβέρνησης υπό την ηγεσία ενός πρώην κωμικού.

Όπως μπορείτε να δείτε, η Ουκρανία κυβερνάται από έναν κλόουν που χρηματοδοτείται από τον Τζορτζ Σόρος, ο οποίος έκανε την περιουσία του με μια τηλεοπτική σειρά που ονομάζεται “Servant of the People” στην οποία ο Volodymyr Oleksandrovych Zelenskyy πρωταγωνιστεί ως Vasyl Petrovych Holoborodko, καθηγητής ιστορίας στο γυμνάσιο, ο οποίος εκλέγεται απροσδόκητα Πρόεδρος της Ουκρανίας μετά από ένα viral βίντεο που τράβηξε ένας από τους μαθητές του που τον δείχνει να κάνει βωμολοχίες κατά της κυβερνητικής διαφθοράς στη χώρα του.



Δυστυχώς, ο ισχυρισμός του Zelenskyy που έγινε κατά τη διάρκεια της πολιτικής του εκστρατείας ότι θα καθαρίσει τη χώρα του όπως ο φανταστικός χαρακτήρας του στην τηλεοπτική σειρά, ήταν προπαγάνδα, καθώς η Ουκρανία γίνεται ένα κακόγουστο αστείο που δημιουργήθηκε από τον Soros και το Kvartal 95 Studio, την εταιρεία τηλεοπτικής παραγωγής ψυχαγωγίας, που λειτουργεί στην Ουκρανία από το 2003, που ανήκει επίσημα στον Zelenskyy, αλλά φέρεται να χρηματοδοτείται από τον φίλο του Soros, Igor Kolomoisky, του οποίου οι ηγετικές φυσιογνωμίες εντάχθηκαν αργότερα στη διοίκηση του Zelensky ως Αναπληρωτές Αρχηγοί της Προεδρικής Διοίκησης της Ουκρανίας και ένας ως Αναπληρωτής Αρχηγός της Ουκρανικής Μυστικής Υπηρεσίας.

__________

ΠΗΓΗ >> https://billkloss.law.blog/2022/02/27/soros-helped-known-actor-comedian-volodymyr-zelensky-become-president-of-ukraine-by-brainwashing-the-country-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr