Home Greek News Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ

Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ

by _
0 comment 182 views

Η ΝΔ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]  //  www.egerssi.gr

Στις 29 Ιουνίου 2020 έγραφα σε άρθρο μου με τίτλο: “Μήπως ήλθε η ώρα να χαμογελάσουμε στη Ρωσία”, μεταξύ άλλων τα παρακάτω:

«Μας ανησυχεί ιδιαίτερα, το γεγονός ότι παραμένει πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα ο Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος δεν σταματά τις ωμές και συνεχείς παρεμβάσεις του στην ελληνική Πολιτεία! Διατυπώνει απόψεις πέραν της διπλωματικής του ιδιότητας, επεμβαίνοντας στις σχέσεις της Ελλαδικής Εκκλησίας με αυτήν της Ρωσίας! Προκλητικά έχει κάνει συναντήσεις με την ηγεσία του Στρατού, παρακάμπτοντας επιδεικτικά την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης! Ακόμη και αμερικανικά επιχειρηματικά συμφέροντα προωθεί ανά την ελληνική Επικράτεια, όπως πχ στην Αλεξανδρούπολη, ως ο Ύπατος Αρμοστής της Ελλάδος!

Όλα αυτά μας ανησυχούν ιδιαίτερα, από τη στιγμή που κλιμακώνεται κάθε ημέρα και περισσότερο η τουρκική προκλητικότητα και επιθετικότητα!

Τι επιζητούν τέλος πάντων οι ΗΠΑ; Να γίνει η Ελλάδα μια νέα Ουκρανία;….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%ce%b7-%ce%bd%ce%b4-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%bf-%cf%83%cf%85%cf%81%ce%b9%ce%b6%ce%b1-%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b4%cf%85%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%b7%cf%83-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%b3%ce%bd%cf%89%cf%83%ce%b7%cf%83/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr