Home ΚΟΣΜΟΣ Στα Γκουλάγκ!… Ο Τριντό κυνηγά και συλλαμβάνει τον διοργανωτή της διαμαρτυρίας του «Κομβοϊ Ελευθερίας» του Καναδά,  Κρις Μπάρμπερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα Γκουλάγκ!… Ο Τριντό κυνηγά και συλλαμβάνει τον διοργανωτή της διαμαρτυρίας του «Κομβοϊ Ελευθερίας» του Καναδά,  Κρις Μπάρμπερ (ΒΙΝΤΕΟ)

by _
0 comment 220 views

Στα Γκουλάγκ!… Ο Τριντό κυνηγά και συλλαμβάνει τον διοργανωτή της διαμαρτυρίας του «Κομβοϊ Ελευθερίας» του Καναδά,  Κρις Μπάρμπερ (ΒΙΝΤΕΟ)

Του Jim Hoft
Δημοσιεύθηκε 17 Φεβρουαρίου 2022 στις 6:54 μ.μ


Δείτε πρώτα το σχετικό τουίτ…

Το Newsweek αναφέρει:

Ο Κρις Μπάρμπερ (Chris Barber), βασικός οργανωτής του «Κομβοϊ Ελευθερίας» των φορτηγατζήδων του Καναδά, συνελήφθη και βρίσκεται υπό κράτηση. Αναμένεται να αντιμετωπίσει κατηγορίες καθώς η διαμαρτυρία συνεχίζεται για τρίτη εβδομάδα.

Η σύλληψη του Μπάρμπερ συνέβη την ίδια εβδομάδα που ο Καναδός Πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό επικαλέστηκε τον καναδικό νόμο περί έκτακης ανάγκης για να σπάσει τον αποκλεισμό των φορτηγατζήδων σε μεγάλους εμπορικούς δρόμους μεταξύ των ΗΠΑ και του Καναδά.



Ο Barber κατονομάστηκε πρόσφατα μαζί με τους συνδιοργανωτές Tamara Lich και Benjamin Dichter σε μια ομαδική αγωγή που επιδιώκει να αποτρέψει τους διαδηλωτές-φορτηγατζήδες από το να κορνάρουν. Η αγωγή ισχυρίζεται ότι οι δυνατές κόρνες θα μπορούσαν να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στην ακοή των κατοίκων της Οττάβας, της πρωτεύουσας του Καναδά.

______

ΠΗΓΗ >> https://www.thegatewaypundit.com/2022/02/off-gulags-trudeau-arrests-freedom-convoy-trucker-protest-organizer-chris-barber-video/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr