Home ΔΙΕΘΝΗ Το Bloomberg ανακοινώνει ότι «η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία»…!!!

Το Bloomberg ανακοινώνει ότι «η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία»…!!!

by _
0 comment 149 views

Το Bloomberg ανακοινώνει ότι «η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία»

από το RT
5 Φεβρουαρίου 2022, 5:49 π.μ

Το ειδησεογραφικό πρακτορείο ζήτησε συγγνώμη επειδή ανάρτησε “κατά λάθος” έναν προγραμμένο τίτλο…


Το πρακτορείο ειδήσεων Bloomberg δημοσίευσε έναν τίτλο που έγραφε, «Ζωντανά: Η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία». Ανέβηκε στην αρχική του σελίδα γύρω στα μεσάνυχτα ώρα Μόσχας και έμεινε εκεί για σχεδόν μισή ώρα, προτού αφαιρεθεί και ζητηθεί συγγνώμη για το λάθος.

Οι χρήστες που έκαναν κλικ στη συγκλονιστική ιστορία ενώ ήταν ακόμα ανοιχτή, ανακατευθύνθηκαν σε μια σελίδα σφάλματος, σύμφωνα με τη New York Post. Στιγμιότυπα οθόνης του ιστότοπου του Bloomberg που κοινοποιήθηκαν στο Twitter δείχνουν ότι ο εντυπωσιακός ισχυρισμός παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητος για τουλάχιστον 24 λεπτά προτού διαγραφεί.

Το πρακτορείο ειδήσεων παραδέχτηκε τη γκάφα, λέγοντας ότι «προετοιμάζουν πρωτοσέλιδα για πολλά σενάρια και ο τίτλος «Η Ρωσία εισβάλλει στην Ουκρανία» δημοσιεύτηκε ακούσια γύρω στις 4 μ.μ. ET σήμερα στον ιστότοπό μας.”

«Λυπούμαστε βαθύτατα για το λάθος. Ο τίτλος έχει αφαιρεθεί και διερευνούμε την αιτία», πρόσθεσε το Bloomberg στη σύντομη mea culpa του, κρυμμένη πίσω από ένα paywall.

Η επικίνδυνη γκάφα έρχεται μετά από μήνες διακίνησης φόβου από τα δυτικά μέσα ενημέρωσης και ανώτερους αξιωματούχους ότι η Ρωσία υποτίθεται ότι σχεδιάζει μια πλήρους κλίμακας εισβολή στην Ουκρανία κάθε μέρα τώρα.

Αυτές οι προβλέψεις έκτοτε έχουν κάπως ελαφρύνει από το «επικείμενο» από τον Λευκό Οίκο, ενώ το Κρεμλίνο επέμενε καθ’ όλη τη διάρκεια ότι δεν υπάρχει επίθεση στα σκαριά. Η Μόσχα έχει επανειλημμένα απορρίψει τους ισχυρισμούς ως «υστερία» και «ψευδείς ειδήσεις», και ακόμη και το Κίεβο σε ένα σημείο επέκρινε τη Δύση ότι βλάπτει την οικονομία της με συνεχή πανικό για έναν επικείμενο πόλεμο.

ΠΗΓΗ >> https://www.infowars.com/posts/bloomberg-announces-russia-invades-ukraine/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr