Home ΚΟΣΜΟΣ Η Σουηδία ενώνεται με άλλες χώρες ανακοινώνοντας το τέλος των περιορισμών για τον ΨΕΥΤΟ-ιό

Η Σουηδία ενώνεται με άλλες χώρες ανακοινώνοντας το τέλος των περιορισμών για τον ΨΕΥΤΟ-ιό

by _
0 comment 186 views

Η πρωθυπουργός της Σουηδίας Magdalena Andersson ανακοινώνει κατά τη διάρκεια μιας ψηφιακής συνέντευξης Τύπου ότι η Σουηδία θα άρει σχεδόν όλους τους περιορισμούς Covid-19 στις 9 Φεβρουαρίου, στη Στοκχόλμη. (Marko Säävälä/TT μέσω AP)

Η Σουηδία ενώνεται με άλλες χώρες ανακοινώνοντας το τέλος των περιορισμών για τον ΨΕΥΤΟ-ιό

Η Σουηδία θα επιτρέψει στους ανθρώπους να επιστρέψουν στα εστιατόρια χωρίς περιορισμούς στη χωρητικότητα για φαγητό


Η Σουηδία την Πέμπτη ενώθηκε με άλλα ευρωπαϊκά έθνη δηλώνοντας ότι θα καταργήσει τους περιορισμούς του κορωνοϊού.

«Είναι καιρός να ανοίξουμε ξανά τη Σουηδία», δήλωσε η πρωθυπουργός Magdalena Andersson, ανακοινώνοντας ότι οι περιορισμοί θα αρθούν από τις 9 Φεβρουαρίου.

Μεταξύ των μέτρων και των συστάσεων που θα αρθούν, η Σουηδία θα επιτρέψει στους ανθρώπους να επιστρέψουν στα εστιατόρια χωρίς περιορισμό για το πόσα άτομα μπορούν να είναι εκεί, τον χώρο που θα πρέπει να υπάρχει ή τις ώρες λειτουργίας. Θα καταργηθούν επίσης οι απαιτήσεις για πιστοποιητικά εμβολίων και χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς, καθώς και η σύσταση για περιορισμό των κοινωνικών επαφών.

Την Τρίτη, η γειτονική Δανία πήρε το προβάδισμα μεταξύ των μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καταργώντας τους περισσότερους περιορισμούς. Ώρες αργότερα, η Νορβηγία ήρε την απαγόρευση να σερβίρει αλκοόλ μετά τις 11 μ.μ. και το ανώτατο όριο σε ιδιωτικές συγκεντρώσεις που δεν υπερβαίνουν τα 10 άτομα.

____________

Πηγή >> https://www.foxnews.com/world/sweden-joins-others-announcing-end-virus-restrictions?cmpid=fb_fnc&fbclid=IwAR0YIjmJLswz8-sPR-EL_JWAshg2kuQHEfgdFP1KLPWvqZhT0QqbLMGwJdM

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr