Home ΔΙΕΘΝΗ ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ σε πύργους…5G σε όλο τον κόσμο πολίτες πολλών χωρών καθώς κατάλαβαν πια τους μεγάλους…ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που ελλοχεύουν με αυτούς!!!

ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ σε πύργους…5G σε όλο τον κόσμο πολίτες πολλών χωρών καθώς κατάλαβαν πια τους μεγάλους…ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που ελλοχεύουν με αυτούς!!!

by _
0 comment 311 views

ΒΑΖΟΥΝ ΦΩΤΙΑ σε πύργους…5G σε όλο τον κόσμο πολίτες πολλών χωρών καθώς κατάλαβαν πια τους μεγάλους…ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ που ελλοχεύουν με αυτούς!!!

ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΚΑΜΑΛ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…

Γνωρίζουν ότι ο πληθυσμός του κόσμου είναι πολύ μεγάλος για να τους επιβληθεί αυτό.

Πρέπει να διαπράξουν παγκόσμια γενοκτονία και μαζική στειρότητα για να επιτρέψουν στη δυστοπική παγκοσμιοποιητική εφιαλτική δικτατορία τους να υπάρξει.

Είναι απελπισμένοι να εμβολιάσουν τους πάντες γιατί αν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί αρρωστήσουν, πεθάνουν και γίνουν στείροι θα εκτεθούν ως παγκόσμιοι γενοκτονικοί μαζικοί δολοφόνοι από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

Πολύ λιγότεροι έχουν προσφερθεί εθελοντικά για ευθανασία από όσο χρειάζονται.

Και η Αντίσταση ενάντια στην Παγκόσμια Ατζέντα Εμβολίων είναι Σφοδρή.



Αλλά κανένα πρόβλημα. Αυτοί οι κακοί ψυχοπαθείς έχουν πολλούς τρόπους να σκοτώσουν, να δηλητηριάσουν, να αποστειρώσουν, να πλύνουν τον εγκέφαλο και να ερημώσουν τον πληθυσμό τους.

Το γραφένιο και τα νανο-ρομπότ που βρίσκονται στα θανατηφόρα μπόλια-mRNA και τα Γενετικά Τροποποιημένα τρόφιμα είναι έτοιμα για να δηλητηριάσουν τις μάζες. Βρίσκονται επίσης στα Τρόφιμα, στο Νερό, στα Καλλυντικά-Είδη Περιποίησης και στον Αέρα που Αναπνέουμε.

Αλλά ήταν ανέκαθεν το…. 5G που είναι το…πραγματικό όπλο.

Δείτε τώρα τα εξής βίντεο όπου πολίτες χωρών από όλο τον κόσμο το έχουν καταλάβει αυτό για το…5G, και…ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΤΡΑ ΚΙΟΛΑΣ…



___________

ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 5G ΣΤΟ ΕΚΟΥΑΔΟΡ, ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΔΗΛΑΔΛΗ, ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΙ…ΟI ΜΑΖΙΚΟI ΘΑΝΑΤΟI ΕΚΕΙ….

Γκουαγιακίλ καθώς πτώματα εγκαταλείπονται εκεί στους δρόμου;. Ξεβράζονται νεκρά σώματα παντού στις παραλίες και ήταν στοιβαγμένα σε σωρούς στους δρόμους…

Σε πολλές άλλες χώρες έχουν επίγνωση του κινδύνου που ενέχει το 5G και ΞΗΛΩΝΟΥΝ και ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΓΟΥΣ 5G!!!

Φωτιά σε πύργους 5G σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο εν μέσω φόβων για τον κορωνοϊό

Μετά το ξέσπασμα του κορωνοϊού, οι άνθρωποι συνέδεσαν τον ιό με πύργους 5G και οι άνθρωποι ανέλαβαν να βάλουν φωτιά σε πύργους 5G σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο.

Bloomberg: Πυρπολήθηκαν οι ιστοί τηλεπικοινωνιών 5G

https://www.bloomberg.com/news/videos/2020-04-06/5g-telecom-masts-set-on-fire-video

ΠΥΡΓΟΙ 5G ΠΗΡΑΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΛΟΥΝ ΦΩΤΙΑ!!!

Πύργος 5G στη Νέα Ζηλανδία πυρπολείται εν μέσω θεωριών συνωμοσίας για συνδέσμους με τον κορωνοϊό.

https://www.dailymail.co.uk/video/news/video-2172298/Video-5G-tower-set-fire-amid-conspiracy-theories.html

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ! >> https://beforeitsnews.com/alternative/2022/01/5g-towers-set-on-fire-5g-covid-vax-connection-the-great-reset-and-why-they-are-so-desperate-to-vax-everyone-scientific-documents-and-video-proof-3765858.html

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr