Home Κορωνοϊος Καρφώνει τον Δρ. Φάουτσι συνάδελφός του από το NIH! Παραδέχεται τη χρηματοδότηση έρευνας κέρδους λειτουργίας στο Wuhan!

Καρφώνει τον Δρ. Φάουτσι συνάδελφός του από το NIH! Παραδέχεται τη χρηματοδότηση έρευνας κέρδους λειτουργίας στο Wuhan!

by _
0 comment 131 views

AP Photo – Alex Brandon 

Το NIH έρχεται σε αντίθεση με τον Fauci! Παραδέχεται τη χρηματοδότηση έρευνας κέρδους λειτουργίας στο Wuhan!


Ο μοριακός βιολόγος Richard H. Ebright δημοσίευσε την Τετάρτη μια επιστολή από τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας (NIH, National Institutes of Health) που δείχνει ότι μια επιχορήγηση του NIH χρηματοδότησε έρευνα κέρδους-λειτουργίας στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, σε αντίθεση με ό,τι είχε καταθέσει ο Δρ. Anthony Fauci στο Κογκρέσο!

Ο Φάουτσι κατέθεσε στους γερουσιαστές σε ακρόαση τον Μάιο ότι το NIH «δεν έχει ποτέ και δεν χρηματοδοτεί τώρα έρευνα κέρδους λειτουργίας στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν».

Ωστόσο, η επιστολή του NIH στις 20 Οκτωβρίου προς το μέλος της Επιτροπής Εποπτείας της Βουλής, James Comer (R-KY) έδειξε ότι η επιχορήγηση του NIH, η οποία απονεμήθηκε στην EcoHealth Alliance και στη συνέχεια υπο-απονεμήθηκε στο εργαστήριο της Γουχάν, χρηματοδότησε ένα ερευνητικό έργο το 2018 και το 2019 που εξέτασε «αν οι πρωτεΐνες-ακίδες από φυσικούς κορονοϊούς νυχτερίδων που κυκλοφορούν στην Κίνα ήταν ικανές να δεσμευτούν στον ανθρώπινο υποδοχέα ACE2 σε ένα μοντέλο ποντικού».

Η επιστολή πρόσθεσε: «Σε αυτό το περιορισμένο πείραμα, τα ποντίκια εργαστηρίου που μολύνθηκαν με τον κοροναϊό της νυχτερίδας SHC014 WIV1 έγιναν πιο άρρωστα από αυτά που μολύνθηκαν με τον κοροναϊό της νυχτερίδας WIV1».

Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών, η έρευνα «κέρδους-λειτουργίας» είναι έρευνα που βελτιώνει την ικανότητα ενός παθογόνου να προκαλεί ασθένεια.



Η έκθεση του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημα αποτυγχάνει σε ποσοστό 5% την εβδομάδα.

Ο Έμπραιτ έγραψε στο Twitter ότι στην επιστολή, το NIH «διορθώνει τους αναληθήτους ισχυρισμούς του διευθυντή του NIH Collins και του διευθυντή του NIAID Fauci ότι το NIH δεν είχε χρηματοδοτήσει έρευνα κέρδους λειτουργίας στη Γουχάν».

Για περισσότερα για αυτό το θέμα, διαβάστε επίσης τα παρακάτω άρθρα μας….

ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Φάουτσι χρηματοδότησε την κατασκευή «χιμαιρικών κοροναϊών» στη Γουχάν…ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ!!!

ΒΟΜΒΑ – Ο Δρ Φάουτσι είχε παραδεχτεί το 2012 ότι έφτιαξε έναν ιό του «Τέλους του Κόσμου»!!! 

Αποκάλυψη-βόμβα: Ο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ Δρ. Φάουτσι έδωσε πολλά εκατ. για τη δημιουργία πολλών επικίνδυνων κορωνοϊών για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr