Home Greek News Όργιο τζιχαντοτούρκικης προπαγάνδας από τον ΣΚΑΪ και το σίριαλ “Ο Γιατρός”

Όργιο τζιχαντοτούρκικης προπαγάνδας από τον ΣΚΑΪ και το σίριαλ “Ο Γιατρός”

by _
0 comment 152 views

Greece – China News

Όργιο τζιχαντοτούρκικης προπαγάνδας από τον ΣΚΑΪ και το σίριαλ “Ο Γιατρός”

[Το συγκεκριμένο επεισόδιο έχει “εξαφανιστεί” από τα αρχεία του ΣΚΑΪ και όπου ψάξαμε σε ελληνικά σάϊτ. Μπορείτε να το δείτε σε τουρκοκάναλο του Youube: https://youtu.be/x2EAWggpL-Q μιας και το Facebook μας το μπλοκάρει ]

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021, ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ (συμφερόντων Γιάννη Αλαφούζου) κατάφερε τρία ιδιότυπα «επιτεύγματα», κατά την διάρκεια μετάδοσης του 55ου επεισοδίου (από τα συνολικά 64) της τηλεοπτικής σειράς «Ο Γιατρός».

Η τηλεοπτική αυτή σειρά, όπως είναι γνωστό, αποτελεί μια Νοτιο-Κορεάτικη παραγωγή που σημείωσε παγκόσμια επιτυχία. Η Αμερικανική εκδοχή της που ακολούθησε, ήταν επίσης μεγάλη επιτυχία.

Η αλα – Τούρκα εκδοχή της όμως, προκειμένου να πουληθεί εκτός Τουρκίας σε «ανταγωνιστικές» τιμές, σαν τουρκικό τζάμπα πράγμα, έπρεπε να τοποθετηθεί στο κρεββάτι του Προκρούστη (δηλαδή της τουρκικής προπαγάνδας) προκειμένου να «προσαρμοστεί» καταλλήλως.

Το πρώτο λοιπόν ιδιότυπο «επίτευγμα» του ΣΚΑΙ της 26/8/2021 ήταν το όργιο της τουρκικής προπαγάνδας που μετέδιδε επί πέντε περίπου τηλεοπτικά λεπτά για το «χρέος προς την πατρίδα» ενός νεαρού Τούρκου, που πήγαινε στρατιώτης σε μια «τελετή» πλημμυρισμένη από τούρκικες σημαίες, εμβατήρια και τις ιαχές «Bizim Asker, Hepimiz Asker» (Ο δικός μας στρατιώτης, όλοι μας στρατιώτες) – (Τα υπόλοιπα “επιτεύγματα” στον σύνδεσμο, στο τέλος του κειμένου).

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ο Ατζούν Ιμραλί (ο κύριος που συμμετείχε στις κιτς φιέστες του Ρ. Τ. Ερντογάν και της μαριονέτας – Τατάρ στα κατεχόμενα εδάφη της Κυπριακής Δημοκρατίας, στις 20 Ιουλίου 2021, για να «πανηγυρίσει» την κατάκτηση εδαφών της Κυπριακής Δημοκρατίας), συνεχίζει ακάθεκτος την συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ και το ΣΤΑΡ.

Οι τηλεοπτικές παραγωγές «The Voice Of Greece» (γυρνάνε ολόκληρη την Ελλάδα «για να βρούνε ταλέντα»), «ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ» και «TOP CHEF» για λογαριασμό του ΣΚΑΙ καθώς και η τηλεοπτική παραγωγή «Shopping star» για λογαριασμό του ΣΤΑΡ, ελέγχονται από τον εντιμότατο κύριο Ατζούν Ιμραλί.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο και τρόπους αντίδρασης στο λινκ:

https://bit.ly/3h9UJEj

Ακόμα, δείτε ποιες εταιρείες διαφημίζονται στα γελοία τουρκοσίριαλ:

https://professors-phds.com/23531-2/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr