Home ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ – EXCLUSIVES ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προκηρύσσονται διαγωνισμοί για κυβερνητικές συμβάσεις απομάκρυνσης πτωμάτων έως το 2025 στην Αγγλία και άλλες χώρες!!! Ετοιμάζουν και τα…ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ!!!

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προκηρύσσονται διαγωνισμοί για κυβερνητικές συμβάσεις απομάκρυνσης πτωμάτων έως το 2025 στην Αγγλία και άλλες χώρες!!! Ετοιμάζουν και τα…ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ!!!

by _
0 comment 311 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: Προκηρύσσονται διαγωνισμοί για κυβερνητικές συμβάσεις απομάκρυνσης πτωμάτων έως το 2025 στην Αγγλία και άλλες χώρες!!! Ετοιμάζουν και τα…ΚΡΕΜΑΤΟΡΙΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 28 Ιουν. 2021,  21:50, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Στο πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Εν τω γίγνεσθαι μυστικό και ύπουλο σχέδιο για…ΜΟΝΙΜΟ LOCKDOWN στην Αγγλία!!! Βάζουν τον κορωνοϊό σε…ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ!!!», σας αποκαλύψαμε πως η κυβέρνησης του Η.Β. έχει στα «σκαριά» ένα λίαν ύπουλο και μυστικίο σχέδιο για την εφαρμογή ενος καθεστώτος μόνιμων lockdown στην Αγλλία!

Διαβάστε το όλο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2021/06/27/%cf%83%ce%b

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι επανερχόμαστε τώρα για να δώσουμε συνέχεια σε αυτήν την αποκάλυψη του σάιτ μας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com), κάτι το οποίο θα σας κάνει όλους να…ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΤΕ να πούμε το λιγότερο…!!!… 

___________

Στο παρακάτω βίντεο των 5 λεπτών, ο “Hugo Talks” συζητά την εμφάνιση τριών περιφερειακών κυβερνητικών συμβάσεων για κατασκευαστικά έργα που έχουν σχέση με την ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΡΟΣΟΡΙΝΗΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΠΤΩΜΑΤΩΝ (Λονδίνο), τα ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΣ ΘΥΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ (Σκωτία) και τη ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΠΤΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΟΥ (Devon).

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο δημοσίευσε προκήρυξη διαγωνισμού στις 10 Ιουνίου 2021, με προθεσμία 12 Ιουλίου, 2021, για συμβόλαιο που λήγει έως τις 21 Ιουνίου 2025. 6 εκατομμύρια £ θα δαπανηθούν για αυτό για ένα συμβούλιο και μόνο.

Υπάρχουν άλλες τέτοιες συμβάσεις για αυτές τις αναμενόμενες καταστάσεις «υπερβολικών θανάτων»;;; O “Hugo Talks” μας καλεί να στείλουμε τέτοιες πληροφορίες.

Δεν είναι αυτό «κατηγορητήριο» για τα…ΤΡΥΠΗΜΑΤΑ τα…ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ;;;



Ο “Hugo” το συνδέει με το «Πρόγραμμα στρατηγικής ετοιμότητας και αντίδρασης Covid-19» της Παγκόσμιας Τράπεζας που έχει ημερομηνία λήξης στις 31 Μαρτίου 2025.

Ακολουθεί τώρα η αρχική αγγλική έκδοσις της αναρτήσεως αυτού του διαγωνισμού στο σάιτ bidstats.uk

Temporary Body Storage Service

A Tender Notice
by WESTMINSTER CITY COUNCIL

Source
Find a Tender
Type
Framework (Works)
Duration
4 year
Value
£6M
Sector
CONSTRUCTION
Published
10 Jun 2021
Delivery
To 21 Jun 2025 (est.)
Deadline
12 Jul 2021 12:00



Concepts

Location

London:

1 buyer

Description

The Authority seeks to procure a framework agreement for temporary body storage in the event of an excess deaths situation for the 32 London boroughs and the City of London, led by Westminster City Council. The framework agreement will appoint a single provider and will be for a period of 4 years. This will be a contingency contract, only called upon in the event that an excess deaths situation arises in the future and existing local body storage capacity needs to be augmented. The over-arching aim of this tender is to provide a single framework supplier that will be able to provide temporary body storage facilities to house deceased in the event of an excess deaths situation. The deceased will be stored with dignity and respect, at locations to be determined based on local London needs at the time and will require some design elements to accommodate local site conditions and constraints, while being capable of rapid deployment, construction and commissioning to an agreed standard. This framework will be procured by the Authority as the pan-London lead, but all London local authorities may call-off against the framework. This will be a contingency cover framework and as such there is no minimum guarantee of any level of spend or call-off under the framework agreement.



Total Quantity or Scope

The Authority will be hiring the structures and associated items, which will be decommissioned and removed at the end of the requirement.

CPV Codes

  • 45215000 – Construction work for buildings relating to health and social services, for crematoriums and public conveniences
  • 44210000 – Structures and parts of structures

Indicators

  • This is a one-off contract (no recurrence)
  • Renewals are not available.



Other Information

** PREVIEW NOTICE, please check Find a Tender for full details. **

Reference

  • ocds-h6vhtk-02bab1
  • FTS 013120-2021

Domains


Δείτε τώρα τα στιγμιότυπα οθόνης από την καταχώρηση αυτής της ανάρτησης….

 

Εδώ το λινκ >> https://bidstats.uk/tenders/2021/W23/752550337


Και εδώ είναι η επίσημη καταχώρωση αυτής της υπουλότητας στον επίσημο ιστότοπο της κυβερνήσεως του Η.Β. με τίτλο «Σύμβαση απομάκρυνσης σορών του Γραφείου του Ιατροδικαστη»…


Ακολουθεί τώρα η μετάφραση στα Ελληνικά της περιγραφής….

Προσωρινή υπηρεσία αποθήκευσης σορών

Διακήρυξη διαγωνισμού

από το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ του WESTMINSTER CITY

Περιγραφή:

Η Αρχή επιδιώκει να συνάψει συμφωνία-πλαίσιο για προσωρινή αποθήκευση πτωμάτων (σορών) σε περίπτωση υπερβολικής κατάστασης θανάτων για τους 32 δήμους του Λονδίνου και την Πόλη του Λονδίνου, με επικεφαλής το Δημοτικό Συμβούλιο του Westminster.

Η συμφωνία-πλαίσιο θα διορίσει έναν μόνο πάροχο και θα είναι για περίοδο 4 ετών.

Αυτό θα είναι μια σύμβαση έκτακτης ανάγκης, που απαιτείται μόνο σε περίπτωση που προκύψει κατάσταση υπερβολικών θανάτων στο μέλλον και πρέπει να αυξηθεί η υπάρχουσα ικανότητα τοπικής αποθήκευσης σωρών.



Ο γενικός στόχος αυτού του διαγωνισμού είναι να παράσχει έναν προμηθευτή ενιαίου πλαισίου που θα είναι σε θέση να παρέχει προσωρινές εγκαταστάσεις αποθήκευσης σορών για να στεγασθούν νεκροί σε περίπτωση υπερβολικής κατάστασης θανάτων.

Οι νεκροί θα αποθηκευτούν με αξιοπρέπεια και σεβασμό, σε τοποθεσίες που θα καθοριστούν βάσει των τοπικών αναγκών του Λονδίνου εκείνη τη στιγμή και θα απαιτήσει ορισμένα στοιχεία σχεδίασης για την προσαρμογή των τοπικών συνθηκών και περιορισμών της τοποθεσίας, ενώ είναι σε θέση για ταχεία ανάπτυξη, κατασκευή και ανάθεση για συμφωνημένο πρότυπο.

Αυτό το πλαίσιο θα εξασφαλιστεί από την Αρχή ως επικεφαλής του Λονδίνου, αλλά όλες οι τοπικές αρχές του Λονδίνου ενδέχεται να καταργήσουν το πλαίσιο.

Αυτό θα είναι ένα πλαίσιο κάλυψης έκτακτης ανάγκης και ως εκ τούτου δεν υπάρχει ελάχιστη εγγύηση οποιουδήποτε επιπέδου εξαντλήσεως ή διακοπής βάσει της συμφωνίας-πλαισίου.



Συνολική ποσότητα ή εύρος

Η Αρχή θα προσλαμβάνει τις δομές και τα σχετικά αντικείμενα, τα οποία θα παροπλιστούν και θα αφαιρεθούν στο τέλος της απαίτησης.

Κωδικοί CPV

45215000 – Κατασκευαστικές εργασίες για κτίρια που σχετίζονται με υπηρεσίες υγείας και κοινωνικές υπηρεσίες, για κρεματόρια και δημόσιες ευκολίες

*Τέλος της περιγραφής*


Άρα, είναι ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ πως η κυβέρνηση της Αγγλίας περιμένει ένα μεγάλο…ΣΥΜΒΑΝ όπου θα προκύψει κατάσταση….ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ που θα έχει να κάνει με τις επιπτώσεις των….ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑ….!!! ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!!!

Και τέλος, το τέλος αυτών συμβάσεων απομάκρυνσης σορών θα διαρκέσει μέχρι το 2025, μια περιόδο που, συμφώνα με έκθεση του Δ.Ν.Τ., θα έχει τελειώσει τότε και η….«ΠΑΝΔΗΜΙΑ»-COVID-19. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!!

Σας είχαμε αποκαλύψει πέρσι στο άρθρο μας με τίτλο ΜΕΓΑ-ΣΟΚ: Έγγραφο της Παγκόσμιας Τράπεζας αναφέρει ότι το…ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COVID-19 θα λήξει τον Μάρτιο του 2025! ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ!!! τα εξής σχετικό με αυτό το θέμα…

Τα έγγραφα (πατήστε εδώ) του προγράμματος στρατηγικής ετοιμότητας και απόκρισης COVID-19 (Strategic Preparedness and Response Program) της Παγκόσμιας Τράπεζας, με την ένδειξη “Για επίσημη χρήση και μόνον”, προσδιορίζουν το τέλος του προγράμματος COVID-19 της Τράπεζας ως το Μάρτιο του…2025, περισσότερο από τέσσερα χρόνια μακριά από την τρέχουσα ημερομηνία (διαβάστε τη σελίδα 1 από 60). Η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος ήταν ο Απρίλιος 2020.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ >> https://greeknewsondemand.com/2020/09/07/%ce%bc%ce%b5%c
Τι λέγει το άρθρο;;;; «Προσδιορίζουν το τέλος του προγράμματος COVID-19 της Τράπεζας ως το Μάρτιο του…2025» Και λέγει η παραπάνω σύμβαση για την απομάκρυνση των σοριών στην Αγγλία σε περίπτωση συμβάντος…ΜΑΖΙΚΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ;;; «Το Δημοτικό Συμβούλιο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο δημοσίευσε προκήρυξη διαγωνισμού στις 10 Ιουνίου 2021, με προθεσμία 12 Ιουλίου, 2021, για συμβόλαιο που λήγει έως τις 21 Ιουνίου 2025.»
Επίσης, η αναμενόμενη ημερομηνία έργου της Παγκόσμιας Τράπεζας για το πρόγραμμα στρατηγικής ετοιμότητας και απόκρισης COVID-19 έχει οριστεί να λήξει στις…31 Μαρτίου 2025.

Δείτε τώρα την εκπομπή!….

____

με πληροφορίες από >> https://tapnewswire.com/2021/06/why-are-govt-body-removal-contracts-up-to-2025-being-bid-on/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr