Home Greek News ΜΕΓΑ-ΣΟΚ: Έγγραφο της Παγκόσμιας Τράπεζας αναφέρει ότι το…ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COVID-19 θα λήξει το Μάρτιο του 2025! Αφορά και την ΕΛΛΑΔΑ!

ΜΕΓΑ-ΣΟΚ: Έγγραφο της Παγκόσμιας Τράπεζας αναφέρει ότι το…ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COVID-19 θα λήξει το Μάρτιο του 2025! Αφορά και την ΕΛΛΑΔΑ!

by _
0 comment 396 views

ΜΕΓΑ-ΣΟΚ: Έγγραφο της Παγκόσμιας Τράπεζας αναφέρει ότι το…ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COVID-19 θα λήξει τον Μάρτιο του 2025! ΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ…ΕΛΛΑΔΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Τα έγγραφα (πατήστε εδώ) του προγράμματος στρατηγικής ετοιμότητας και απόκρισης COVID-19 (Strategic Preparedness and Response Program) της Παγκόσμιας Τράπεζας, με την ένδειξη “Για επίσημη χρήση και μόνον”, προσδιορίζουν το τέλος του προγράμματος COVID-19 της Τράπεζας ως το Μάρτιο του…2025, περισσότερο από τέσσερα χρόνια μακριά από την τρέχουσα ημερομηνία (διαβάστε τη σελίδα 1 από 60). Η ημερομηνία έναρξης του προγράμματος ήταν ο Απρίλιος 2020.

Στο χθεσινό μας άρθρο με τίτλο Αποκάλυψη-ΣΟΚ: Επί…ΤΣΙΠΡΑ, το 2017, είχαν παραγγελθεί τέστ διάγνωσης για τον…COVID-19…!!!, σας αποκαλύψαμε ότι από το 2017, η κυβέρνηση Τσίπρα είχε αρχίσει να παραγγέλνει πολλά τέστ διάγνωσης για τον…COVID-19!!!

Μιλάμε για μια εποχή κατά την οποίαν ΚΑΝΕΙΣ δεν ήξερε τι παει να πει «κορωνοϊος», «κόβιντ», κτλ., και ούτε…ΠΕΡΙΜΕΝΕ ο κόσμος μας να πέσει έρμαιο αυτής της ΨΕΥΤΟ-πανδημίας του ΨΕΥΔΟ-κορωνοϊόυ!!! Να άλλη μια απόδειξη πως όλα αυτά ήταν…ΣΤΗΜΕΝΑ από την αρχή, 100 τοις 100, για να υποδουλωθεί παιρετέρα ο κόσμος μας υπό την εξουσία της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!

Και τώρα μας αποσπούν την προσοχή από όλα αυτά με τον μεγάλο αντιπερισπασμό του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ, BIG BROTHER..!!!

ΠΩΣ ΗΞΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΘΝΗ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΟΤΙ ΕΜΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ «ΞΕΣΠΑΣΕΙ» –ΑΠΟ ΤΟ 2017 ΜΑΛΙΣΤΑ!- MIA…«ΠΑΝΔΗΜΙΑ» ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;;;!!!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΛΟΙΠΟΝ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ…ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ, ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ…ΓΚΡΕΜΟΝ ΤΟΣΟ Η ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ Η…ΝΥΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…!!!…

Διαβάστε όλο το άρθρο στο παρακάτω λίνκ….

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι ο ιστότοπος της Παγκόσμιας Τράπεζας έχει ένα ενεργό αρχείο για «εξαγωγές οργάνων και συσκευών διαγνωστικών εξετάσεων COVID-19 (902780) ανά χώρα το 2018» («COVID-19 Diagnostic Test Instruments and apparatus (902780) exports by country in 2018»), παρόλο που ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας δεν είχε ονομάσει το Coronavirus ως «COVID-19» έως τον Φεβρουάριο του…2020 εν μέσω της επιδημίας του τρέχοντος έτους.

Η τεραστίων διαστάσεων ΣΥΝΩΜΙΑ αυτή συνεχίζετια βάσει…ΣΧΕΔΙΟΥΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ, όπως μόλις διαβάσατε παραπάνω, μόνο και μόνο επειδή οι ελιτιστές αυτού του κόσμου έχουν απαυδήσει με το μέγεθος του παγκόσμικου πληθυσμού! Το έχουν πει ΕΥΘΑΡΣΩΣ, όπως ο περιβόητος Μπίλ Γκέιτς, ο οποίος έχει ότι τα νέα του εμβόλια θα επιφέρουν μια μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού της τάξεως του 10 με 15 τοις εκατόν· το μόνο όμως που χρειάζεται για να γίνει αυτό είναι το…«ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΓΕΓΟΝΟΣ» ή / και πρόσχημα!

Αλλά αυτοί οι καταγκιόζηδες δεν μπορούν παρά να καταδειχνύουν συνέχεια πόσο αδέξιοι είναι στην διοργάνωση αυτής της ΨΕΥΤΟπανδημίας του ΨΕΥΔΟκορωνοϊού, διότι από τη μία λένε ότι μόλις βγεί στην αγορά το εμβόλιο(-α) για τον κορωνοϊό, και το…ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, τότε θα έχει τελειώσει αυτή η πανδημία μια και καλή, ενώ, από την άλλη, εδώ έχουμε έγγραφα του Παγκοσμίου Τραπέζης (ιδιοκτησίας του…ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κτλ.) που λένε ότι το πρόγραμμα…ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ του COVID-19 έχει ημερομηνία…ΛΗΞΕΩΣ (που υποδηλώνει ΑΠΑΤΗ) τον Μάρτιο του…2025!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr