Home Greek News Δείτε τη μεγάλη ΑΠΑΤΗ των self test. Φτιάνεις βεβαιώσεις ότι έκανες τεστ και να μην έχεις κάνει. Δεν σε ελέγχει κανείς!!!

Δείτε τη μεγάλη ΑΠΑΤΗ των self test. Φτιάνεις βεβαιώσεις ότι έκανες τεστ και να μην έχεις κάνει. Δεν σε ελέγχει κανείς!!!

by _
0 comment 220 views

Δείτε τη μεγάλη ΑΠΑΤΗ των self test. Φτιάνεις βεβαιώσεις ότι έκανες τεστ και να μην έχεις κάνει. Δεν σε ελέγχει κανείς!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 16 Μαρ. 2021, 15:31, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Αναγνώστης των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΕΑ ΤΩΡΑ (GreekNewsOnDemand.com) μας έστειλε το εξής αποκαλύπτικο όσο αφορά την ΓΕΛΟΙOΤΗΤΑ των self-test που η κυβέρνηση εξαναγκάζει/εκβιάζει τους Έλληνες πολίτες να κάνουν για το…ΤΙΠΟΤΕ διότι όλα αυτά πρόκειται για…ΑΠΑΤΗ…

Επίσης να σου πω πως τώρα ζητάνε από τον κόσμο να κάνει self test από το φαρμακείο, και μετά να μπεις μέσω taxis και να συμπληρώσεις μια βεβαίωση ότι το έκανες και το αποτέλεσμα που βγήκε, ουσιαστικά δεν συμπληρώνεις κανένα κωδικό η κάποιο άλλο στοιχείο που να αποδεικνύουν ότι εγώ πχ το έκανα όντως σπίτι μου… και μετά απλά το εκτυπώνεις και με αυτό και καλά είσαι ελεγμενος από covid. Δηλαδή, καμία πραγματική τεκμηρίωση της βεβαίωσης. Μου το ζήτησαν στο κολυμβητήριο που κάνω θεραπευτική άσκηση για το πόδι μου….

 

Μια μπούρδα… Έτσι βγάζουν τα νούμερα!!!

 

Ποια είναι αυτή… στα σκουπίδια πάνε όπου νανε…



Στο παρακάτω λινκ της βεβαίωσης μπορεί κάποιος να βρει την απαιτούμενη φόρμα του τεστ να συμπληρώσει. Την συμπληρώνεις, την υπογράφεις. Μετά δεν μπορεί να την κατεβάσεις. Σου λέει μόνο εκτύπωση. Και αφού την συμπληρώσεις και την υπογράψεις, κυκλοφορείς με αυτό και υποστηρίζεις ότι έχεις κάνει τέστ και ότι βγαίνει αρνητικό ή θετικό. Η βεβαίωση δεν συνδυάζεται ΠΟΥΘΕΝΑ στο να αποδεικνύεται ότι έχεις κάνει τέστ.

Εδώ είναι η σελίδα της βεβαίωσης που μπαίνει κανείς και του δείχνει πως την φτιάχνει >>

https://self-testing.gov.gr/?fbclid=IwAR34QeWaFCpbU_xOTdf9uYlL7NQn_ngCGSc68MoqMy4NLLuLsWC8f4wjGJ8

Πουθενά η βεβαίωση δεν ζητάει να γράψεις στοιχεία του self τεστ ώστε να συνδυαστεί ότι το έκανες. Δηλαδή, ο καθένας μπορεί να φτιάνει βεβαιώσεις ότι έκανε και να μην έχει κάνει. Δεν τον ελέγχει κανείς!!!



Εδώ είναι η φόρμα που συμπληρώνει κάποιος προκειμένου να υποβάλει το “τεστ” του στην απατηλή κυβέρνηση…

Εκτός από τα εκατομμύρια που βγάζουν πλέον οι εταιρείες (συναινέσει της κυβερνήσεως) που κατασκευάζουν αυτά τα ΨΕΥΤΟ-τεστ, αυτό το θέμα περι των self test ΔΕΝ έχει να κάνει με τη δημόσια υγεία, αλλά με τον…ΤΥΡΑΝΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΥΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑ!!!
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΟΡΕΥΕΣΤΕ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟ-ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΛΟΓΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ!!!  

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr