Home ΗΠΑ Ο Τραμπ αναμένει «εκπληκτικά αποτελέσματα» καθώς οι βουλευτές της Αριζόνα κατέχουν όλα τα ψηφοδέλτια και τις μηχανές ψηφοφορίας από την κομητεία Maricopa

Ο Τραμπ αναμένει «εκπληκτικά αποτελέσματα» καθώς οι βουλευτές της Αριζόνα κατέχουν όλα τα ψηφοδέλτια και τις μηχανές ψηφοφορίας από την κομητεία Maricopa

by _
0 comment 222 views

FILE – In this Nov. 5, 2020 file photo, President Donald Trump speaks at the White House in Washington. The president’s legal entanglements are likely to intensify when leaves the White House in January 2021 and loses immunity from prosecution. (AP Photo/Evan Vucci, File)

Ο Τραμπ αναμένει «εκπληκτικά αποτελέσματα» καθώς οι νομοθέτες (ή βουλευτές) της Αριζόνα κατέχουν όλα τα ψηφοδέλτια και τις μηχανές ψηφοφορίας από την κομητεία Maricopa…

Ο έλεγχος αναμένεται να σαρώσει και να μετρήσει όλα τα ψηφοδέλτια…


Συντάχθηκε από την Jenny Goldsberry μέσω του SaraACarter.com…

Έχουν περάσει σχεδόν έξι μήνες από τότε που ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ αντιμετώπισε μια ήττα, αλλά αυτό δεν εμποδίζει τους γερουσιαστές της Αριζόνα να διερευνήσουν τα αποτελέσματα των εκλογών στην κομητεία Maricopa.

Η ηγεσία της Γερουσίας έχουν κατάσχει μέσω δικαστικής κλητεύσεως τα 2,1 εκατομμύρια ψηφοδέλτια του νομού και τις μηχανές ψηφοφορίας από όπου προήλθαν. Από εκεί και πέρα θα αναλάβει η Cyber Ninja, μια εταιρεία ασφάλειας στον κυβερνοχώρο με έδρα τη Φλόριντα. Οι νομοθέτες έχουν προσλάβει τον ελεγκτή αντί 150.000 $.

Ο έλεγχος αναμένεται να σαρώσει και να επανακαταμετρήσει όλα τα ψηφοδέλτια, να εξετάσει την καταχώριση των ψήφων και το ίδιο το ηλεκτρονικό σύστημα ψηφοφορίας σύμφωνα με δελτίο τύπου.

Οι νομοθέτες (ή βουλευτές) αναμένουν να έχουν τα αποτελέσματα του ελέγχου εντός 60 ημερών.

~~~
Σχολιάζουν τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ – ΕΑΝ το αποτέλεσμα αυτού του ελέγχου και καταμετρήσεως της ψηφοδελτίων αυτής της κομητείας δείξουν ότι έγινε…ΝΟΘΕΙΑ εδώ στην Αριζόνα την ημέρα των Προεδρικών Εκλογών του 2020, τότε αυτό θα τεθεί ως προηγούμενο που ούτε το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ θα μπορέσει να αμφισβητήσει και θα πρέπει μετά να το…ΕΓΚΡΙΝΕΙ/ΕΠΙΚΥΡΩΣΕΙ, όπερ σημαίνει ότι τους εκλεκτόρες της Αριζόνα θα τους περάσουν μετά στον…ΤΡΑΜΠ και αυτό θα μετατραπεί μετά σε μια αλυσιδωτή αντίδραση και στις άλλες πολιτείες των ΗΠΑ όπου αμφισβητείται ακόμη το αποτέλεσμα των Προεδρικών Εκλογών λόγω νοθείας!!!



Για περισσότερα για όλα αυτά σχετικά με την ΚΛΟΠΗ των Εκλογών της 3ης Νοέμ. του 2020 από τον Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς, δείτε το ειδικό τμήμα του σάιτ μας ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΤΡΑΜΠ V. ΜΠΑΙΝΤΕΝ όπου σας τα έχουμε ήδη αποκαλύψει όλα!…
Δείτε τώρα το σχετικό βίντεο από το Infowars.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr