Home ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: ΔΕΙΤΕ τι είδους μάσκα φοράει ο Δρ. Φάουτσι. Έχει κι αυτός…ΣΩΣΙΑ!!!

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: ΔΕΙΤΕ τι είδους μάσκα φοράει ο Δρ. Φάουτσι. Έχει κι αυτός…ΣΩΣΙΑ!!!

by _
0 comment 477 views

ΣΟΚ & ΦΡΙΚΗ: ΔΕΙΤΕ τι είδους μάσκα φοράει ο Δρ. Φάουτσι. Έχει κι αυτός…ΣΩΣΙΑ!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 05 Μαρ. 2021, 08:24, ώρα Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


ΠΟΥ είναι ο Δρ Φάουτσι, ο…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ διότι αυτό που πρόκειται να δείτε στο παρακάτω βιντεο επιβεβαιώνει 100 τοις 100 αυτά που σας έχουμε ήδη αποκαλύψει για το ΓΕΓΟΝΟΣ πως οι ελιτιστές αυτού του κόσμου χρησιμοποιούν…ΣΩΣΙΕΣ ή έχουν αντικατασταθεί από…ΚΛΩΝΟΥΣ διότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝ ΖΩΗ!!!

Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα επ ‘ αυτού είν’ ο ίδος ο..ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ, που μόνο ο «Τζο Μπάιτεν»…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αλλά κάποιος…ΣΩΣΙΑΣ ή ΚΛΩΝΟΣ ΤΟΥ!!!

Διαβάστε επίσης τα άρθρα μας με τίτλους Βίντεο-σοκ: Δείτε το πρόσωπο (ή μάλλον ΜΑΣΚΑ) του ΣΩΣΙΑ του Μπάιντεν να…ΚΡΕΜΙΕΤΑΙ, να ΣΚΙΖΕΤΑΙ και να ΚΑΤΑΡΡΕΙ !!! και Ο «Μπάιντεν» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο…ΜΠΑΪΝΤΕΝ! – ΔΕΙΤΕ τη…ΜΑΣΚΑ του ΣΩΣΙΑ του ΙΔΙΟΥ να….ΞΕΦΛΟΥΔΙΖΕΙ…!!! για περισσότερα.

Δείτε τώρα το ακόλουθο βίντεο όπου βλέπουμε και τον…«Δρ Άντονι Φάουτσι» με ακριβώς το ΙΔΙΟ «δίλημμα». Κι ο Δρ Φάουτσι είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΣ, όπως κι ο »κορωνοϊός» του!!!….

Διαβάστε επίσης .. 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr