Home Greek News ΑΙΣΧΟΣ: ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ”ΕΛΠΙΔΑ ΗΟΜΕ” της ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

ΑΙΣΧΟΣ: ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ”ΕΛΠΙΔΑ ΗΟΜΕ” της ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!!

by _
0 comment 488 views

Ιωαννα Κουσκουση

ΑΙΣΧΟΣ:ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΑΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ”ΕΛΠΙΔΑ ΗΟΜΕ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ !!! ΕΛΕΟΣ…ΕΜΠΟΡΙΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΡΟΩΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΑ ”ΑΣΥΝΟΔΕΥΤΑ” ”ΠΡΟΣΦΥΓΑΚΙΑ” ???  Σε αυτο το λινκς θα βρείτε πολλά αποκαλυπτικά στοιχεία για τις κομπίνες ΜΚΟ και γνωστών προσώπων.   

Περισσότερα εδ»»  https://orthologika.blogspot.com/…/11/blog-post_23.html…

Πολύ τυχαία και πάλι και το όνομα του ιδρύματος Ελπίδα της Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη και  Αντιπρόεδρου του Σωματείου κυρίας Μαριάννας Γουλανδρή Λαιμού. Το γούρι του 2020 της Ελπίδας, δια χειρός Μαριάννας Γουλανδρή Λαιμού είναι πολύ γνωστό για όλους μας ποιά το σήμα της μασονίας “μάτι”, πού θα βρείτε στις φωτογραφίες κάτω. Όπως και φωτογραφίες από το Χριστουγεννιάτικο Bazaar τού ιδρύματος και πάλι με την προβολή τού εμβλήματος “Ματι”.

Όλοι μαζί τελικά στο Ένα μάτι τού Κυκλώνα η Κύκλωπα?  Κύκλο-πας!

Πάντα ήθελαν να μας περικυκλώσουν! Να μας βάλουν στο Μαντρί! Στο μαντείο με την ψυχεδέλεια! Η με ψηφοδέλτια?  Όλοι τούς πολιτικοί, μάγοι η θεατρικοί?! Του θεάτρου τού παραλόγου πού σκηνοθέτησαν γύρω μας!!!

Τα σχετικά λινκς για τις φωτογραφίες είναι πάνω σε κάθε φωτογραφία. Τώρα όμως όλα βγήκαν στο φώς αλλά και στην αντίληψή μας, οποία κοιμόταν τόσα χρόνια! Τώρα επιτέλους και βλέπουμε και καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται!!!  Και πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας για την αντίδραση μας!!!

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr