Home ΗΠΑ ΕΙΠΕ στην κάμερα ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΗΕΙΕΣ για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ ο…ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ!!!

ΕΙΠΕ στην κάμερα ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΛΗΘΗΕΙΕΣ για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ ο…ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ!!!

by _
0 comment 191 views

Image Credit: youtube screenshot

ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ στην κάμερα την ΑΛΗΘΗΕΙΑ για τα…ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ο…ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ!!!


«Συμμερίζομαι ιδιαίτερη ανησυχία για αυτό το [εμβόλιο], επειδή δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικά τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων»  – Μάρκ Ζούκερμπέργκ

Σύμφωνα με το Infowars.com

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook Mark Zuckerberg εξέφρασε αμφιβολίες για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου COVID-19 το περασμένο καλοκαίρι, σε μυστικό βίντεο που απέκτησε η γνωστή ομάδα δημοσιογράφων-ακτιβηστών Project Veritas.

Στο βίντεο που παρείχε ένας εμπιστευτικός χρήστης του Facebook, ο Zuckerberg εξηγεί την ανησυχία του για το γεγονός ότι τα ταχέως υπο ανάπτυξιν εμβόλια COVID-19 τροποποιούν το ανθρώπινο DNA και το RNA.

«Αλλά θέλω απλώς να βεβαιωθώ ότι συμμερίζομαι κάποια ανησυχία για αυτό το [εμβόλιο], επειδή δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικά τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων… βασικά την ικανότητα παραγωγής αυτών των αντισωμάτων και αν αυτό προκαλεί άλλες μεταλλάξεις ή άλλους κινδύνους στο επόμενο στάδιο. Έτσι, υπάρχει ακόμη δουλειά και για τους δύο δρόμους ανάπτυξης εμβολίων.»

Ο Zuckerberg ανεκάλεσε αυτές τις παρατηρήσεις τον Νοέμβριο του 2020, λέγοντας κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής διαδικτυακής εκπομπής με τον Δρ Anthony Fauci: «Απλώς για να ξεκαθαρίσω ένα σημείο, η κατανόησή μου είναι ότι αυτά τα εμβόλια δεν τροποποιούν το DNA ή το RNA σου. Αυτό είναι μόνο ένα σημαντικό σημείο που πρέπει να διευκρινιστεί».

Οι αντιφατικές παρατηρήσεις του έρχονται μια εβδομάδα αφότου το Facebook ανακοίνωσε ότι «επεκτείνει [τις] προσπάθειές του για την αφαίρεση ψευδών ισχυρισμών στο Facebook και το Instagram σχετικά με τα εμβόλια COVID-19, COVID-19 και τα εμβόλια γενικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Δείτε τώρα τα σχετικά βίντεο!…

______

Πηγή >> https://www.infowars.com/posts/facebook-ceo-zuckerberg-takes-anti-vax-stance-in-violation-of-his-own-platforms-new-policy/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr