Home Greek News Κρήτη: Μάζεψαν φαγητά και έκαναν ντελίβερι στη φρεγάτα «Σπέτσαι»

Κρήτη: Μάζεψαν φαγητά και έκαναν ντελίβερι στη φρεγάτα «Σπέτσαι»

by _
0 comment 160 views

Κρήτη: Μάζεψαν φαγητά και έκαναν ντελίβερι στη φρεγάτα «Σπέτσαι»

18/08/2020, 11:20


Όλοι οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων εστίασης θέλησαν να προσφέρουν στο πλήρωμα της φρεγάτας – Σουβλάκι, πίτσες και χυμούς έκαναν ντελίβερι στη… μέση του πελάγους

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά 80 σουβλάκια έλαβαν από κατάστημα της Ιεράπετρας της Κρήτης, αξιωματικοί και υπαξιωματικού της φρεγάτας «Σπέτσαι» που το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου αναζήτησε καταφύγιο στο λιμάνι της πόλης, δένοντας ένα μίλι μακριά από την πόλη του Λασιθίου.

Την είδηση επιβεβαίωσε μιλώντας στον ΘΕΜΑ 104,6 ο Μανώλης Μιχελαράκης, Πρόεδρος του Συλλόγου Επιχειρήσεων Καφέ – Εστίασης στην Ιεράπετρα, σύμφωνα με τον οποίο υπήρξε… μαραθώνιος για να μαζευτούν όσα περισσότερα φαγητά μπορούσαν.

Ο κ. Μιχελαράκης, ανέφερε ότι όλοι ήθελαν να προσφέρουν στα παιδιά και ήταν μία πολύ συγκινητική προσφορά. Μαζί τους έστειλαν τοπικά προϊόντα και ροφήματα με αλόη.

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα, ετοιμάστηκαν ένα σωρό σουβλάκια και πίτσες και έφτασαν με καΐκι στη φρεγάτα.

Υπενθυμίζεται ότι η φρεγάτα «Σπέτσαι» λαμβάνει μέρος στην επιχείρηση παρακολούθησης του τουρκικού ερευνητικού πλοίου Oruc Reis στην Ανατολική Μεσόγειο.

Δείτε βίντεο: Κρήτη: Μάζεψαν φαγητά και έκαναν ντελίβερι στη φρεγάτα «Σπέτσαι»

https://www.protothema.gr/greece/article/1035974/kriti-mazepsan-fagita-kai-ekanan-deliveri-sti-fregata-spetsai/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr