Home Greek News Απίστευτο θράσος: Ρίχνουν πρόστιμα σε Ελληνικά μαγαζιά για την μάσκα και ούτε οι ίδιοι οι ελεγκτές δεν φοράνε μάσκα!!!

Απίστευτο θράσος: Ρίχνουν πρόστιμα σε Ελληνικά μαγαζιά για την μάσκα και ούτε οι ίδιοι οι ελεγκτές δεν φοράνε μάσκα!!!

by _
0 comment 176 views

την Παρασκευή

ΚΟΙΝΟΠΟΙΣΤΕ!! Πανε για να ρίξουν πρόστιμα σε Ελληνικά μαγαζιά για την μάσκα και το απίστευτο θρασος τους να μην φοράνε ούτε οι ίδιοι οι ελεγκτές μάσκα !! Και σας ρωτάω αν ήταν τόσο σοβαρος αυτος ο Ιος αυτοί δεν θα έπρεπε να φοράγανε μάσκα για να προφυλαχθουνε που εχτες οι συγκεκριμένοι ελεγκτες πήγαν σε 50 μαγαζιά της Θεσσαλονικης και εριξαν 390 πρόστιμα σε Ελληνικά μόνο μαγαζιά !! Την ίδια ώρα που στους ( επενδυτες ) δίνουν 25.000€ για να ανοίξουν τα δικά τους μαγαζιά ποσό ανθελλην@@ προδοτ@@ !!!

Να το δουν όλοι οι Ελληνες και να κάνουν το ίδιο να μην μασάνε στους εκβιασμους τους και να μην πληρώνουν τα πρόστιμα γιατί είναι αντισυνταγματικά εδώ πρέπει πραγματικά να ενωθούμε σαν λαός να γίνουμε μια γροθιά !! Ελεος έχουν καταχρέωση όλα τα Ελληνικά μαγαζιά και τα πρόστιμα σε ολες τις Ελληνικες επιχειρησεις πέφτουν βροχή σε όλη την Ελλάδα το μικρότερο πρόστιμο είναι 5000€ και φτάνει μέχρι 15000€ και βάζουν και Λουκέτα μόνο σε Ελληνικες επιχειρησεις μεγάλη μπιζνα ο Κορωναίος !!!!! 3 μηνες τους τα είχαν κλειστά τα μαγαζιά και τους έδωσαν μόνο 800 € τίποτα άλλο την στιγμή που έχουν πάρει παρά πολλά δις Από Γερμανία και προχθες μοιράστηκαν τα κόμματα 1.5 δις ελεος !!!Ξυπνηστε Ελληνες και ενωθείτε !!!

Το_περιστατικό_έγινε_εχθές_στην_#Καλλικράτεια,_(Χαλκιδική οι ελεγκτές γιατί δεν φοράνε μάσκα αφου υπαρχει Κορωνιός κι γράφουν τους ιδιοκτήτες κι τους πελάτες ας το δουν αυτό κάποιοι που με στέλνουν μηνύματα ότι θα με καταγγείλουν με τα βίντεο που ανεβάζω!!! Πατηστε στο link παρακάτω και δείτε που πέσανε πρόστιμα εχθές σε όλη την Ελλάδα και μόνο σε Ελληνικές επιχείρησης !!! https://www.voria.gr/…/thessaloniki-50arisan-chthes-ta-pros…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr