Home Greek News “Βούρκωσε” ο χριστιανισμός για την Αγία Σοφία: Οι Έλληνες έψαλλαν “τη Υπερμάχω” [videos, photos]

“Βούρκωσε” ο χριστιανισμός για την Αγία Σοφία: Οι Έλληνες έψαλλαν “τη Υπερμάχω” [videos, photos]

by _
0 comment 154 views

Η Παναγιά καλυμμένη με πανιά από χέρι Τούρκων, στην Αγία Σοφία. EPA, TOLGA BOZOGLU EPA-EFE, TOLGA BOZOGLU

“Βούρκωσε” ο χριστιανισμός για την Αγία Σοφία: Οι Έλληνες έψαλλαν “τη Υπερμάχω” [videos, photos]


H Aκολουθία του Ακάθιστου Ύμνου τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου.

Στην Ακολουθία συγχχοροστάτησαν οι επίσκοποι Ευρίπου Χρυσόστομος και Ωρεών Φιλόθεος, αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, ενώ συμπροσεύχεται ο μητροπολίτης Λαοδικείας Θεοδώρητος.

Σε όλη την Ελλάδα την Παρασκευή αλλά και σε πολλές χώρες του πλανήτη, ακούστηκε ο Ακάθιστος Ύμνος και το Τη Υπερμάχω Στρατηγώ, ενώ οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα για το θλιβερό γεγονός της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί…

Διαβάστε τη συνέχεια εδω > > https://hellasjournal.com/2020/07/vourkose-o-christianismos-gia-tin-agia-sofia-i-ellines-psalloun-apopse-ti-ipermacho-videos-photos/?fbclid=IwAR3xjCYtza5aEktEnLI1gW7mE3vIlt6f-ywf6VFCkCDQxOLqlyjUERjt8Yk#.XxsVYJHkBhA.facebook

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr