Home Greek News «Τουρκολάγνοι, πουλημένοι τενεκέδες!». Οργή για την απόφαση του ΣΚΑΪ να μεταδώσει τουρκικό σίριαλ την Κυριακή του Πάσχα… (Εικόνες)

«Τουρκολάγνοι, πουλημένοι τενεκέδες!». Οργή για την απόφαση του ΣΚΑΪ να μεταδώσει τουρκικό σίριαλ την Κυριακή του Πάσχα… (Εικόνες)

by _
0 comment 172 views

«Τουρκολάγνοι, πουλημένοι τενεκέδες!». Οργή για την απόφαση του ΣΚΑΪ να μεταδώσει τουρκικό σίριαλ την Κυριακή του Πάσχα… (Εικόνες)


Όσο περνά η ώρα, τόσο μεγαλύτερος είναι ο χαμός που έχει προκαλέσει η απόφαση του ΣΚΑΪ να προβάλλει την Κυριακή του Πάσχα και μάλιστα με διπλό επεισόδιο πρεμιέρα νέας τουρκική σειρά.

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη επιτυχημένη και πολυβραβευμένη κορεάτικη παραγωγή που στη συνέχεια διασκευάστηκε με μεγάλη επιτυχία τόσο από το από το τουρκικό Fox TV όσο και από το αμερικανικό δίκτυο ABC με τίτλο «The Good Doctor».

Το γεγονός ότι ένα τουρκικό σίριαλ θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή του Πάσχα φάνηκε να ενόχλησε πολλούς οι οποίοι κυριολεκτικά ξεσκίζουν το κανάλι του Φαλήρου.
Δες ορισμένες από τις οργισμένες αντιδράσεις:
hermioni@Hermioni77

Να αφήσω στην άκρη τα τελευταία με τους γείτονες. Κυριακή του Πάσχα με ΟΛΗ τη χώρα κλεισμένη σπίτι δεν μπορούσαν να σκεφτούν κάτι πιο κατάλληλο οι κρετίνοι;

Αφού υπάρχουν ηλίθιοι που τα βλέπουν.

gromitsarisgiorgos@gromitsarisgio1

Λυπάμαι κρίμα κρίμα κρίμα η Ελλάδα του πολιτισμού του αθλητισμού της δημοκρατίας να βλέπει τούρκικα;;;

@DoKoThraki

Το τερμάτισαν. Απλά δεν βλέπω skai. Τα τούρκικα να τα βάλουν εκεί που ξέρουν, επίσης τους υπότιτλους και τις διαφημίσεις. Γενικά όλη η ελληνική tv έχει αποκτήσει ένα απίστευτο θράσος εναντίον του τηλεθεατή.
Άκου τουρκικές σειρές…πφφ.

SheikYerbutti2@SheikYerbutti2

εδώ βγάζουν τον @yanisvaroufakis μέρα παρά μέρα και μας ανακατεύονται τ’ άντερα το τούρκικο σε πείραξε

@papalampidou

Δεν βλέπω την αηδία ούτε σε ζάπινγκ από την ώρα που είδα σε διαφήμιση το power of love. Το απόλυτο ξεφτιλίκι σε πανελλήνια μετάδοση, τι να πεις IoannaMaltezou@ioannamalt

Αυτό ακριβώς είπα χθες βράδυ όταν είδα τη διαφήμιση. Γύρισα και κοίταξα τον άντρα μου με ύφος: εγώ έχω χαζέψει άραγε….????? Η κάποιος μας κάνει πλάκα…..

Georgios Poukamissas@chemisiergeorge

« ναι, στη φιλια των λαων», αλλα προς το παρον τετοια μηνυματα απο τους Ανατολιτες δεν τα βλεπουμε. Προς τι λοιπον η προβολη ;

Chrysotheras@Chrysotheras

…σε λίγο θα έχουμε «θερμά επεισόδια» σε Αιγαίο και Έβρο και τα φανταράκια θα ρισκάρουν την ζωή τους αλλά εδώ οι γονείς θα βλέπουν στα βοθρο-τουρκοκάναλα νέα σειρά Ελιφ για παρηγοριά.

MandiD@jazznclassical

Ειδα τωρα τα σχολια στο τουιτερ και εψαξα να δω τι ειναι αυτο.Και βλεπω οτι ειναι η τουρκικη εκδοχη του εξαιρετικου The Good Doctor και το παρουσιαζουν λες και το τουρκικο ειναι παγκοσμιως δημοφιλες.Εμ οταν ο μεγαλομετοχος ειναι Τουρκος,αυτα συμβαινουν.Τουλαχιστον ας μην το δουν.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr