Home Greek News FT: «Όλο και πιο κοντά η αποχώρηση της Ιταλίας από την ΕΕ – Το 67% των Ιταλών είναι εναντίον της»!

FT: «Όλο και πιο κοντά η αποχώρηση της Ιταλίας από την ΕΕ – Το 67% των Ιταλών είναι εναντίον της»!

by _
0 comment 126 views

FT: «Όλο και πιο κοντά η αποχώρηση της Ιταλίας από την ΕΕ – Το 67% των Ιταλών είναι εναντίον της»!

Έντονη ανησυχία από Α.Μέρκελ για Ιταλία: «Αντιμετωπίζουμε μεγάλη κρίση»


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Προτού διαβάστε τα παρακάτω ΨΕΥΔΗ, διαβάστε επίσης αυτά που έχουμε μέχει τώρα βγάλει για το γεγονός πως όλα αυτά πρόκειται για ένα μεγάλο…ΨΕΜΑ!!!


Η άκαμπτη πολιτική του Βορά εναντίον του Νότου, η έλλειψη  προσφοράς ιατρικής βοήθειας στην Ιταλία  έχει δημιουργήσει ένα μεγάλο «κύμα» ευρωσκεπτικισμού στους κόλπους της Ευρώπης

Πολύπλευρες είναι οι διαστάσεις της πανδημίας του κορωνοϊού που κινδυνεύει τώρα να γίνει πανδημία που θα διαλύσει την ΕΕ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα η  Ιταλία. Πέρα από τα θύματα και την ανυπολόγιστη τραγωδία, στη γείτονα ενισχύονται οι φωνές των ευρωσκεπτικιστών, καθώς η κρίση διχάζει και πάλι την Ευρώπη ως προς την αντιμετώπιση των οικονομικών συνεπειών της.

Ακόμη και η ίδια η Μέρκελ η οποία αρνείται κατηγορηματικά την έκδοση ενός ευρωομολόγου για βοηθηθούν οι οικονομίες των χωρών μελών της ΕΕ που πλήττονται από την πανδημία  ανέφερε πριν από λίγο ότι αυτό αποτελεί για την ΕΕ τη μεγαλύτερη που αντιμετωπίζει από την ίδρυσή της.

Προφανώς η Γερμανίδα Καγκελάριος έκανε τις δηλώσεις αυτές με την σκέψη της στην Ιταλία και τον ορατό πλέον κίνδυνο αποχώρησής της από την ΕΕ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/oikonomia/diethnis-oikonomia/865817_ft-i-ee-kindyneyei-na-hasei-tin-italia-67-ton-italon-einai

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr