Home Greek News Ιδού η κορώνα(ϊός) η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ που μαστίζει, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, όλο τον κόσμο: ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!

Ιδού η κορώνα(ϊός) η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ που μαστίζει, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, όλο τον κόσμο: ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!!!

by _
0 comment 367 views

Ιδού η Κορώνα (Στέμμα) η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ που διοικεί, ελέγχει και…ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ γη (εν αντιθέσει με τον ψευτο-κορωνοϊό): Η Κορώνα του Μπα’αλ (το Βάλμπεκ, η Παπική Τιάρα ή το Τρίρεννο)!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Δι΄όσους θα θέλατε να περάσητε εις το επόμενον στάδιον της ιδικής ημών αφυπνίσεως (εις την πραγματικότητα ότι την δικήν μας πραγματικότητα και, κατ’ επέκτασιν…ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΝ, τα διαμορφώνουν…ΆΛΛΟΙ), ΙΔΟΥ ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ. Και όσον αφορά τον ψευτοκορωναϊόν, το’ χωμεν εκθέσει ήδη ΠΛΗΡΩΣ στο άρθρον μας με τίτλον «Κορωνοϊός»: ΟΛΗ η ΑΛΗΘΕΙΑ για την μεγάλη…ΑΠΑΤΗ που έχει «μολύνει» όλα τα έθνη!!!. Διαβάστε το ΟΛΟΝ σας παρακαλούμεν!

Τώρα, σκοπός έχει το παρόν άρθρον να αρχίσωμεν να εισβαίνωμεν (εμβαίνω) εις τα…ΒΑΘΗ του τι…ΠΡΑΜΑΤΙΚΑ μαστίζει τον κόσμον ημών και…ΠΩΣ. Αυτό που ημπορούμε να σας είπωμεν μετά βεβαιότητος είναι πως ο δήθεν «κορωνοϊός» δεν είναι τίποτε άλλο παρά μόνον μια λέξις…ΚΩΔΙΚΗ της ελίτ που, εν προκειμένω, μας αφήνουν να εννοηθεί πως η μάστιξ όλου του κόσμου, η…ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, δεν είναι η «κορώνα» που νομίζωμεν αλλά η…Κορώνα η…ΜΕΓΙΣΤΗ που τυχαίνει επίσης να κυβερνάει όλον τον κόσμον….ΟΠΙΣΘΕΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΩΝ. Ομιλώ δια το…ΒΑΤΙΚΑΝΟΝ που ελέγχεται υπο της…ΣΙΩΝ απο τη πρώτη μέρα κιόλας!!!
Δηλαδή, όταν ο Άγιος ο Κοσμάς μας έλεγεν «Τον Πάπα να καταράσθε», ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕΝ…!!!…

ΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΨΥΧΩΝ UCC  (Universal Commercial Code, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΚΩΔΙΞ) – Το Βατικανό «τρέχει» το τραπεζικό σύστημα και όλον τον κόσμο!…

Να αυτοί που σας κυβερνάνε…ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!…

ΣΟΚ: Ο Πάπας Γρηγόριος ΙΓ΄ κατοχύρωσε το Γρηγοριανό Ημερολόγιο κι όσοι το χρησιμοποιούν είναι υπο τον έλεγχο του…ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;;;!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΜΑ!….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr