Home Greek News ΣΟΚ: Ο Πάπας Γρηγόριος ΙΓ΄ κατοχύρωσε το Γρηγοριανό Ημερολόγιο κι όσοι το χρησιμοποιούν είναι υπο τον έλεγχο του…ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;;;!!!

ΣΟΚ: Ο Πάπας Γρηγόριος ΙΓ΄ κατοχύρωσε το Γρηγοριανό Ημερολόγιο κι όσοι το χρησιμοποιούν είναι υπο τον έλεγχο του…ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ;;;!!!

by _
0 comment 324 views

ΣΟΚ: Ο Πάπας Γρηγόριος ΙΓ΄ κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το Γρηγοριανό Ημερολόγιο κι όσοι το χρησιμοποιούν είναι υπο τον έλεγχον του…ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ…;;;!!!…

Έτσι λένε δύο κορυφαίοι αντινεοταξίτες ερευνητες, κ.κ. Jordan Maxwell και Kurt Kallenbach…

Η ιστορία είναι ψέμα που συμφωνείται από κοινού.” – Βολταίρος

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ όταν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτολός μας είπε «Τον Πάπα να Καταράσθε»;;;!!!

-του Ιωάννη Κουντούρη | Αθήνα | 10.07 πμ | 16 Ιουλ. 2018 | JohnKountouris.com

Στο ακόλουθο ηχητικό ακούμε με το στόμα μας ανοικτό τους κ.κ. Jordan Maxwell και Kurt Kallenbach, δύο κορυφαίους ερευνητές για θέματα που αφορούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, να μας αποκαλύπτουν μερικές κρυμμένες αλήθειες όσον αφορά τις ύπαρκτες προθέσεις πίσω από το Γρηγοριανό Ημερολόγιο.  Ο κ Jordan Maxwell είναι ένας από τους πιο γνωστούς αντινεοταξίτες σε όλο τομν κόσμο εδώ και δεκαετίες.

Ας ξεκινήσουμε όμως λιγάκι με το γεγονός ότι είναι όντως το Βατικανό που κυβερνάει όλο τον κόσμο σε συνεργασία με το σύνολο των μυστικών λεσχών των…ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ. Και…ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΣΥΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΜΟΥ…γιατί όλος ο κόσμος ξέρει πια, ότι το ημερολογιακό ζήτημα το χρησιμοποίησαν για να ασκήσει περαιτέρω έλεγχο εφ’ ολου του Χριστιανισμού το Βατικανό!

Στο άρθρο μου με τίτλο «Να αυτοί που σας κυβερνάνε…ΜΥΣΤΙΚΑ: ο Ναός του Στέμματος εκ Λονδίνου των…ΝΑΪΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ που ελέγχεται κι αυτό από το…ΒΑΤΙΚΑΝΟ…!!!…» θα μάθετε την αλήθεια πως είναι όντως το Βατικανό που μας ελέγχει όλους!…

ΠΡΟΣΕΞΑΤΕ: ΤΟ ΑΡΘΡΟΝ ΤΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΟΥΔΕΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΙΣ ΜΕΡΙΚΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΕΚΡΥΜΜΕΝΑΣ ΑΝΑ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΑΣ ΑΠ’ΗΜΩΝ ΟΛΩΝ!!! ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΑΣΧΕΤΩΣ ΤΟΥ ΕΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ Ή ΟΧΙ!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ, ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΡΙΞΙΝ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕ Ό,ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ!!!

Στις 15 Μαΐου 1213, ο βασιλεύς Ιωάννης, που ήταν μαριονέτα των Ναϊτών, υπέγραψε αποτελεσματικά την παράδοση του Βασίλειου της Αγγλίας και της Ιρλανδίας στον Πάπα Ιννοκέντιο τον Γ΄ και τη Ρωμαϊκή Εκκλησία, της οποίας μάρτυρες ήσαν οι Ναΐτες του Στέμματος.

Όπως είπε τότε ο ίδιος ο βασιλεύς Ιωάννης:

“Εγώ ο ίδιος μαρτυράω [πάντα ταύτα] εις τον οίκον των Ιπποτών του Ναού.”

Ο καταστατικός χάρτης του βασιλέως Ιωάννου εδήλωσεν:

«Θέλομεν να γείνει γνωστόν εις πάντας ημών, διαμέσου τούτου του καταστατικού χάρτου ημών, ων φέρει την σφραγίδαν ημών, η οποία δεν προκαλείται με την βίαν ή εξαναγκάζεται εκ φόβου, αλλά εκ της ιδικής ημών καλής και αυθόρμητης βουλήσεως και της κοινής συμβουλής των βαρόνων μας, προσφέρομεν και παραχωρώμεν ελευθέρως εις τον Θεόν και εις τους ιερούς Αποστόλους Αυτού, Πέτρου και Παύλου, και εις την μητέρα και την ιεράν Ρωμαϊκήν Εκκλησίαν ημών και εις τον άρχοντα ημών Πάπα τον Ιννοκέντιον και εις τους καθολικούς διαδόχους αυτού, ολόκληρον το βασίλειον της Αγγλίας και ολόκληρον το βασίλειον της Ιρλανδίας, μετά πάντων των δικαιώματων και των παρακολουθημάτων: εκτελόμεν και ορκίζονται αφοσίωσιν εις αυτούς, εις τον προαναφερθέντα άρχοντα Πάπα Ιννοκέντιον, και τους καθολικούς διαδόχους Αυτού και την Ρωμαϊκήν Εκκλησίαν … δεσμεύοντες τους διαδόχους ημών και τους κληρονόμους ημών δια της σύζυγου ημών δια παντός, ίνα εκτελέσωμεν, κατά τρόπον παρόμοιον, αφοσίωσιν και να δείξωμεν σεβασμόν εις αυτόν, που θα είναι ο επικεφαλής ποντίφος εκείνην την εποχήν, και εις την Ρωμαϊκήν Εκκλησίαν άνευ αιδούς…

»Ως σημείον (σημάδι) … θα δημιουργήσωμεν μιαν αέναην υποχρέωσιν και παραχώρησιν … από των καταλλώνλων και ειδικών εσόδων των προαναφερθέντων ημών βασιλείων … η Ρωμαϊκή Εκκλησία θα λαμβάνει ετησίως χίλια στερλίνες … διασώζουσα εις ημάς και εις τους κληρονόμους ημών τα δικαιώματα, τας ελευθερίας και πάντα τα πράγματα ημών, καθώς έχωσι περιγραφεί παραπάνω, θέλομεν να είναι διαρκώς έγκυρα και σταθερά• και δεσμεύομεν εαυτόν και τους διάδοχους ημών να μην δρώμεν εν αντιθέσει εις αυτά.

«Και αν ημείς ή οποιοσδήποτε εκ των διαδόχων ημών υποθέσωμεν ότι θα επιχειρήσωμεν αυτό, όποιος κι αν είναι, εκτός εάν προειδοποιηθεί δεόντως εισερχόμενος εις την βασιλείαν –καθώς και συνερχόμενος εις τας αισθήσεις αυτού- θα χάσει το δικαίωμα αυτού εις την βασιλείαν, ούτος ο χάρτης της υποχρεώσεως και της παραχωρήσεως ηών θα παραμείνει βέβαιος (εν ισχύι).» 

Οι ιστορικές μαρτυρίες επικεντρώνονται στο γεγονός ότι ο εν λόγω καταστατικός χάρτης υποχρέωνε το Στέμμα να πληρώνει χρήματα στη Ρωμαϊκή Εκκλησία, αλλά δηλώνει επίσης ότι εάν οι όροι αυτού του Χάρτη καταργηθούν, το «δικαίωμα στη Βασιλεία» θα απολεσθούν, έχοντας επιστραφεί στους Ναΐτες του Στέμματος.

Όταν ο βασιλιάς Ιωάννης υπέγραψε την Μάγνα Κάρτα στις 15 Ιουνίου 1215, έσπασε τους όρους του εν λόγω καταστατικού χάρτη με τον Πάπα και έχασε επομένως το δικαίωμα στη βασιλεία του. Ο Πάπας Ιννοκέντιος ο Γ΄ δήλωσε στη συνέχεια ότι η Μάγνα Κάρτα είναι…ΆΚΥΡΗ.

Από τότε, το «Στέμμα» πέρασε από τον μονάρχη στους Ιππότες του Ναού, οι οποίοι, μέχρι σήμερα, κυβερνούν τη Βρετανία…ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ της Εκκλησίας της Ρώμως….ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ–βεβαίως-βεβαίως! Αυτό σημαίνει ότι, αν το πάρουμε ένα ακόμη βήμα, τελικά, μέσω του Ναού του Στέμματος, η Ρωμαϊκή Εκκλησία είναι επίσης κάτοχος των…ΗΠΑ, του Καναδά και όλων των χωρών και των Bar Associations (δικηγορικών συλλόγων) που ελέγχονται (ανοιχτά ή κρυφά) από το…ΣΤΕΜΜΑ…!!!…

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ των αμερικανικών αποικιών και του Βρετανικού Στέμματος δήλωσε το 1783:

Εκφράζον την ευχαρίστησιν της Θείας Προνοίας ίνα διαθέσει τας καρδιάς του πιο γαλήνιου και ισχυρότερου Πρίγκιπος Γεωργίου του Τρίτου, χάριτι Θεού, βασιλέως της Μεγάλης Βρετανίας, Γαλλίας και Ιρλανδίας, υπερασπιστού της πίστεως, δούκα του Brunswick και του Lunebourg, άρχι-θησαυροφύλακος και εκλογέως πρίγκηπος της Αγίας Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας κλπ., καθώς και των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής…

Πόσο ειρωνικό είναι ότι ένας Ρωμαιοκαθολικός αποκλείεται από το να γίνει ο Βρετανός μονάρχης, ενώ ανέκαθεν, ο μονάρχης και η «βασιλεία» ανήκαν στην …Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία!!!

Ακούσαμε συνεχώς τους πολιτικούς να μιλούν για τους κανόνες δικαίου στις ομιλίες τους, αλλά αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι ότι όταν μιλάνε για αυτούς κανόνες δικαίου, μιλάνε, στην πραγματικότητα, για το…Κανονικό Δίκαιο του Βατικανού, για το Δίκαιον της Θαλάσσης που λειτουργεί εντελώς…ΠΑΡΑΝΟΜΑ επι ξηράς και βάσει αυτού, ΟΥΔΕΙΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΑΣΚΕΙ ΚΑΝΕΝΑ «ΔΙΚΑΙΩΜΑ» ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟΝ ΚΟΣΜΟΝ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ!!!

Μιλάμε για μια ξένη εξουσία που ελέγχει τη κάθε χώρα στον δυτικό κόσμο χρησιμοποιώντας τη δικαστική δομή και ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΚΟΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ…ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΗ….ΔΟΥΛΟ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΤΗΣ…ΝΕΑ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ…!!!…. ΞΥΠΝΑΤΕ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΝΑΞΕΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΖΥΓΟ ΤΗΣ Ν.Τ.Π. ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ…ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ…ΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…!!!…

Το Βατικανό ελέγχει όλους τους Χριστιανούς που υπάγονται στο Γρηγοριανό Ημερολόγιο!

Στη Βικιπέδια διαβάζουμε τα εξής για το ημερολογιακό ζήτημα…

Ο Πάπας Γρηγόριος ΙΓ΄ (Papa Gregorio XIII, 7 Ιανουαρίου 1502 – 10 Απριλίου 1585), κοσμικό όνομα Ούγος Μπονκομπάνι (Ugo Boncompagni), ήταν πάπας από το 1572 έως το 1585. Ήταν ο πάπας που στις 5 Οκτωβρίου του 1582 αποφάσισε να διορθώσει το ημερολόγιο, διατάζοντας η συγκεκριμένη ημερομηνία να ονομαστεί 15 Οκτωβρίου 1582. Το νέο αυτό Ημερολόγιο, το οποίο προς τιμήν του ονομάστηκε Γρηγοριανό, το υιοθέτησαν αμέσως οι Ρωμαιοκαθολικές χώρες, αλλά οι Ορθόδοξες και κάποιες Διαμαρτυρόμενες, για λόγους καθαρά θρησκευτικούς, αντέδρασαν. Στην Ελλάδα το νέο αυτό ημερολόγιο καθιερώθηκε με νόμο στις 17 Φεβρουαρίουτου 1923 και η συγκεκριμένη ημερομηνία ονομάστηκε 1 Μαρτίου 1923, αλλά η Εκκλησία αντέδρασε, με αποτέλεσμα, όταν έφτασε η 25η Μαρτίου, να επέλθει σύγχυση και να χρειαστεί να χωριστεί η Εορτή της Εθνεγερσίας απ’ αυτή του Ευαγγελισμού. Μετά από πιέσεις της Πολιτείας όμως αναγκάστηκε κι αυτή να συμμορφωθεί και στις 10 Μαρτίου του 1924, που ονομάστηκε 23 Μαρτίου 1924, το εκκλησιαστικό Ημερολόγιο συνταυτίστηκε με το πολιτικό, χωρίς όμως τη μετακίνηση του Πασχαλίου Κύκλου, ο οποίος εξακολουθεί να εξαρτάται από το Ιουλιανό Ημερολόγιο.

Σϋμφωνα όμως με τους κ.κ. Jordan Maxwell και Kurt Kallenbach. (ακούστε και το παρακάτω ηχητικό)…

Το 1582, ο Πάπας Γρηγόριος δημιούργησε το Γρηγοριανό Ημερολόγιο, με το πρόσχημα ότι η Εκκλησία έπρεπε να διορθώσει το «πρόβλημα» που είχε με τη χρήση του ημερολογίου, κτλ. Το ημερολόγιο αυτό, λοιπόν, που επενόησε ο τότε Πάπας, αποτελεί είναι ένα χρονοδιάγραμμα που κατοχύρωσε το Βατικανό.

Π.χ., και για να καταλάβετε τι εννοώ παραπάνω, ας πούμε ότι ένας χαρακτήρας ονόματι Ιωάννης Κουντούρης γεννιέται στο χρονοδιάγραμμα 30 Ιουνίου του 1977. Ο χαρακτήρας αυτός γεννιέται σε ένα κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας χρονοδιάγραμμα. Με άλλα λόγια, το Βατικανό έχει νόμιμη αξίωση σε αυτόν τον τίτλο, σε αυτό το όνομα μιας και το  Γρηγοριανό Ημερολόγιο λειρουγεί με βάση το…ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ που έφτιαξαν οι…ΕΒΡΑΙΟΙ (που ελέγχουν το βατικανό). 

Οι περισσότεροι δεν το συνειδητοποιούν, αλλά αν κάποιος χρησιμοποιεί το Γρηγοριανό ημερολόγιο, υποβάλλεται σε εμπορικό ημερολόγιο. Σχεδιάστηκε για να κατέχει τους χαρακτήρες που γεννήθηκαν για αυτό! Εάν επιλέξουμε να ακολουθούμε το συγκεκριμένο ημερολόγιο, υποβαλλόμαστε εσκεμμένα στον ιδιοκτήτη αυτού του ημερολογίου που είναι το Βατικανό!

Το Γρηγοριανό Ημερολόγιο είναι ένα ημερολόγιο του Εμπορίου και ο κάθε άνθρωπος που προσκολλάται εις αυτό, μετατρέπεται, εν αγνοία του, εις έναν χαρακτήρα…ΕΜΠΟΡΙΚΟΝ! Και η όλη ύπαρξίς αυτού βασίζεται σε αυτό! Και έτσι έχει καταφέρει 

Λένε επίσης ότι ήταν οι Ιησουίτες που δημιούργησαν το παγκόσμιο ιατρικό σύστημα μαζί με όλα τα νοσοκομεία του και ότι επινόησαν επίσης αυτό το σύστημα εκδόσεως πιστοποιητικών γεννήσεων στο κάθε νεογέγννητο βρέφος εκεί έξω που, στην ουσία, το υποτάσσει κάτω από τον έλεγχο του…ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ και τον καθιστά…ΚΑΘΟΛΙΚΟ!!! Και δεν έχει σημασία για το εάν Καθολικός, Ορθόδοξος, Μουσουλμάνος, κ.ο.κ.

Το Γρηγοριανό Ημερολόγιο είναι ο κόσμος της δύσης του Ηλίου, των… ΝΕΚΡΩΝ δηλαδή. Έχει να κάνει δηλαδή με το…ΣΚΟΤΟΣ και το…ΥΠΟΚΟΣΜΟ. Ο Ήλιος δύει…ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ. Το δε Ιουλιανό Ημερολόγιο απεικονίζει τον κόσμο της ανατολής του Ηλίου, των…ΖΩΝΤΩΝ!!! Και εμείς που έχουμε τα πιστοποιητικά γεννήσεως, είμαστε όλοι σελινιακοί χαρακτήρες του σέκτου του σκότους του Βατικανού γιατί βρισκόμαστε υπο το φως το…αμυδρό της….ΣΕΛΗΝΗΣ και ουχί του Ηλίου!

Αυτό είναι το Δυτικό ημερολόγιο• ο κοσμος, δηλαδή, των…ΝΕΚΡΩΝ!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ…ΖΟΜΠΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ!!!

Γι᾽αυτἀ παιδιά εγώ προσωπικά προσκολλώμαι ΜΟΝΟΝ εις το ΙΟΥΛΙΑΝΟΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ και τους ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΤΑΣ ΕΝ ΓΕΝΕΙ!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr