Home Greek News ΣΑΤΑΝΑΣ Τσιόδρας: Τα εμβόλια σε παιδιά ως 2 ετών πρέπει να γίνουν χωρίς καθυστέρηση. Θέλει να τα ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!!

ΣΑΤΑΝΑΣ Τσιόδρας: Τα εμβόλια σε παιδιά ως 2 ετών πρέπει να γίνουν χωρίς καθυστέρηση. Θέλει να τα ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!!

by _
0 comment 261 views

GreekNewsOnDemand.com: ΣΑΤΑΝΑΣ Τσιόδρας: Τα εμβόλια σε παιδιά ως 2 ετών πρέπει να γίνουν χωρίς καθυστέρηση. Θέλει να τα ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!!

Σχολιάζει το GreekNewsOnDemand.com…

Σας είπαμε απο την αρχή ότι ο Τσιόδρας είναι ένας εντεταλμένος…ΣΑΤΑΝΑΣ σταλμένος να σας υποδουλώσει και…ΣΚΟΤΩΣΕΙ με τα «φάρμακα»-ΔΗΛΗΤΗΡΙΑ των Εβραίων!!! Λέει ΨΕΜΑΤΑ αυτός έξω από τα δόντια του διότι μόνο ένας «κορωναϊός» ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ εδώ, αλλά ένα λίαν υποχθώνιο σχέδιο της…ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ για την καταστροφήν ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ…«ΦΑΡΜΑΚΑ» ΚΑΙ…«ΕΜΒΟΛΙΑ» ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ!!! ΕΚΕΙ θέλουν να μας «πιάσουν»!!! Και αυτά για τα δήθεν «κρούσματα» και »θανάτους» από τον «κορωνοϊό» είναι ΟΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ, διότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και αυτά αποτελούν έναν μεγάλο…ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ για το τι πραγματικά συμβαίνει εν προκειμένω…ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ!!!
Και σαν να μην έφταναν ολ’ αυτά, σχολιάζεται εδω και ΜΗΝΕΣ από τα ΜΜΕ όλου του κοσμου πως τα μικρά παιδιά…ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΑΪΟ ΩΣ ΕΚ ΘΑΥΜΑΤΟΣ και τώρα έχουμε τον εν δυνάμει…ΦΟΝΙΑ ΤΣΙΟΔΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ «ΚΟΡΩΝΟΙΟ»!!! ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΛΩΤΑΤΟΣ Ο ΑΠ-ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!
Διαβάστε πρώτα τα παρακάτω άρθρα για να καταλάβετε πόσο ΜΕΓΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝ είν’ ο Τσιόδρας!!!….


iEfimerida: Τσιόδρας: Τα εμβόλια σε παιδιά ως 2 ετών πρέπει να γίνουν χωρίς καθυστέρηση

Ο λοιμωξιολόγος Σωτήρης Τσιόδρας αναφέρθηκε στον σχεδιασμό των υγειονομικών Αρχών, αναφορικά με τον εμβολιασμό των μικρών παιδιών, εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Όπως είπε o Σωτήρης Τσιόδρας κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, η διακοπή του εμβολιασμού μπορεί να οδηγήσει σε συσσώρευση επινόσων ατόμων.

Έτσι, συστήνεται ο έγκαιρος εμβολιασμός των παιδιών ως δυο έτη χωρίς καθυστέρηση, ιδιαίτερα για εμβόλια πρώτης προτεραιότητας με προτίμηση στη χορήγηση πολυδυνάμων εμβολίων ώστε να περιορίζονται οι επαφές. Είναι σημαντικό να μην παραλείπονται οι εμβολιασμοί, τόνισε ο Σωτήρης Τσιόδρας, θυμίζοντας τα αυξημένα κρούσματα ιλαράς πριν από δύο χρόνια.

Με ραντεβού, στο ιατρείο τα εμβόλια λέει ο Σωτήρης Τσιόδρας

Συγκεκριμένα, ο Σωτήρης Τσιόδρας εξήγησε πως τα παιδιά, συνοδεία ενός μόνο γονέα, θα μπορούν να προγραμματίζουν ραντεβού με τον γιατρό τους, προκειμένου να πραγματοποιείται το εμβόλιο στο ιατρείο. Με αυτό τον τρόπο, θα αποφεύγεται η αναμονή μαζί με άλλα άτομα και θα πραγματοποιούνται τα εμβόλια σε μικρά παιδιά ως 2 ετών. Για παιδιά άνω των 2 ετών θα πραγματοποιηθούν εκ νέου επαναληπτικά εμβόλια, μετά το τέλος της καραντίνας.

Πηγή: iefimerida.gr

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr