Home Greek News Ο ίδιος ο δημιουργός των εμβολίων ΚΑΤΕΙΓΓΕIΛΕ τα ίδια ενώ εμείς συνεχίζουμε να τα παίρνουμε;!

Ο ίδιος ο δημιουργός των εμβολίων ΚΑΤΕΙΓΓΕIΛΕ τα ίδια ενώ εμείς συνεχίζουμε να τα παίρνουμε;!

by _
0 comment 200 views

Ο ίδιος ο δημιουργός των εμβολίων ΚΑΤΕΙΓΓΕIΛΕ τα ίδια ενώ εμείς συνεχίζουμε να τα παίρνουμε;!

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΜΑΣ ΔΗΛΙΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΜΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΒΡΑΙΟ ΙΑΤΡΟ ΓΙΑ ΓΙΑΤΡΕΨΕΙ…ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΝ…!!!

Να γιατι δεν πρεπει να κανουμε ΕΜΒΟΛΙΑ !!!!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες/Καλιφόρνια | 18 Φεβ, 2019 | 09:02πμ | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Για όσους νομίζουν ότι αυτά είναι «παραμύθια», προσπαθούν εδώ στην Καλιφόρνια να περάσουν έναν νόμο όπου θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ στο κάθε παιδί να ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ!!! Τέτοιος νόμος, π.χ., έχει ήδη εφαρμοστεί, εν μέρει, εδώ στην Καλιφόρνια!!! Θυμάμαι πριν απο 10 χρονια όποτε ήμουν στην Κρήτη, και το 6χρονο παιδί ενος καλού μου φίλου είχει ΔΙΩΧΘΕΙ τότε από το σχολείο επειδή ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ να εμβολιαστεί οι γονείς του!!! 

Ένας από τους πιο δυνατούς και γνωστούς ιστορικούς/συγγραφείς/ερευνητές για θέματα που αρορά τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, που έζησαν ποτέ στις ΗΠΑ, ο κ Ευστάθιος Μάλινς (Eustace Mullins, του οποίου ο συνεχιστής τυγχάνει ο υποφαινόμενος), είχε γράψει το πιο αποκαλυπτικό βιβλίλο ποτέ για την απάτη του ιατρικού συστήματος του Δυτικού κόσμου με τίτλον «Ο ΦΟΝΟΣ ΔΙ’ΕΝΕΣΕΩΣ», “MURDER By INJECTION” (πατήστε εδώ). Είναι μόνο στα Αγγλικά αλλά ρίχνει ΑΠΛΕΤΟ ΤΟ ΦΩΣ σε αυτό που πρόκεται να μάθετε παρακάτω. Για ένα σχετικό βίντεο για τις έρευνες του Μάλινς πάνω σε αυτό το θέμα, δείτε το ακόλουθο…


Νοσοκομειακοί γιατροί, αποτρέπουν ασθενείς, από τον εμβολιασμό για τη γρίπη….ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!….

Καταγγελία του υποδιοικητή της Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης ότι νοσοκομειακοί γιατροί στο νησί αποτρέπουν ασθενείς από τον εμβολιασμό για τη γρίπη, τη στιγμή που καταγράφονται απανωτά κρούσματα σε σχολεία• ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ!!!

Ο Στέλιος Δημητρακόπουλος, μιλώντας στο ΚΡΗΤΗ TV δήλωσε ότι υπάρχουν γιατροί νοσοκομείων που όχι μόνο δεν εμβολιάζονται οι ίδιοι αλλά «αποτρέπουν ή δεν συστήνουν τον εμβολιασμό σε ευπαθείς ομάδες. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ???

Με πληροφορίες από >> https://apagoreuetai-group.blogspot.com/2019/02/blog-post_253.html?fbclid=IwAR2bT3wPbKCy5Ry00g1EFCsCssjySvyvMODFkKoscKkKsPqSZxfj_0mfgXM

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr