Home Greek News ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ο μέντορας του Τράμπ ήταν ο αρχικός ΙΔΡΥΤΗΣ της Μοσάντ και του…ISIS!!!

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ο μέντορας του Τράμπ ήταν ο αρχικός ΙΔΡΥΤΗΣ της Μοσάντ και του…ISIS!!!

by _
0 comment 206 views

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ο μέντορας του Τράμπ ήταν ο αρχικός ΙΔΡΥΤΗΣ της Μοσάντ και του…ISIS κατ᾽επέκτασιν!!!

Τραμπ: «Ξέρω ποιος είναι ο νέος αρχηγός του ISIS». Ενώ ο μέντοράς του ήταν ο αρχικός ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥΣ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Προτού διαβάσετε τις χθεσινές δηλώσεις του Τράμπ για τον «αντικαταστάτη» του αλ-Μπαγκντάντι, πρέπει πρώτα να καταλάβετε μερικά πράγματα για τον Αμερικανό Πρόεδρο, που θα σας βοηθήσετε να παρακολουθήσετε τον ειρμό μου εδώ, ότι…

  1. Είναι γέννημα και θρέμμα της εβραϊκής μαφίας
  2. Ξεκίνησε την καριέρα του με τη βοήθεια των Ρότσιλντ & Ροκφέλερ
  3. Ο μέντωρ του ήταν ο Ροϊ Κον, ένας περιβόητος Εβραίος μαφιόζος που ίδρυσε την Μοσάντ
  4. Κι η Μοσάντ ίδρυσε τον….ISIS!!! και…
  5. Οι ύπαρκτοι τρομοκράτες αυτού του κόσμου είναι όντως ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ (αυτοί μας χτύπησαν στην Νέα Υόρκη την 11η Σεπτ. του 2001) που έφτιαξαν την σημερινή μορφή τρομοκρατίας μαζί με όλες τις τεκνικές και μεθόδους της και…
  6. Ο ίδιος ο Μωάμεθ ήταν…ΕΒΡΑΙΟΣ που είπε ότι η δουλειά του ήταν να να αποκαλύψει στον κόσμο την τελευταία αποκάλυψη του Χριστιανισμού και του Ιουδαϊσμού!!! και…
  7. Οι Μουσουλμάνοι και οι Εβραίοι έχουν παραδεχτεί χρόνια τώρα ότι έχουν τον…ΙΔΙΟΝ ΜΕΣΙΑ!!!

Ο Τράμπ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ τον κόσμο με αυτό το ψεύτο-αφήγημα περι του «θανάτου» του αλ-Μπαγκντάνται διότι οι άνθρωποι που τον ελέγχουν είναι οι ΙΔΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ!!!

Για περισσότερα για όλα αυτά, διαβάστε και τα παρακάτω….

Διαβάστε τώρα το ακόλουθο άρθρο του CNN Greece για τις πρόσφατες δηλώσεις Τράμπ για τον «νέον ηγέτη» του ISIS –που είναι για τα γέλοια!- και μετά επιστρέφουμε…


Newsroom

Ο πρόεδρος των ΗΠΑΝτόναλντ Τραμπ, διαβεβαίωσε σήμερα ότι «ξέρει ακριβώς» ποιος είναι ο νέος αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, ο διάδοχος του Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι, η ταυτότητα του οποίου παραμένει ασαφής.

«Δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για εκείνον, εκτός του ότι είναι ο κύριος δικαστής του Ισλαμικού Κράτους κι ότι διοικεί την αρχή της σαρία (του ισλαμικού νόμου)», είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Χισάμ αλ Χασέμι, ένας Ιρακινός ειδικός στο Ισλαμικό Κράτος.


Πάμε τώρα σε ένα άκρως αποκαλυπτικό άρθρο του σάιτ μας για τον Τράμπ σε σχέση με την Μοσάντ και όχι μόνο!….


Ιδού ο μέντωρ του Τράμπ Roy Cohn (Ρόι Κον) που είχε εμπλακεί στην δολοφονία του… Τζον Κένεντι και όχι μόνο…

Διαβάστε το άρθρο μου με τιτλο «Το δημιούργημα της Μαφίας (χμ…της ΕΒΡΑΪΚΗΣ) ονόματι…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!» για να τεθούν τα σωστά θεμέλια στο μυαλό μας σχετικά με την μακροχρόνια σχέση του Τράμπ με τα πιο ακραία και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ που, δυστυχώς, ελέγχουν τις ΗΠΑ και όλο τον Δυτικο Κόσμο…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!.

Λίνκ: http://attikanea.blogspot.com/2016/10/blog-post_133.html

Ο μαφιόζος ονόματι Ντόναλντ Τραμπ είχε για μέντορα τον κ. Ρόι Κον (Roy Cohn) που είχε εμπλακεί στην δολοφονία του Τζον Κένεντι σύμφωνα με την πασίγνωστη δικαστική υπόθεση του Εισαγγελέως της Νέας Ορλεάνης Τζέιμς Γκάρισον (James Garrison), που έλαβε χώρα το 1969 εις βάρος ενος παρα πολύ σημαντικού παίχτη στην υπόθεση που αφορά τη δολοφονία του Κένεντι…τον κ… Clay Shaw!

Η προσοχή του κόσμου επικεντρωνόταν τότε στην δίωξη του Garrison εις βάρος ενος μέλους του Δ.Σ. της εταιρείας Permindex και εξέχοντος ελιτιστή της Νέας Ορλεάνης και αγγλόφιλου, κ. Clay Shaw, για συνωμοσία για τη δολοφονία του Προέδρου Τζον Κένεντι. Η δίωξις του Garrison δέχθηκε βίαιην επίθεσιν από τις δυνάμεις των αδελφών Dulles (που έτρεχαν την CIA), και από τoν σύμβουλο εθνικής ασφαλείας του Κένεντι, McGeorge Bundy.

Ήταν μόνο ως αποτέλεσμα της καταστολής των δύο κρίσιμων αποδεικτικών στοιχείων, κατά τη διάρκεια της δίκης το 1969 στην Νέα Ορλεάνη, που ο Clay Shaw απέφυγε την καταδίκη για την συνωμοσία δολοφονίας του προέδρου Κένεντι. Αν ο Shaw είχε καταδικαστεί, ολόκληρο το οικοδόμημα δολοφονιών και συγκαλύψεων θα είχε συντριφθεί με ένα μεγάλο ΠΑΤΑΓΟ, και θα είχαν εκτεθεί οι ρόλοι του Bloomfield (εταιρεία Permindex), Cohn (εβραική μαφία), κ.τλ. στη δολοφονία Κένεντι (JFK) αποτελώντες τότες το αντικείμενον της προσοχής όλου του κόσμου. Θα είχε εκτεθεί δηομοσίων η απάτη των αδελφών Dulles, Rankin, του Νομικού Σύμβουλου των ΗΠΑ, και της Επιτροπής Warren (πάνω στη δολοφονία του Κένεντι).

Ιδού επίσης ο σύνδεσμος του ίδιου του Κον με την ίδρυση του… ISIS!!! Το κορυφαίο σάιτ VeteransToday.com που αποτελείται απο πρώην πράκτορες της CIA, DIA (μυστικών πληροφοριών του Αμερικανικού στρατού) και αξιοματούχους της Αμερικανικής κυβερνήσεως, οι οποίοι τυχαίνει να είναι όλοι αντι-νεοταξίτες/αντι-σιωνιστές, μας αποκαλύπτουν ΦΟΡΒΕΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ για το ΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ήταν ο άνθρωπος που βοήθησε τον Ντόναλντ Τράμπ να γίνει ο άνθρωπος που είναι σήμερα!…

ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Ο ISIS ΤΟ 2012! ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ! Ο ISIS δεν είναι τίποτε περισσότερο απο την ίδια την ΙσραηινήΜΟΣΑΝΤ!!! Σημαίνει “Israeli Special Intelligence Service” (ISIS), δηλ., “Η Υπηρεσία Μυστικών Πληροφοριών του Ισραήλ” = ΜΟΣΑΝΤ!!!

Ειρήσθω εν παρόδῳ, ήταν δύο Εβραίοι συγγραφείς μας αποκάλυψαν αυτήν την αλήθεια περι της ISIS το…1990!!! Ένας εκ των δύo είναι ο κ. Dan Raviv, ο οποίος συμμετείχε σε μια εκποπή της κρατικής τηλεόρασης εδώ στις ΗΠΑ, δηλ. στο γνωστό κανάλι C-SPAN, το 1990 όπου συμπαρουσιαστηκε μαζί με τον συνάδελφό του και συν-συγγραφέα κ Yossi Melman αποκαλύπτωντας, ΑΠΟ ΤΟΤΕ, την ύπαρκτη μετάφραση της λέξεως MOSSAD, και ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΠΏΣ ΓΡΆΦΕΤΑΙ. Οι δύο συγγραφείς αυτοί είχαν βγεί τότε στην εκπομπή του γνωστού δημοσιογράφου και νυν διευθύνοντος συμβούλου του C-SPAN, κ. Brian Lamb, μιλώντας για το τότε καινούριό τους βιβλίο με θέμα την ιστορία των μυστικών υπηρεσιών όλων των μεγάλων δυτικών χωρών. Αυτό το βιβλίο ονομάζεται «Every Spy A Prince (1990)» (ο Κάθε κατάσκοπος είναι και πρίγκιπας).

Αλλά αυτό που θέλω να σας επισημάνω είναι η κυριολεκτική μετάφρασις της εβραϊκής λέξεως ΜΟΣΑΝΤ –που μας απεκάλυψαν τότε οι κ.κ. Raviv και Γιόσι- που είναι…Israeli Special Intellgence Serivce (ISIS)! Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

Ήταν η εβραϊκή μαφία του Ρόι Κον που δημιούργησε πριν δεκαετίες τον ISIS  καθώς και την ΑΛ ΚΆΙΝΤΑ!!!

Ήταν ο Κον, ο συν-ιδρυτής της Μοσάντ που «εξύψωσε» τον Τζορτζ Μπους στην προεδρία, μαζί με τον Louis M. Bloomfield, ο οποίος ίδρυσε τη Μοσάντ…Η Μοσάντ δεν ήταν ποτέ μια “Ισραηλινή” υπηρεσία μυστικών πληροφοριών, αλλά η πιο αγνή έκφρασις του ελέγχου των περιβόητων Ρότσιλντ που συνεργάζεται με το οργανωμένο έγκλημα που ίδρυσε την CIA, “τρέχει” το FBI –ιδιαίτερα την εποχή του Hoover (FBI)- καθώς και φυσικά, την MI6.

Ήταν ο Κον που επέλεγε προέδρους, ανέτρεπε τις κυβερνήσεις και διέταζε δολοφονίες. Τα έγγραφα της δίκης του Clay Shaw από την ταινία JFK, των οποίων η αποσιώπησις σταμάτησε την πραγματικήν διερεύνησιν της δολοφονίας του Κένεντι, οδηγούν απευθίας στον…Ρόι Κόν !!! Ήταν η οργάνωσις του Κον, της οποίας οι προστατευόμενοι περιλαμβάνουν τον Βενιαμίν Νετανιάχου, τον Τζορτζ Μπους και τον….Ντόναλντ Τραμπ, που σχεδίασε και εκτέλεσαν το χτύπημα της…9-11 (Ενδεκάτη Σεπτ. του 2001)…!!!

Δ. Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΦΙΑ (Ισραήλ) και ο JFK

Ήδη καλύψαμε το ρόλο του πρωήν επικεφαλής της Εβραϊκής Μαφίας Ρόι Κον σε αυτό το έγκλημα, αλλά τώρα θα καλύψουμε εν τάχει μερικά άλλα πολύ σημαντικά στοιχεία που ενοχοποιούν το…ΙΣΡΑΗΛ για την δολοφονία του Κένεντι.

Δείτε παρακάτω μια συνέντευξη που παραχώρησε ο κ. Michael Collins Piper (Μάικελ Πάιπερ) σε ένα μεγάλο κανάλι του Youtube το 2014.  Εδώ μιλάει για το αποκαλυπτικότατό του βιβλίο «FINAL JUDGEMENT» (Τελική Κρίσις, Πατήστε εδώ) όπου φανερώνει τον συσχετισμό μεταξύ της δολοφονίας του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, κ. Τζον Φ Κένεντι και του…ΙΣΡΑΉΛ.  ΝΑΙ…το ακούσατε σωστά…ΛΈΕΙ ΟΤΙ ΉΤΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΊΟΙ ΠΟΥ ΉΤΑΝ ΌΝΤΩΣ ΠΊΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΊΑ ΤΟΥ ΤΖΟΝ ΚΈΝΕΝΤΙ ΓΙΑΤΊ ΑΥΤΌΣ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΕΊΧΕΙ, ΤΗΝ ΕΠΟΧΉ ΤΟΥ, ΤΑ ΚΌΤΣΙΑ ΝΑ ΛΕΕΊ ΤΟΛΜΗΡΆ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΌΤΙ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΊΞΟΥΝ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΠΌΣΟ ΑΚΡΙΒΏΣ ΠΥΡΙΝΙΚΆ ΌΠΛΑ ΕΊΧΑΝ ΤΌΤΕ!  Και αυτός ο δημοσιογράφος, ο κ. Piper, ήταν ο μόνος ο οποίος έγραψε ένα εμπεριστατωμένο έργο επι του θέματος.

Μιλάμε εδώ για έναν απο τους κορυφαίους συγγραφείς για τη δολοφονία του JFK!!!

Για τη συγγραφή του βιβλιου του αυτού, είχε συμβουλευθεί προσωπικά με τον πρώην, παγκοσμίου φήμης,
κατάσκοπο της Μοσάντ, τον κ. Μορντεχάι Βανούνου (Mordechai Vanunu), ο οποίος, το 1986, τόλημησε να αποκαλύψει σε όλο τον κόσμο τότε τα μυστικά του προγράμματος πυρηνικών όπλων του Ισραήλ–και με τον τρόπο αυτό πλήρωσε ένα μεγάλο τίμημα!

Δείτε τον εδώ πιο κάτω σε μια συνέντευξη απο το 2014…

https://www.youtube.com/watch?v=e-IWzHfpstg

Δείτε απίσης…

https://www.youtube.com/watch?v=oqZZSlenpu8

Εν κατακλείδι…

Μερικές από τις  πληροφορίες μου για αυτό το άρθρο τις πήρα από το κορυφαίο σάιτ VeteransToday.com, ιδιαίτερα από το άρθρο τους με τίτλο «Did Donald Trump kill the Kennedys?», δηλ., «Μήπως ήταν ο Ντόναλντ Τράμπ που δολοφόνησε τον Κένεντι;;;», και σίγουρα, δεδομένων των ανωτέρω, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ και το…ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΘΑΒΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΡΧΕΙΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΟΤΙ «ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ ΠΙΕΣΗ Η CIA ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ»!!!  ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ, ΟΤΙ, ΔΗΛ., Ο ΤΡΑΜΠ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΓΝΩΜΗ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΑ…ΕΠΙΒΑΡΥΝΤΙΚΑ, ΚΑΙ ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΗΚΑ 100 τοις 100…ΔΥΣΤΥΧΩΣ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΕΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΙ  ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ , Ο ΚΟΝ, ΉΤΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…!!!….


Με πληροφορίες από σάιτ VeteransToday.com: Did Donald Trump kill the Kennedys? (updated video): Λινκ: https://www.veteranstoday.com/2016/10/10/428139/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr