Home Greek News EKTAKTO: O Eρντογάν βομβάρδισε και σκότωσε ξένους ανταποκριτές στη Συρία!!!

EKTAKTO: O Eρντογάν βομβάρδισε και σκότωσε ξένους ανταποκριτές στη Συρία!!!

by _
0 comment 169 views

EKTAKTO: O Eρντογάν βομβάρδισε και σκότωσε ξένους ανταποκριτές στη Συρία!!!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ >>Να γιατί ο Ερντογάν εισέβαλε στη Συρία: Το Πρόταγμα του…ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ για την κατάκτηση της Μέσης Ανατολής!!!


Μετά την επίθεση στους Αμερικανούς στρατιώτες ο Σουλτάνος Ερντογάν σε μία ακόμη επίδειξη δύναμης βομβάρδισε και σκότωσε αμάχους-ανάμεσά τους και δημοσιογράφους: Τουλάχιστον 26 άμαχοι σκοτώθηκαν την Κυριακή στη βόρεια Συρία από τους βομβαρδισμούς και τα πυρά των τουρκικών δυνάμεων και των σύρων συμμάχων τους στην περιοχή, σύμφωνα με νέο απολογισμό του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Δείτε το VIDEO-ΣΟΚ που ακολουθεί>

Mutlu Civiroglu✔@mutludc

Horrifying video from a civilian convoy hit near Ras al-Ain N. Syria. Tried to blur it quickly because it’s hard to warch.6394:18 μ.μ. – 13 Οκτ 2019Πληροφορίες και απόρρητο για τις Διαφημίσεις του Twitter1.146 άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Στην περιοχή Ρας αλ-Άιν της τουρκοσυριακής μεθορίου, τουλάχιστον δέκα πολίτες σκοτώθηκαν κατά την διάρκεια επιδρομής της τουρκικής αεροπορίας, η οποία έπληξε φάλαγγα αμάχων και δημοσιογράφων, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκανε λόγο για έναν νεκρό δημοσιογράφο και έναν ακόμη βαριά τραυματισμένο δημοσιογράφο, χωρίς να είναι σε θέση να δώσει στοιχεία για την ταυτότητα ή την εθνικότητά τους.

«Μια τουρκική αεροπορική επιδρομή έπληξε φάλαγγα με αμάχους στη βορειοανατολική Συρία.

Πολλοί δημοσιογράφοι ήταν μαζί τους και αρκετοί αναφέρονται ως σκοτωμένοι.

Δεν γνωρίζουμε ακόμα την ταυτότητά τους. Αυτή είναι η ομάδα της France 2 που ανακοινώνει στους συναδέλφους ότι είναι εντάξει» αναφέρει η ανταποκρίτρια των New York Times στην περιοχή Rukmini Callimachi-φωτό, παραθέτοντας στα αγγλικά το tweet της Stephanie Perez.

«Συρία. Βρισκόμασταν στο κονβόι κούρδων πολιτών που στόχευαν οι τουρκικές δυνάμεις ή οι σύμμαχοί τους στο Ρας αλ Άιν. Η ομάδα μας είναι καλά, αλλά ορισμένοι συνάδελφοι είναι νεκροί» τονίζει η Perez στη μαρτυρία της.

Ανάμεσα στους ανταποκριτές-δημοσιογράφους που καλύπτουν την εισβολή του Σουλτάνου στη Συρία και η επικεφαλής των απεσταλμένων του CNN Clarissa Ward-κεντρική φωτό.

Πηγη πληροφοριών

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr