Home Greek News Νέα Υόρκη: Ο Γιώργος Τράγκας μας ξεναγεί στην «μπουτίκ Αντετοκούνμπο»

Νέα Υόρκη: Ο Γιώργος Τράγκας μας ξεναγεί στην «μπουτίκ Αντετοκούνμπο»

by _
0 comment 198 views

Νέα Υόρκη: Ο Γιώργος Τράγκας μας ξεναγεί στην «μπουτίκ Αντετοκούνμπο»

O “Greek Freak” θα παρουσιάσει εκεί αύριο τη σειρά παπουτσιών με τ’ όνομα του


Από την στιγμή που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ έχει προκαλέσει μια φρενίτιδα ενθουσιασμού. Ο «Greek Freak» είναι ένα από τα πιο «καυτά» πρόσωπα του αθλητισμού και πιθανότατα ο πιο διάσημος «πρεσβευτής» της χώρας μας παγκοσμίως αυτή τη στιγμή. Ο «Υannis» συγκαταλέγεται στους 30 πιο ακριβοπληρωμένους αθλητές παγκοσμίως, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του «Forbes» και τα ποσά που εισπράττει είναι από… άλλον πλανήτη!

Ο Γιώργος Τράγκας, μέσα από τους λογαριασμούς του σε Facebook και Instagram, μας ξεναγεί στην μπουτίκ γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών, όπου ο  Έλληνας σούπερ σταρ παρουσιάζει το νέο παπούτσι που φέρει την υπογραφή του.

https://web.facebook.com/giorgostragas/posts/2473568302709857

«Ίδρωσα να βρω παπούτσια του Αντετοκούνμπο για τον εγγονό μου. Τελικά ανακάλυψα, στην περιοχή του Σόχο, ένα κατάστημα γνωστής εταιρείας αθλητικών ειδών αφιερωμένο στον…Greek Freak. Όλη η τετραώροφη μπουτίκ είναι αφιερωμένη στον καλύτερο παίκτη του NBA . Υπάρχει ακόμα χώρος εξοπλισμένος με είδη κουρείου που είναι πλαισιωμένος με φωτογραφίες του Γιάννη. Στον ίδιο χώρο έχει καθίσματα σαν κι αυτά που χρησιμοποιούσαν παλιά οι λούστροι παπουτσιών στην Αμερικανική Μεγαλούπολη. Διαθέτει μέχρι και το… «μενού Αντετοκούνμπο» , αναφέρει ο Γιώργος Τράγκας.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μας ξεναγεί στο «κουρείο» που έχει στήσει η εταιρεία αθλητικών ειδών στην μπουτίκ. Ολόκληρο το σκηνικό είναι εμπνευσμένο από την αγαπημένη ταινία του Γιάννη Αντετοκούνμπο  «Ο πρίγκιπας της Ζαμούντα». Ξεχωρίζει μάλιστα η φωτογραφία του με το στέμμα εμπνευσμένη από την αφίσα της ταινίας με πρωταγωνιστή τον Έντι Μέρφι .Τη φωτογραφία αυτή επέλεξε και ο σούπερσταρ του ΝΒΑ για να προαναγγείλει μέσω Instagram την αυριανή του παρουσίαση :


https://www.crashonline.gr/epikairotita/1414745/nea-yorki-o-giorgos-tragkas-mas-ksenagei-stin-mpoutik-antetokounmpo/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr