Home Greek News ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέθηκε θέμα αποβολής Τουρκίας από ΝΑΤΟ -Ναύαρχος ε.α. Τ.Σταυρίδης: «Δώστε της τα πάντα -Ολέθριο λάθος να φύγει»

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέθηκε θέμα αποβολής Τουρκίας από ΝΑΤΟ -Ναύαρχος ε.α. Τ.Σταυρίδης: «Δώστε της τα πάντα -Ολέθριο λάθος να φύγει»

by _
0 comment 211 views

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τέθηκε θέμα αποβολής Τουρκίας από ΝΑΤΟ -Ναύαρχος ε.α. Τ.Σταυρίδης: «Δώστε της τα πάντα -Ολέθριο λάθος να φύγει»

“Μην το κάνετε – Αν χάσουμε το Εθνος αυτό με τον δεύτερο Στρατό στο ΝΑΤΟ θα έχουμε κάνει ένα τεράστιο γεωπολιτικό λάθος”


“Το να βγάλουμε την Τουρκία εκτός ΝΑΤΟ είναι μια κακή ιδέα” τονίζει σε άρθρο-παρέμβαση του στο Bloomberg ο Αμερικανός ναύαρχος ε.α. James Stavridis, ο οποίος με τα όσα λέει ομολογεί πως όχι μόνο υπάρχει τέτοιο θέμα αλλά έχει ήδη τεθεί. Πρόκειται για μια βαρυσήμαντη παρέμβαση, μια κραυγή αγωνίας για ότι έρχεται…

Υπενθυμίζουμε πως ο ε.α. James Stavridis έχει μακρυνή ελληνική καταγωγή αλλά ουδέποτε προχώρησε έστω σε μία συμβολική κίνηση υπέρ της πατρίδας των προγόνων του σε αντίθεση με άλλους όπως ο Σ.Λάλας.

Αναφέρει χαρακτηριστικά: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ >> https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/790258_tethike-thema-apovolis-toyrkias-apo-nato-nayarhos-ea-tstayridis-doste

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr