Home Greek News Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην εκδήλωση της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» – Ποιος ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε

Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην εκδήλωση της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» – Ποιος ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε

by _
0 comment 93 views

Μέγα πλήθος και μέγα πάθος στην εκδήλωση της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά» – Ποιος ηθοποιός του Χόλιγουντ μίλησε

Μέγα πάθος-μέγα πλήθος στην χθεσινή τελευταία προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «Η Γλυφάδα Μπροστά», όπου μίλησε χθες ο υποψήφιος δήμαρχος της πόλης Τάσος Γκουριώτης, ενώπιον εκατοντάδων κατοίκων της Γλυφάδας, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα και το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού (Ανδρέα Παπανδρέου 92 στην συμβολή με την λεωφόρο Βουλιαγμένη).

Ο υποψήφιος δήμαρχος πέρασε στην επίθεση κατά του απερχόμενου δημάρχου Γιώργου Παπανικολάου και του ζήτησε να απολογηθεί και να πάψει να σιωπά σε όσα του καταμαρτυρούν οι δημοτικοί σύμβουλοι της δικής του παράταξης για πλαστογραφίες πρακτικών του δημοτικών συμβουλίου και οικονομικές ατασθαλίες στον δήμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ.! >> https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/ekloges-2019/773887_mega-plithos-kai-mega-pathos-stin-ekdilosi-tis-parataxis-i

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr