Home Greek News Κάποιοι κάνουν την Πυθία: Απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ φέρνει την ανατροπή(;) στο σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

Κάποιοι κάνουν την Πυθία: Απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ φέρνει την ανατροπή(;) στο σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

by _
0 comment 187 views

Κάποιοι κάνουν την Πυθία: Απόρρητο έγγραφο της ΕΥΠ φέρνει την ανατροπή(;) στο σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή

 


Αύριο  Παρασκευή 19/04/2019 ξεκινάει στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού της χώρας, Κώστα Καραμανλή.

Με πρωτοσέλιδα δημοσιεύματά τους σήμερα, τόσο «Τα Νέα» όσο και η «Εφημερίδα των Συντακτών», αποκαλύπτουν ένα έγγραφο της ΕΥΠ που έχει αποστείλει ο διοικητής της ΕΥΠ Γιάννης Ρουμπάτης σε όλους τους αρμόδιους υπουργούς και σε όλους τους δικαστικούς λειτουργούς που είναι επίσης αρμόδιοι αναφέρει ότι η υπόθεση «Πυθία» ουδέποτε υπήρξε.

Κάποιοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Κάποιοι προσπαθούν σήμερα να προκαταβάλλουν μια δικαστική υπόθεση που αρχίζει αύριο. Μέχρι σήμερα χιλιάδες άρθρα έχουν γραφτεί για το σχέδιο δολοφονίας του Κώστα Καραμανλή. Ξεκίνησε μια δικαστική υπόθεση όπου έγκριτοι δικαστικοί λειτουργοί μετά από ενδελεχή έρευνα ταυτοποίησαν κατηγορούμενους οι οποίοι αύριο θα καθίσουν στο σκαμνί γι αυτήν την υπόθεση. Μάλιστα αύριο στο δικαστήριο θα είναι και ως πολιτική αγωγή, δικηγόρος που εκπροσωπεί τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή. Θυμίζουμε ότι η υπόθεση αυτή ξεκίνησε επίσης με στοιχεία της ΕΥΠ όπου επίσης βρίσκονται εγνωσμένου κύρους άνθρωποι στη διοίκηση της. Σήμερα έρχεται ένα άλλο χαρτί της ΕΥΠ από τον διοικητή της Γιάννη Ρουμπάτη το οποίο λέει ότι η υπόθεση αυτή ουδέποτε υπήρξε ακυρώνοντας ουσιαστικά τις έρευνες της τότε ΕΥΠ! Ας περιμένουμε λοιπόν και ας μην βιαζόμαστε να βγάζουμε συμπεράσματα πριν ξεκινήσει η δίκη… 

Κάποια άλλα δημοσιεύματα ιστοσελίδων επίσης το pronews αναφέρουν το εξής:

Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να απαλλάξει τους Αμερικανούς από τις υποκλοπές και την στοιχειοθετημένη από την Δικαιοσύνη απόπειρα δολοφονίας και να βγάλει το περίφημο σχέδιο «Πυθία» ότι είναι ανύπαρκτο!

Και πως το κάνει αυτό; Δια στόματος Γ.Ρουμπάτη νυν διοικητή της ΕΥΠ, ο οποίος είναι κατεξοχήν άνθρωπος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και άνθρωπος των Αμερικανών καθώς υπηρέτησε για πολλά χρόνια στις ΗΠΑ ως διαπιστευμένος δημοσιογράφος.

Έτσι σήμερα κυκλοφορούν δημοσιεύματα που βασίζονται σε έγγραφο που «αποδεικνύει» ότι αυτή η επιχείριση… δεν υπήρξε ποτέ και υποτίθεται ότι κατασκευάστηκε και διοχετεύτηκε για να εξιδανικεύσει τον τότε πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή!

https://www.crashonline.gr/epikairotita/1389088/kapoioi-kanoun-tin-pythia-aporrito-engrafo-tis-efp-fernei-tin-anatropi-sto-schedio-dolofonias-karamanli/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr