Home Greek News Δείτε πόσο…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΗ ήταν η «προσελήνωση» των Ισραηλινών!!!

Δείτε πόσο…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΗ ήταν η «προσελήνωση» των Ισραηλινών!!!

by _
0 comment 257 views

Δείτε πόσο…FAKE, ΨΕΥΤΙΚΗ ήταν η «προσελήνωση» των Ισραηλινών!!!

Και σειρά τώρα έχει η…ΕΛΛΑΔΑ για να πάει κι αυτή στη Σελήνη;;; ΧΑΧΑΧΑ!!! Εμ…ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!

ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΚΗΣ – Με διαστημόπλοιο «Manolo» έτοιμος για τη Σελήνη ο Παππάς…ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΟΝΕΙΡΩΞΙΣ ΣΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ..!!!

Σχολιάζουν τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» – Που να ξεκινήσουμε και να τελειώσουμε με αυτούς τους…ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ-ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ που κοροϊδεύουν τον κόσμο στην Ελλάδα με αυτό το “Greek NASA” της πλάκας. Έχουμε δημοσιεύσει ΑΜΕΤΡΗΤΑ άρθρα τόσο για την μεγάλη ΔΙΑΒΟΛΙΚΗ ΚΟΜΠΙΝΑ που λέγεται… NASA (ΜΆΣΑ) όσο και για το γεγονός πως αυτήν την ίδρυσαν μόνο και μόνο για την εξαπάτηση της μάζας  περι του δήθεν «ηλιακού συστήματος» και για την απόκρυξη της αλήθειας της…ΕΠΙΠΕΔΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ!!

ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΕΛΗΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΩΜΑ…ΔΙΑΥΓΕΣ!!! Και όσο για τις αποστολές Απόλλωνος στη «Σελήνη», ο…ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΖ ΑΛΝΤΡΙΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ, ΠΕΡΣΙ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΤΕ!!! ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΝΙΞΟΝ!!!

Και σε ένα πρόσφατο άρθρο μας με τίτλο «Μεγάλοι επιστήμονες παραδέχονται: Η Σελήνη βρίσκεται στην πραγματικότητα στην…Ατμόσφαιρά μας!» αποκαλύψαμε πως ακόμη και η διθενής επιστημονική κοινότητα έχει αρχίσει σιγά-σιγά να ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!

Δείτε πρώτα τα παρακάτω βίντεο για του λόγου το αληθές…

Διαβάστε και τα παρακάτω για περισσότερα…

ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΖΟΥΜΙ….

Δείτε το παρακάτω βίντεο της ΠΛΑΚΑΣ από την «προσελήνωση» των Ισραηλινών…ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ!! ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΜΕΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΛΗ «ΠΟΙΗΤΗΤΑ» ΑΥΤΗΣ!!! ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΟΥ….

Το 1965, ένας επιστήμονας με το όνομα Prof. R. Foster συγκλόνισε τη συμβατική επιστήμη. Μεταξύ των θεωριών του ήταν ότι το φεγγάρι ήταν στην πραγματικότητα κατασκευασμένο από πλάσμα, όχι βράχο, και ότι η προσγείωση σε αυτό δεν θα ήταν δυνατή.

Ο καθηγητής Foster ισχυρίστηκε ότι μόλις αποδειχθούν οι «βαθιές και αποφασιστικές» έρευνές του, θα ήταν απαραίτητη μια νέα επανεξέταση των νόμων της φύσης.

Βεβαία, δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς ότι αυτά που είχε πει το ’65 ο Δρ. Φόστερ επαληθεύτηκαν ήδη στις μέρες μας και από τις παραδοχές και επιστήμων και αστροναυτών, όπως ο κ Μπάζ Αλντρίν ότι…ΔΕΝ ΠΗΓΑΜΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ–ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΤΑΙ!!!

Δείτε τον τώρα παρακάτω βίντεο!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr