Home Greek News ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ κα ΚΟΤΤΑΡΙΔΟΥ; 

ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ κα ΚΟΤΤΑΡΙΔΟΥ; 

by _
0 comment 93 views

ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ;

Περιχαρής και γεμάτη αγαλλίαση, ανάμεσα στους αντάρτες του βουνού, που από τότε είχαν όνειρο τις Πρέσπες, η αρχαιολόγος της Βεργίνας Κοτταρίδου στην ομιλία του Νίκου Παπά στη Βέροια.

Και καλά ο Ανδρόνικος είναι συγχωρεμένος, το λέει και η λέξη. Εσύ Κοτταρίδου θα μας πεις, που ήσουνα τότε με τον Ανδρόνικο στην ανασκαφή. Τι τα κάνατε τα ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ; Τα νομίσματα του Φιλίππου αν θέλεις. Μήπως ότι έκαναν με δυο αγγεία γεμάτα από αυτά στον Καστά; Άμα είχε δυο αγγεία στο συλημένο «τάφο» της Αμφίπολης, εσύ τυχερή έπεσες σε ασύλητο τάφο. Τι τα κάνατε τα νομίσματα; Όλοι οι αρχαιοκάπηλοι και εσείς το ξέρετε! Πλήθος νομισμάτων και στον πιο παρακατιανό Μακεδονικό τάφο! Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ; Τι Κοτταρίδου; Ούτε ένα για το βαρκάρη; Το τερπνό με το ωφέλιμο μήπως; Αφού έγραφαν ΛΥΣΙΜΑΧΟΥ, άχρηστα ήταν; Δεν βόλευαν στην απάτη;

Πάρε τα σκυθρωπά φιλαράκια σου Κοτταρίδου και άντε στα Σκόπια. Εκεί μόνο ασκούν εικονική ΚΙΤΣ αρχαιολογία και δεν βάζουν στους τάφους νομίσματα. Εδώ οι Μακεδόνες, ΕΒΑΖΑΝ.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr