Home Greek News Προδοσία: Εντολή από το ανθελληνικό ΥΠΕΞ προς όλο το Δημόσιο να αποκαλούν τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία»!

Προδοσία: Εντολή από το ανθελληνικό ΥΠΕΞ προς όλο το Δημόσιο να αποκαλούν τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία»!

by _
0 comment 138 views

Προδοσία: Εντολή από το ανθελληνικό ΥΠΕΞ προς όλο το Δημόσιο να αποκαλούν τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία»!

Εγκύκλιος προς όλους τους φορείς του Δημοσίου στάλθηκε από το ΥΠΕΞ, προκειμένου να δοθούν οδηγίες περί της εκδόσεως των δημοσίων εγγράφων μετά την Συμφωνία των Πρεσπών.

Όπως διαβάζουμε, δόθηκε η οδηγία τα Σκόπια να αποκαλούνται από τώρα «Βόρεια Μακεδονία», ενώ για το θέμα της ιθαγενείας η εγκύκλιος κάνει λόγο για «Μακεδονική/πολίτης της βόρειας Μακεδονίας».
Να δείτε που σε λίγο καιρό, οι συριζαίοι θα παρεμβαίνουν και μέσα στην Βουλή, να επιβάλλουν να λέγονται τα Σκόπια ως «Βόρεια Μακεδονία», μην κατεβάσουν και… νομοθετικό πλαίσιο για ποινικοποίηση της… άρνησης της «μακεδονικότητας».
Εμείς τους απαντάμε με τα λόγια του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής: «Για εμάς δεν υπάρχει σήμερα και δεν θα υπάρχει ποτέ κράτος με το όνομα Βόρεια Μακεδονία»

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr