Home Greek News Δελτίο Τύπου: Το Διεθνές Σύμφωνο για την Μετανάστευση: Σύμφωνο Εθνικής Αυτοκτονίας

Δελτίο Τύπου: Το Διεθνές Σύμφωνο για την Μετανάστευση: Σύμφωνο Εθνικής Αυτοκτονίας

by _
0 comment 129 views

Δελτίο Τύπου: Το Διεθνές Σύμφωνο για την Μετανάστευση: Σύμφωνο Εθνικής Αυτοκτονίας

05.12.2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σύμφωνο Εθνικής Αυτοκτονίας

Στις 10 και 11 Δεκεμβρίου στην Διεθνή Διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στο Μαρακές για την μετανάστευση, θα τεθεί προς ψήφιση, από τις χώρες που θα πάρουν μέρος σε αυτήν, το Διεθνές Σύμφωνο για την Μετανάστευση.

Πρόκειται για μία εξαιρετικά επικίνδυνη και απειλητική συμφωνία για την ασφάλεια της Ελλάδας αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Καταρρίπτεται μέσω αυτού του καταστροφικού Συμφώνου η έννοια των Εθνών Κρατών, πέφτουν τα σύνορα και ο ελληνικός λαός δεν έχει ενημερωθεί αρμοδίως από κανέναν, ούτε βεβαίως έχει συναινέσει σε έναν τέτοιου μεγέθους όλεθρο.

Το γεγονός ότι υπάρχει σωρεία αντιδράσεων από πλήθος χωρών σχετικά με την υιοθέτησή του, καθιστά απαραίτητη την έγκρισή του από το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» έχει καταθέσει σχετική επιστολή στον Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης, ζητώντας να έρθει προς ψήφιση στη Βουλή των Ελλήνων το Διεθνές Σύμφωνο για την Μετανάστευση, έτσι ώστε να συνεκτιμηθεί από το σύνολο των μελών του Κοινοβουλίου, ενημερώνοντας ταυτόχρονα το σύνολο των Κοινοβουλευτικών Ομάδων, αλλά οι πάντες αδρανούν. Η αδράνειά τους ερμηνεύεται ως συναίνεση, με τραγικούς αποδέκτες τους Έλληνες πολίτες.

Η «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ» πιστεύει ακράδαντα ότι για την Ελλάδα πρέπει να αποφασίζουν οι Έλληνες και μόνον. Εάν η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συναινέσει σε αυτό το Σύμφωνο, η Ελλάδα από την επόμενη κιόλας μέρα, όχι μόνο θα ανοίξει την Μόρια αλλά θα  δεχθεί παράλληλα να εισέλθει στην Χώρα απεριόριστος αριθμός οικονομικών μεταναστών, χωρίς χαρτιά, από όλα τα σημεία της Γης.

Οι γείτονές μας στο Ισραήλ, στην Αίγυπτο, στην Αλβανία, στην Βουλγαρία και στην Ιταλία θα καταψηφίσουν το Σύμφωνο και θα κλείσουν τα σύνορά τους στην ανεξέλεγκτη μετανάστευση με οδυνηρές συνέπειες για την Ελλάδα.

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr