Home Greek News ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ: Θέλουν να θάψουν τον Κωνσταντίνο Μέσα σε Φυλακή…!!! ΒΙΝΤΕΟ:ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από την Ελληνόψυχη Ευρωβουλευτή της Κύπρου Ελένη Θεοχάρους…!!!

ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ: Θέλουν να θάψουν τον Κωνσταντίνο Μέσα σε Φυλακή…!!! ΒΙΝΤΕΟ:ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από την Ελληνόψυχη Ευρωβουλευτή της Κύπρου Ελένη Θεοχάρους…!!!

by _
0 comment 127 views

ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ: Θέλουν να θάψουν τον Κωνσταντίνο Μέσα σε Φυλακή…!!! ΒΙΝΤΕΟ: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ από την Ελληνόψυχη Ευρωβουλευτή της Κύπρου Ελένη Θεοχάρους…!!!

Προφανώς και για αυτό συντάσσουν οι αλβανοί κατηγορητήριο εναντίον του Εθνομάρτυρα, εναντίον νεκρού, πράγμα πρωτοφανές για τα παγκόσμια νομικά χρονικά της σύγχρονης εποχής. Γι αυτό δεν παραδίδουν το πτώμα του… Δείτε τις δηλώσεις από τους Βουλιαράτες της Ελένης Θεοχάρους της Ελληνόψυχης Ευρωβουλευτού της Κύπρου…

Πηγή >> https://www.stoxos.gr/2018/11/blog-post_587.html?fbclid=IwAR0VvwJaSKoAkofVxAWIvJxES2EqkQxv3UglO0wqRgZ4f7WlEy_IT4gmvLM#.W92ZV_Z-kF4.facebook

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr