Home Greek News ΠΡΟΣΟΧΗ! Κυκλοφοράνε ψεύτικες εικόνες στο ελληνικό διαδίκτυο για τις φωτιές στην Αττική!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κυκλοφοράνε ψεύτικες εικόνες στο ελληνικό διαδίκτυο για τις φωτιές στην Αττική!

by _
0 comment 307 views

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κυκλοφοράνε ψεύτικες εικόνες στο ελληνικό διαδίκτυο για τις φωτιές στην Αττική!

Η φώτο. αυτή τελικά δεν είναι από τη Κινέτα αλλά από τo από το Μίτσιγκαν! Εϊναι αληθινή και έχει επιβεβαιωθεί από κορυφαίους ερευνητές του διαδικτύου σχετικά με τη χρήση όπλων λέιζερ από πλευράς του ΥΠΑΜ των ΗΠΑ. ΚΑΠΟΙΟΙ όμως, εδώ στην ΕΛΛΑΔΑ, νομίζουν ότι είναι εντάξει να κάμνουν τέτοιου είδους παιχνίδια. στις πλάτες των ΝΕΚΡΩΝ, ιδιαίτερα την ώρα που προσπαθούμε όλοι εμείς να ανακαλύψουμε τα ύπαρκτα αίτια πίσω από το θάνατό τους. ΘΑ ΦΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΞΥΛΟ ΒΑΡΥ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!
Δειτε το βίντεο που μας προειδοποίησε για τι φωτιές στην Ελλάδα 12 μέρες…ΠΡΙΝ. ΕΚΕΙ θα δείτε την παρακάτω εικόνα που έχει κάνει το γύρο του κόσμου εδώ στην Ελλάδα. Η…ΟΥΣΙΑ όμως ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ και έχουμε ήδη αποδείξεις για αυτά που λέμε και δημοσιεύουμε….ΟΤΙ…ήταν οι ΗΠΑ που μας χτύπησαν την ημέρα των φωτιών!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ…..

ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

https://www.youtube.com/watch?v=fGELCTS5rH8

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ!….

15 ταυτόχρονες πυρκαγιές ξεκίνησαν ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε 3 διαφορετικές περιοχές στην Αττική. ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ!!! #Φωτιές #Μάτι #Κινέτα

 

ΕΚΤΑΚΤΟ: Χτύπησαν την Ελλάδα με όπλα κατευθυνόμενης ενέργειας των ΗΠΑ μέσω DRONES (UAV)!!! [ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ]

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr