Home Greek News ΣΟΚ! Η ΕΕ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ” ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ FESTIM LATO!

ΣΟΚ! Η ΕΕ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ” ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ FESTIM LATO!

by _
0 comment 186 views

ΣΟΚ! Η ΕΕ ΚΑΙ Ο ΟΗΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ” ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ FESTIM LATO! ΓΙ’ ΑΥΤΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ! ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟ ΤΟΥ 1912! ΒΙΝΤΕΟ!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ σχετικό έγγραφο, ΕΠΙΣΗΜΟ. Το τι διαδίδουν οι ίδιοι είναι μια υπόθεση που αφορά παιχνίδια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.,…

Δημοσίευση : 6 Δεκεμβρίου 2017

Με αφορμή δύο σχόλια του αναγνώστη μας Panagiotis Panagiotis  τα οποία και σας παραθέτουμε (με κεφαλαία γράμματα) αναδημοσιεύουμε μια σημαντική αποκάλυψη και βίντεο που δείχνουν ότι …

ουσιαστικά η ΕΕ αναγνωρίζει το αποκαλούμενο “Ανεξάρτητο κράτος της Τσαμουριάς” εντός ελληνικών συνόρων, με πρόεδρο των Φεστίμ Λάτο.
Δείτε και το παρακάτω βίντεο. Πρώτα το σχόλιο του.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΝΗΣΑΚΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΡΣΑΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΟΡΩΝ!!! ΡΩΤΑΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ: ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΙ ΚΡΑΤΟΣ Η ΜΟΛΙΣ ΠΡΟ ΛΙΓΩΝ ΜΗΝΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΟΗΕ ΚΑΙ ΕΕ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ??? ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠ’ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΔΑΦΗ????? ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΞΕΧΑΣΤΕ ΗΠΕΙΡΟ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΕΒΕΖΑ!!!

ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΥ 25 ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟΥ!!! ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΜΑΝΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΠΡΟ ΤΟΥ 1912 ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΕΧΥΣΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΣΑΜΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΔΟΣΕΙ!!! ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΘΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝ ΕΡΓΑ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΜΩΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟ!!!

Μια απίστευτη είδηση που πέρασε στα ψιλά της “ενημέρωσης” είναι μετά το ξεπούλημα της Μακεδονίας και η δημιουργία “κράτους Τσαμουριάς” εντός της ελληνικής επικράτειας εκτεινόμενο απο την Ηπειρο μέχρι την Πρέβεζα…

Την είδηση ανέδειξε η ιστοσελίδα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ, σύμφωνα με την οποία το νεοσύστατο κράτος διεκήρυξε την «ανεξαρτησία» του ως Δημοκρατία της Τσαμουριάς (Republic of Chameria) στις 30/10/2016 και όρισε ως πρόεδρό του, τον Festim Lato.

Εδώ το σχετικό λινκ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! >> https://katohika.gr/ellada/epeigon-idrithike-kratos-tis-tsamourias-kai-mas-krivoun/

Το γεγονός μάλιστα, γνωρίζει ως φαίνεται η ελληνική κυβέρνηση, και αν κρίνουμε από την παρακάτω φωτογραφία, όπου ο κ. Τσίπρας φωτογραφίζεται – σε μια de facto αναγνώριση? – με ένα μέλος του αυτοαποκαλούμενου κράτους της Τσαμουριάς..

Στη φωτογραφία εμφανίζεται αριστερά ο πρόεδρος της Τσαμουριάς, πάνω δεξιά ο πρεσβευτής τους και κάτω δεξιά, φωτογραφίζεται ο κ. Τσίπρας με το μέλος της “Τσαμουριάς”.

Ο Festim Lato ο αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας της Chameria, στις 3 Οκτωβρίου 2017 έγινε και επίσημα αναγνωρισμένος από τα Ηνωμένα Έθνη….

Τα μέλη της κυβέρνησης της Τσαμουριάς κάνουν ήδη επαφές με την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες στα πλαίσια της προώθησης του νέου κράτους τους, με οριοθετημένους μάλιστα χάρτες που αναπτύσσονται εντός της ελληνικής επικράτειας, και εμφανίζονται να κατέχουν ένα μεγάλο μέρος της δυτικής Ελλάδος και συγκεκριμένα της Ηπείρου, της Βορείου Ηπείρου και φθάνουν εως την Πρέβεζα !!!

Το αυτοαποκαλούμενο κράτος της Τσαμουριάς, έχει αναπτύξει επαφές στην Αγγλία στη Βουλή των Λόρδων, στο Κονγκρέσο στις ΗΠΑ, στις Βρυξέλες κλπ.

Έχουν ορίσει πρόεδρο, πρωθυπουργό, υπουργούς: President: Festim Lato, Prime-Minister: Ali Aliu, Minister of Interior Affairs: Rrustem Geci, Minister of Justice: Elena Kocaqi, Minister of Economy and Finance: Idajet Jahaj, Minister of Education and Social Affairs: Ilda Prifti, Minister of Foreign Affairs: Jona Mustafa, Special Advisor, Secretary of State Foreign Affairs and Ambassador: Yohan Byrde.

Ενώ διαθέτουν και τη σχετική ιστοσελίδα της αυτοαποκαλούμενης republic of chameria: http://www.republicofchameria.org/

Περισσότερες πληροφορίες και στις παρακάτω ιστοσελίδες από τις οποίες βεβαίως δεν λείπει όπως φαίνεται και ο κ. Κοτζιάς περιχαρής όπως πάντα, σε κάθε όλεθρο της χώρας :

https://www.flickr.com/…/72157661305080078/with/23737616858/

Καθώς και σελίδα στο facebook όπου μάλιστα κάνουν και εκτενή αναφορά στις πρόσφατες “τυχαίες?” δηλώσεις Πάγκαλου, για την Αλβανική καταγωγή των Σουλιωτών στο Ζάλογγο και άλλα πολλά “εφιαλτικά”…

Και ακολουθούν βεβαίως τα σχόλια επιδοκιμαστικά σχόλια της αυτοαποκαλούμενης “Ταμουριάς” για τον “γενναίο Αλβανό” κ. Πάγκαλο…

https://www.facebook.com/Republika-e-%C3%87am%C3%ABris%C3%…/

Οι αυτοαποκαλούμενοι Τσάμηδες, όμως, εκτός από τη διεκδίκηση των ελληνικών εδαφών που φτάνουν μέχρι την Πρέβεζα, κατηγορούν την Ελλάδα και για “γενοκτονία”…

Οι αυτοαποκαλούμενοι Τσάμηδες , διαθέτουν επίσης και μη κερδοσκοπικό οργανισμό με το όνομα Albanian American Organization Chameria (AAOC), που υποκινεί και τη σχετική προπαγάνδα εναντίον της Ελλάδος

Εδώ το κείμενο στα αγγλικά:
http://chameriaorganization.org/greece-still-at-war-with-a…/ .

Αντιπροσωπεία τους μάλιστα πήγε και στο Ισραήλ… όπου είχαν και συνάντηση με κυβερνητικούς αξιωματούχους:

Πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε και το βίντεο ———-))

http://www.internationsexchange.org/blog/inex-visits-israel/,https://katohika.gr/…/epeigon-idrithike-kratos-tis-tsamour…/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr