Home Greek News ΝΕΑ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΓΑΛΛΟΙ- ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ – Η κατοχή του συριακού βορρά επιτείνεται.

ΝΕΑ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΓΑΛΛΟΙ- ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ – Η κατοχή του συριακού βορρά επιτείνεται.

by _
0 comment 98 views

ΝΕΑ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΟΥΡΚΟΙ-ΓΑΛΛΟΙ- ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ – Η κατοχή του συριακού βορρά επιτείνεται.

Γάλλοι στρατιώτες έφθασαν στην επαρχία της Deir Ezzor στις πετρελαιοπηγές al-Jafrah,al-Umar 

H συριακή εφημερίδα al-Watan μεταφέρει επικαλούμενη στρατιωτικές πηγές ότι γαλλικές δυνάμεις συνοδευόμενες από τους SDF, έφθασαν στο Kam al-Ataollah σε περιοχή 6 km ΒΔ του πετρελαικού πεδίου al-Jafrah στα ΒΑ της Deir Ezzur το απόγευμα της Παρασκευής.

Προσθέτει ότι οι γάλλοι στρατιώτες επανδρωμέοι με στρατιωτικά οχήματα και εξοπλισμό, προσθέτοντας ότι αυτή η κίνηση αποσκοπεί στην παροχή υποστήριξης στους κούρδους μαχητές και για κάποιες μάχες σε πρώτο πλάνο σε ορισμένους θύλακες.

Η Al-Watan ισχυρίζεται ότι γαλλικές δυνάμεις αναπτύχθηκαν στο πετρελαικό πεδίο al-Umar . Οι αμερικανικές δυνάμεις ήταν στο Koniko και στο al-Jafrah πετρελαικά πεδία στην επαρχία Deir Ezzur εδώ και αρκετούς μήνες.

Το Orient news website μετέφερε την τελευταία εβδομάδα ότι οι αμερικανοί εγκατέστησαν μια σύγχρονη βάση στο πετρελαικό πεδίο al-Tanak στην Αν. Deir Ezzur,προσθέτοντας ότι το πετρελαικό πεδίο είναι υπό τον έλεγχο των κούρδων μαχητών.

Το Orient news σημειώνει επίσης ότι οι ΗΠΑ και οι Κούρδοι άρχισαν να στέλνουν στρατιωτικό εξοπλισμό στις περιοχές κοντά στην γραμμή επαφής με τον Συριακό Στρατό στην πόλη Khasham στην ύπαιθρο Deir Ezzur στην πόλη Hosseiniyeh στα ΒΑ της Deir Ezzur.

dimpenews.com

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr