Home Greek News Ο Ιωάννης Κουντούρης με την κα Ελισάβετ…ΜΠΟΤΣΑΡΗ, έναν από τους τελευταίους απογόνους του…ΜΑΡΚΟΥ του ΜΠΟΤΣΑΡΗ στη Νέα Ιωνία!!!

Ο Ιωάννης Κουντούρης με την κα Ελισάβετ…ΜΠΟΤΣΑΡΗ, έναν από τους τελευταίους απογόνους του…ΜΑΡΚΟΥ του ΜΠΟΤΣΑΡΗ στη Νέα Ιωνία!!!

by _
0 comment 184 views

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 19 Ιου. 2022 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


GreekNewsOnDemand.com:

Ο Ελληνο-Αμερικανός δημοσιογράφος από το Λος Άντζελες Ιωάννης Κουντούρης με την κα Ελισάμπετ…ΜΠΟΤΣΑΡΗ, εναν από τους τελευταίους απογόνους του…ΜΑΡΚΟΥ του ΜΠΟΤΣΑΡΗ στη Νέα Ιωνία!!! Να στηρίξουμε την προσπάθεια της να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια!!!…

Βρεθήκαμε εχθές το βράδυ σε μια από τις πιο ωραίες ταβέρνες των Αθηνών, το «ΣΤΕΚΙ ΤΟΥ ΠΑΤΑΚΙΑ» στη Νέα Ιωνία, όπου, μαζί με άλλους εξαίρετους φίλους, συζητήσαμε τις ώρες εμπειρίες που έχει αποκτήσει μέχρι τώρα η κα Ελισάβετ (Elizabete Botsaris στα δίκτυα κοινωνικής δικτύωσης), σε όλη την Ελλάδα. Συζητήσαμε επίσης την μεγάλη της υπόθεση που αφορά τις προσπάθειές της να γίνει πολίτισσα της Ελλάδος.

Αυτή προσπαθεί να αποκτήσει ελληνική ιθαγένεια, όπως ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ, και ΔΕΝ ΤΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!!! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;;; Είναι ένας από τους τελευταίους απογόνους του ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ και ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ να της την χορηγήσουν (!!!) και τα εξής άρθρα μας αποδεικνύει όλα αυτά 100 τοις 100.


Διαβάστε όλο το σχετικό άρθρο εδώ >> Αποκλειστική συνέντευξη με την Ελισάβετ Μπότσαρη, απόγονο του Μάρκου Μπότσαρη – ΓΙΑΤΙ το Ελληνικό Κράτος ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ να της δώσει ελληνική υπηκοότητα;;; – «Μεγάλη τιμή για μένα που είμαι Ελληνίδα και που φέρω αυτό το όνομα!»


Δείτε τώρα βίντεο και φώτο… 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr