Home Greek News Ο Γιάννης Κουντούρης στον «Κώδικα Μυστηρίων» για το δηλητήριο των φιδιών στα…ΜΠΟΛΙΑ και τις παραδοχές του CDC ότι ο κορωνοϊός…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Ο Γιάννης Κουντούρης στον «Κώδικα Μυστηρίων» για το δηλητήριο των φιδιών στα…ΜΠΟΛΙΑ και τις παραδοχές του CDC ότι ο κορωνοϊός…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

by _
0 comment 303 views

Ο Γιάννης Κουντούρης στον «Κώδικα Μυστηρίων» για το δηλητήριο των φιδιών στα…ΜΠΟΛΙΑ και τις παραδοχές του CDC ότι ο κορωνοϊός…ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Ο Ελληνο-Αμερικανός δημοσιογράφος Ιωάννης Κουντούρης μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ» με τον κο Βασίλη Μπαντίδη όπου ανέλυσε τις πρόσφατες αποκαλύψεις του Δρ. Bryan Ardis για το δηλητήριο των φιδιών που ευρίσκεται στο περιεχόμενο των…«ΕΜΒΟΛΙΩΝ» για τον ψευδο-κορωνοϊο!

Και μιας και μιλάμε για ψευδο-κορωνοϊούς, κτλ., απεκάλυψε επίσης ο κος Κουντούρης ότι, συμφώνως προς επιστολάς του ίδιου του CDC (Κέντρου Προλήψεως Νοσημάτων), ο δήθεν COVID-19…ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟΜΟΝΩΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ Η ΥΠΑΡΞΙΣ ΑΥΤΟΥ ΕΠΙ ΧΑΡΤΟΥ, ΕΠΙ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!!!

Για περισσότερα για και τα δύο θέματα αυτά διαβάστε επίσης τα κάτω άρθρα….

Είναι τελικά δηλητήριο…ΦΙΔΙΩΝ ο Κόβιντ-19;;;

ΒΟΜΒΑ «ΠΥΡΗΝΙΚΗ» – Το ίδιο το CDC παραδέχεται τώρα με ΈΓΓΡΑΦΑ πως ΟΛΟΙ οι δήθεν «ιοί» είναι…ΨΕΥΤΙΚΟΙ, όπως ο…«ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ»!!! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΙΟΙ = ΨΕΥΤΟ-ΠΑΝΔΗΜΙΕΣ!!!

Δείτε τώρα την εκπομπή!… 

 

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr