Home Κορωνοϊος Είναι τελικά δηλητήριο…ΦΙΔΙΩΝ ο Κόβιντ-19;;;

Είναι τελικά δηλητήριο…ΦΙΔΙΩΝ ο Κόβιντ-19;;;

by _
0 comment 187 views
Είναι τελικά δηλητήριο…ΦΙΔΙΩΝ ο Κόβιντ-19;;;
Είναι τελικά δηλητήριο…ΦΙΔΙΩΝ ο Κόβιντ-19;;;

Είναι δηλητήριο ερπετών ο Κόβιντ-19;

Αποτελεί μια συνειδητή εγκληματική πράξη ο Κόβιντ-19;

Ο Bryan Ardis (αναφέρεται ως χειροπράκτης, βελονιστής, ερευνητής) έγινε γνωστός για τη συνδυασμένη παρουσίαση της «απάτης covid-19». Παρουσιάζει στοιχεία που δείχνουν μια συνωμοσία στην οποία συμμετέχουν η ρεμδεσιβίρη (veklury), το δίκτυο ύδρευσης, η τεχνολογία mRNA, το δηλητήριο φιδιών όπως η βασιλική κόμπρα ή ο βούγγαρος (κρέιτ), καθώς και η αντιστροφή των νοημάτων, σε συνδυασμό με την ολοκληρωτική πληροφορία και την απαγόρευση διαλόγου / έκφρασης αντίθετης άποψης. Αν όλα αυτά δεν δένουν με την εγκληματική φύση που δείχνουν οι περισσότερες δυτικές κυβερνήσεις, τότε τι άλλο μπορεί να συμβαίνει; Μόνον ότι οι δυτικές κυβερνήσεις αγαπούν υπερβολικά τους πολίτες τους. Το ίδιο και οι καταδικασμένες για απάτη φαρμακευτικές εταιρείες.

Παρότι η θεωρία του Άρντις δεν μπορεί ακόμα να επιβεβαιωθεί, συμφωνεί αρχικά με τη γνώμη πολλών γιατρών που από το 2020 είπαν ότι δεν πρόκειται για ιογενή πάθηση του αναπνευστικού αλλά για ασθένεια του αίματος. Συμπλέει με την ύποπτη σιωπή που επικρατεί γύρω από την παγκόσμια «ξαφνικίτιδα». Συμφωνεί με τα αποδεδειγμένα -πλέον- κρατικά ψεύδη για όλη την υπόθεση και ιδιαίτερα για τα δήθεν ασφαλή & αποτελεσματικά «εμβόλια». Και σε κάθε περίπτωση, ενισχύει την επίσης ύποπτη απαγόρευση χρήσης / κυκλοφορίας της υδροξυχλωροκίνης, της ιβερμεκτίνης και των μονοκλωνικών αντισωμάτων. Όσο για το συμβολισμό και τα κρυμμένα νοήματα κάτω από τις ονομασίες και τις γενετικές παρεμβάσεις, αυτά δεν μπορούν να σχολιαστούν, είναι στη διακριτική ευχέρεια του καθενός να διαπιστώσει το βάσιμο των κινήτρων.

Το πλήρες βίντεο υπάρχει στην πηγή

και στο NewTube

Δείτε επίσης:

Dr. Bryan Ardis Issues Venom Theory Update

Dr Bryan Ardis with the most stunning TRUTH about Covid Fauci & Remdesivir you could never imagine

_______

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr