Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”…

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”…

by _
0 comment 117 views

ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”…


Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]www.egerssi.gr

Το Αγροτικό Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδος με έδρα την Ορεστιάδα της Θράκης μας, επανειλημμένως ασκεί σκληρή κριτική στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά και στην αντιπολίτευση, αναδεικνύοντας πολλές φορές κορυφαία ζητήματα που δεν τολμούν να αγγίξουν τα κοινοβουλευτικά κόμματα! Πολλές φορές μάλιστα οι παρεμβάσεις του εν λόγω κόμματος, που οι πληροφορίες μας λέγουν πως θα διεκδικήσει την είσοδό του στη Βουλή στις προσεχείς εκλογές μετέχοντας σε έναν ευρύτερο σχηματισμό κομμάτων, κινημάτων και πολιτικών προσωπικοτήτων, έχουν φτάσει στην Ευρωπαϊκή Ένωση και τα αρμόδια θεσμικά της όργανα!

Σύμμαχος του VMRO η “Ελληνική Λύση”;

Προ ολίγων ημερών το ΑΚΚΕΛ εξέδωσε ένα Δελτίο Τύπου, όπου εξαπολύει βαρύτατη κατηγορία κατά του κοινοβουλευτικού κόμματος “Ελληνική Λύση” του Κυριάκου Βελόπουλου!

Παρακάτω το Δελτίο Τύπου του ΑΚΚΕΛ στις 12 Απριλίου 2022:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ! >> https://egerssi.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CE%B8%CE%B1%CF%81%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B2%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7/

 

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr