Home Κορωνοϊος ΩΠΑ!!!…ΣΩΠΑ!!! – Από το 2015 είχε ΠΡΟαποφασίσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ για ΟΛΟΥΣ η μεγαλύτερη ΡΑΒΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ΗΠΑ!!!

ΩΠΑ!!!…ΣΩΠΑ!!! – Από το 2015 είχε ΠΡΟαποφασίσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ για ΟΛΟΥΣ η μεγαλύτερη ΡΑΒΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ΗΠΑ!!!

by _
0 comment 258 views

ΩΠΑ!!!…ΣΩΠΑ!!! – Από το 2015 είχε ΠΡΟαποφασίσει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥΣ για ΟΛΟΥΣ η μεγαλύτερη ΡΑΒΙΝΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ των ΗΠΑ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 02 Ιαν. 2022 | 19:17 |Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Η μεγαλύτερη ραβινική οργάνωση στις ΗΠΑ, η Ένωση για τον Μεταρρυθμιστικό Ιουδαϊσμό (Union for Reform Judaism), γνωστή και ως Ένωση των Αμερικανοεβραϊκών Συνελεύσεων, στην έκθεσή της με τίτλο «Ψήφισμα περί Υποχρεωτικών Εμβολιαστικών Νόμων» (“Resolution on Mandatory Immunization Laws”), αποφάσισε λίγο πολύ ότι πρέπει να υπάρχουν υποχρεωτικοί εμβολιασμοί για ΟΛΟΥΣ, όχι μόνο για Εβραίους!!!

Και διαβάζουμε από τους ίδιους του ΕΒΡΑΙΟΥΣ από το…2015 …

Επί του παρόντος, και οι πενήντα πολιτείες των ΗΠΑ έχουν νόμους περί υποχρεωτικού εμβολιασμού. Αντικατοπτρίζοντας την ποικιλομορφία των θρησκευτικών παραδόσεων στη ζωή της Βόρειας Αμερικής και το γεγονός ότι ορισμένες θρησκευτικές παραδόσεις απορρίπτουν την πρακτική του εμβολιασμού, σαράντα επτά πολιτείες προσφέρουν θρησκευτικές ή/και προσωπικές/φιλοσοφικές εξαιρέσεις εμβολιασμού.

Στον Καναδά, μόνο δύο επαρχίες απαιτούν από τους μαθητές να εμβολιαστούν πριν μπουν στο σχολείο και υπάρχουν ιατρικές, φιλοσοφικές και θρησκευτικές εξαιρέσεις. Ταυτόχρονα, τα ιδιωτικά ιδρύματα και στις δύο χώρες διατηρούν τη διακριτική ευχέρεια να ορίσουν τις δικές τους αυστηρότερες πολιτικές εμβολιασμού.

Η συναινετική άποψη του Μεταρρυθμιστικού Ιουδαϊσμού, συμπεριλαμβανομένης αυτής που καθιερώθηκε στην προαναφερθείσα απάντηση του CCAR (Commission on Social Action of Reform Judaism, Επιτροπή για την Κοινωνική Δράση του Μεταρρυθμιστικού Ιουδαϊσμού), αγκαλιάζει τον ζωτικό ρόλο που διαδραματίζουν τα εμβόλια στη διασφάλιση της ατομικής και δημόσιας υγείας.



Για αυτόν τον λόγο, η μακροχρόνια και συνεχής πολιτική για όλα τα άτομα που παρακολουθούν στρατόπεδα URJ ( Ένωση για τον Μεταρρυθμιστικό Ιουδαϊσμό, Union for Reform Judaism) και προγράμματα του Ισραήλ ήταν η απαίτηση εμβολιασμού για όλα τα παιδιά, το προσωπικό, το διδακτικό προσωπικό και τις οικογένειές τους με εξαιρέσεις που επιτρέπονται μόνο σε αυστηρά περιορισμένες και συγκεκριμένα απαριθμημένες ιατρικές περιστάσεις.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΑΙ ότι η Ένωση για τον Μεταρρυθμιστικό Ιουδαϊσμό:

    1. Επιβεβαιώνει ότι στην περίπτωση των υποχρεωτικών εμβολιασμών, το pikuach nefesh και το refu’ah bedukah είναι οι κατευθυντήριες αρχές μας. Οι μεταρρυθμίσεις των εβραϊκών θρησκευτικών αρχών δίνουν προτεραιότητα στην προστασία της υγείας όλων των ατόμων, των πιο ευάλωτων ιατρικά μελών της κοινότητας και της κοινότητας στο σύνολό της και δεν παρέχουν βάση για θρησκευτική εξαίρεση από τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.
    2. Υποστηρίζει τους υποχρεωτικούς νόμους εμβολιασμού, με τις μόνες αποδεκτές εξαιρέσεις:
      1. Ιατρικές εξαιρέσεις; και
      2. Θρησκευτικές εξαιρέσεις, οι οποίες πρέπει να ανασταλούν εάν η κοινοτική ανοσία κριθεί σε κίνδυνο από τους υπαλλήλους δημόσιας υγείας.
    3. Παροτρύνει τις συναγωγές και τα ιδρύματα του Μεταρρυθμιστικού Κινήματος
      1. να υιοθετήσουν πολιτικές που απαιτούν υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με ιατρικές εξαιρέσεις σε προγράμματα που εξυπηρετούν παιδιά και νέους και
      2. να εκπαιδεύουν τα μέλη και την ευρύτερη κοινότητα σχετικά με τα επιστημονικά στοιχεία και τις εβραϊκές αξίες για την υποστήριξη των υποχρεωτικών εμβολιασμών.



Και εδώ τίθεται το εξής ερώτημα σχετικά με όλα αυτά: ΚΑΛΑ, πως τους ήρθαν τους ΠεριΟΥΣΤιους του «θέου» να βγάλουν μια τέτοια απόφαση…5 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ πριν ξεκινήσει η ψευτο-πανδημία του COVID-19;;;

Ως γνωστόν, ιδιαίτερα για μας που είμαστε ΞΥΠΝΙΟΙ μέσα στα όνειρα….ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, είναι οι Ραβίνοι που ασκούν ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΠΙΡΡΟΗ επι ολόκληρων κυβερνήσεων σε ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Ρωτήστε μερικούς από τους προέδρους των ΗΠΑ, θα σας πουν ΑΥΤΟΙ.

Photo by Andrea Hanks, White House

Για περισσότερα για αυτό το θέμα, διαβάστε επίσης Η εβραϊκή αυτοκρατορία Χαμπάντ δεσμεύει Πούτιν και Τραμπ…

Διαβάστε επίσης «ΣΟΚ» ή μάλλον όχι – Οι «Περιούσιοι» του «θεού» ομολογούν: Το COVID και τα εμβόλιά του είναι ΜΟΝΟ για τους ΜΗ Εβραίους και ΟΧΙ για ΜΑΣ. ΕΒΡΑΪΚΗ η…ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ της ψευτοπανδημίας!! Μας «αγαπάνε» οι «φιλοι» μας οι Εβραίοι. Να τους έχουμε ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!!!

Διαβάστε ακόμη >> ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Έλαβε εντολή προ ετών από τον αρχιραβίνο των Εβραίων για να επιφέρει το τέλος του κόσμου ο Μπίλ Γκέιτς!!!

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr