Home ΗΠΑ Κρίθηκε ΕΝΟΧΗ η Γκισλέιν Μαξγουέλ (Ghislaine Maxwell)!!!

Κρίθηκε ΕΝΟΧΗ η Γκισλέιν Μαξγουέλ (Ghislaine Maxwell)!!!

by _
0 comment 163 views

Κρίθηκε ΕΝΟΧΗ η Γκισλέιν Μαξγουέλ (Ghislaine Maxwell)!!!

-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 29 Δεκ. 2021 | 21:00 | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn 


Ξεκινάμε με όλες ένορκες καταθέσεις που είχε κάνει κατά το παρελθόν ο Επσταϊν και οι ερωτήσεις που του είχαν κάνει ήταν ΠΟΛΥ…ΚΑΥΤΕΣ!!!


ΝΕΑ ΥΟΡΚ – Η μαστροπός του Jeffrey Epstein, Ghislaine Maxwell, κρίθηκε σήμερα ένοχη βάσει των 5 εκ των 6 κατηγοριών, των πιο σοβαρών, δηλαδή!

Αυτό είναι σύμφωνα με όλα τα μεγάλα ΜΜΕ του κόσμου.

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε ημέρες προτού οι ένορκοι να καταλήξουν σε αυτό το συμπέρασμα. Κρίθηκε ένοχη για τις κατηγορίες 1,3,4,5 και 6. Για παράδειγμα, για σεξουαλική εμπορία ανηλίκου, μεταφορά ανηλίκου με σκοπό να εμπλακεί σε εγκληματική σεξουαλική δραστηριότητα και τρεις σχετικές κατηγορίες συνωμοσίας.

Η κατηγορία δύο ήταν η μία για την οποία δεν κρίθηκε ένοχη. Είχε να κάνει με τον δελεασμό ενός ανηλίκου να ταξιδέψει για να κάνει παράνομες σεξουαλικές πράξεις.

Οι κατηγορίες πέντε και έξι ήταν οι βαριές μετρήσεις.

Η κατηγορία πέντε επισύρει μέγιστη ποινή φυλάκισης πέντε ετών. Η κατηγορία έξι είναι η μεγαλύτερη από όλες που έχει να κάνει με τη σεξουαλική εμπορία ατόμου κάτω των 18 ετών. Αυτό επισύρει μέγιστη ποινή φυλάκισης 40 ετών.



Διαβάστε όμως τι έχουμε βγάλει εμείς από τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ σχετικά με τους δεσμούς της Μαξγουέλ όχι μόνο με τον Τζέρι Επσταϊν, αλλά και με πολλά άλλα μεγάλα ονόματα….

ΜΠΟΥΜ!!!: Κατέχει ιδιωτικό νησάκι δίπλα στο νησάκι παιδοφιλίας του Τζέφρι Επσταϊν ο…ΓΕΡΟΜΠΙΣΜΠΙΚΗΣ ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ!!!

Φιλαράκια από…ΠΑΛΙΑ – Δίκη Γκισλέιν Μάξγουελ: Ο πιλότος του Επσταϊν κατονομάζει και τον…ΤΡΑΜΠ ως επιβάτη του «Lolita Express» του Επσταϊν!!!

ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΩΜΙΑ: Υπερήφανη για το στοματικό σεξ στον Τζορτζ Κλούνεϊ η Γκισλέιν Μάξγουελ, λέει θύμα του Έπσταϊν

ΣΟΚ: Φίλη του Τράμπ και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ η συνεργός του αρχι-παιδεραστή Τζέφρι Επσταϊν Γκισλέιν Μάξγουελ!!!

Τα ελληνικά ονόματα της ατζέντας Έπσταϊν

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr