Home ΗΠΑ ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ευρέθη και το όνομα του Ντόναλντ Τράμπ στο ημερολόγιο πτήσεων του Επσταϊν για το…ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!!

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ευρέθη και το όνομα του Ντόναλντ Τράμπ στο ημερολόγιο πτήσεων του Επσταϊν για το…ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!!

by _
0 comment 421 views

ΜΕΓΑ ΣΟΚ: Ευρέθη και το όνομα του Ντόναλντ Τράμπ στο ημερολόγιο πτήσεων του Επσταϊν για το…ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Μέχρι τώρα, εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) έχουμε βγάλει πάρα πολύ αποκαλυπτικά άρθρα για τον Τράμπ και τους μακροχρόνιους δεσμούς που έχει με τους μεγάλους Εβραίους μαφιόζους των ΗΠΑ και της Ρωσία, την σύνδεσή του με τους…ΡΟΤΣΙΛΝΤ τον…ΣΟΡΟΣ, και ακόμη και με τον…ΜΠΙΛ ΓΚΕΪΤΣ.

Έχουνμε βγάλει επίσης αρκετά απίστευτα για την σχέση του τόσο με τον υποτιθέμενο «νεκρό» αρχι-παιδεραστή Τζέφρι Επσταϊν και την συνένοχό του Γκισλεϊν Μαξγουέλ!

Π.χ., στο πρόσφατο αποκλεισιτκό μας άρθρο με τίτλο Το κατηγορητήριο της Γκισλέιν Μάξγουελ περιλαμβάνει δύο μέρη όπου ο Τραμπ μπορεί να διωχθεί για παιδεραστία!, σας αποκαλύψαμε πως ο κος Τράμπ ΔΕΝ θα καθόταν σήμερα στο οβάλ γραφείο, και ενδεχομένως να καθόταν…ΦΥΛΑΚΗ για…ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, αν δεν ήταν για την παρέμβαση της κας Γκισλεϊν Μαξγούελ σε μεγάλη δικαστική υπόθεση όπου ο ίδιος ο…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ!!! Όταν παρουσιάσθη λοιπόν τότε εις το δικαιστήριον η Μαξγουέλ, το είχε κάμει για να καταθέσει ΥΠΕΡ του Τράμπ, όπερ και εγένετο. Και τι είχε πει τότε λοιπόν;; Καθέσε ότι ο Τράμπ δεν είχεν ΟΥΔΕΜΙΑΝ ΑΝΑΜΕΙΞΙΝ ΕΙΣ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΕΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ.

Κι όμως, και παρ ‘όλο που η κατάθεσις της Μαξγούλελ είχε βοηθήσει τότε τον Τράμπ να μπει τελικά στον Λευκό Οίκο (διότι χωρίς αυτή, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ!), αυτά που είχε καταθέσει τότε για τον Τράμπ ήσαν…ΨΕΜΑΤΑ. ΨΕΥΔΟΡΚΗΣΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ, ΚΑΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΘΕΤΑΙ Η ΙΔΙΑ…ΦΥΛΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΙΝ, ΓΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ!!! ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΩΣ Ο ΤΡΑΜΠ ΜΟΛΙΣ «ΕΔΙΩΞΕ» ΕΝΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΑΠΌ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΜΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ;;;!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ και δείτε και τα σχετικά έγγραφα > > https://greeknewsondemand.com/2020/07/06/%cf%84%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%b7%ce%b3%ce%bf%cf%81%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%81%ce

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: Φίλη του Τράμπ και των…ΡΟΤΣΙΛΝΤ η συνεργός του αρχι-παιδεραστή Τζέφρι Επσταϊν Γκισλέιν Μάξγουελ!!! που έχει να κάνει με τις ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΕΣ σχέσεις Τράμπ, Επσταϊν και Μαξγουέλ!!!

Και τώρα φτάνουμε στο…«ΖΟΥΜΙ», το…«ΨΑΧΝΟ»!….

Μέχρι τώρα, πολλοί από τους υποστηριχτές τους Τράμπ έχουν ισχυριστεί ότι ο ίδιος ΔΕΝ ΠΕΤΑΞΕ ΠΟΤΕ στο αεροσκάφος του Τ. Επσταϊν (αφού είναι «καθαρός»)  που χρησιμοποιείτο για την μεταφορά μεγάλων ονομάτων με προορισμό το….ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ (“Pedo Island”) ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΕΠΣΤΑΪΝ!!! ΚΙ ΟΜΩΣ, και όταν πήγαμε εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com) να ψάξουμε για το έαν συμπεριλαμβάνεται KAI το όνομα του νυν προέδρου των ΗΠΑ ή όχι στο ημερολόγιον πτήσεων του αεροσκάφος “LOLITA EXPRESS” του Επσταϊν, ΠΑΘΑΜΕ ΣΟΚ…ΜΕΓΑ.

Δείτε τώρα τα ακόλουθα αποσπάσματα για να καταλάβετε…

Εδώ σε μεγέθυνση….

Ο ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΙΧΕ ΟΝΤΩΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟ “LOLITA EXPRESS” ΣΤΙΣ 5 ΙΑΝ. ΤΟΥ 1997 ΜΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ ΤΟ…ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ, ΟΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΓΙΑ…ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ…ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΔΙΟΤΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΑΓΝΟΙΑΣ ΣΑΣ, ΣΥΜΒΑΛΛΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ…ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ!!!… 

Διαβάστε τώρα το άρθρο μας με τίτλο ΣΟΚ: Ευρέθη το όνομα του…ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ στις πτήσεις του Επσταϊν;;; Τον έκραζαν στο Instagram και απενεργοποίησε τα σχόλια!!!, όπου μπαίνουμε σε λεπτομέριες για το ημερολόγιον πτήσεων του Επσταϊν καθώς και για το μικρό μαύρο βιβλίον του, μέσω στο οποίο βρέθηκαν…14 τηλεφωνικοί αριθμοί του…ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ!!! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ??!!!…


-με πληροφορίες από >> https://9east71.home.blog/2019/08/15/trump/

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr