Home Greek News Αριστούργημα αποκαλύψεων και αφύπνισης, οι ενωμένες πένες των κ.κ. Κ. Βαθιώτη και Δ. Δασκαλάκη: Φονική βροχή: Ο νέος ορατός εχθρός του λαού και η ανάγκη καταπολέμησής του

Αριστούργημα αποκαλύψεων και αφύπνισης, οι ενωμένες πένες των κ.κ. Κ. Βαθιώτη και Δ. Δασκαλάκη: Φονική βροχή: Ο νέος ορατός εχθρός του λαού και η ανάγκη καταπολέμησής του

by _
0 comment 243 views

Αριστούργημα αποκαλύψεων και αφύπνισης, οι ενωμένες πένες των κ.κ. Κ. Βαθιώτη και Δ. Δασκαλάκη: Φονική βροχή: Ο νέος ορατός εχθρός του λαού και η ανάγκη καταπολέμησής του…


Κωνσταντίνος Βαθιώτης – Δημήτρης Δασκαλάκης: “Τόσο η φωτιά όσο και η βροχή είναι δύο στοιχεία της Φύσης, η οποία, στο μυαλό της παγκόσμιας ελίτ που έχει σχεδιάσει τον υβριδικό Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο εναντίον των λαών, αποτελεί έναν άκρως επικίνδυνο, ορατό εχθρό τους, μεθοδικά και άμεσα εξολοθρευτέο.
Δεν χωρεί αμφιβολία ότι η πατερναλιστική ιδεολογία εξυπηρετεί τούτον τον σκοπό: Οι πολίτες προπονούνται για τον νέο τρόπο ζωής τους στην εποχή της κλιματικής αλλαγής, ο οποίος θα στραγγαλίσει τις ελευθερίες τους, αλλά ταυτοχρόνως θα πριμοδοτήσει για μία ακόμη φορά όσους έχουν το καρπούζι και το μαχαίρι της διαχείρισής της: μια δράκα παγκόσμιων ολιγαρχών, των εθνικών μαριονετών τους συμπεριλαμβανομένων.”

Μοναδικός ο καθένας τους στην γραφή του, στην πολύτιμη γνώση του, στην εντιμότητά του και κυρίως στο Ήθος του, ως Άνθρωποι και ως Επιστήμονες, έχουν γίνει η ήρεμη δύναμη στα χρόνια του κορονοϊού, για εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες που αντιστέκονται.

Τα εξαιρετικά άρθρα τους και οι αδιαμφισβήτητες νομικές τους γνώσεις, τους έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στο ευρύ πλέον ελληνικό κοινό.

Όταν όμως αυτές οι δυο εξαιρετικές προσωπικότητες ενώνουν τις δυνάμεις τους στην αρθρογραφία, τότε το αποτέλεσμα, δεν μπορεί παρά να είναι μοναδικό, εξαιρετικό και αποκαλυπτικό.

Στο άρθρο που συνέγραψαν, ο νοήμων αναγνώστης, θα αντιληφθεί τι κρύβεται πίσω από όσα σχεδιάζουν οι εγχώριες μαριονέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων, σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Είναι ένα μοναδικό άρθρο αφύπνισης, που αξίζει να διαδοθεί, γιατί μας οδηγούν στην απόλυτη υποταγή και στον αφανισμό.

-Καλλιόπη Σουφλή

Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ >> https://attikanea.info/%CE%91%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr