Home Κορωνοϊος Νέα στοιχεία για βρεφοκτονία στη δημιουργία της εμβρυϊκής κυτταρικής σειράς που χρησιμοποιείται για τις δοκιμές εμβολίου COVID!!!

Νέα στοιχεία για βρεφοκτονία στη δημιουργία της εμβρυϊκής κυτταρικής σειράς που χρησιμοποιείται για τις δοκιμές εμβολίου COVID!!!

by _
0 comment 154 views

Νέα στοιχεία για βρεφοκτονία στη δημιουργία της εμβρυϊκής κυτταρικής σειράς που χρησιμοποιείται για τις δοκιμές εμβολίου COVID!!!


Ανατριχιαστικό άρθρο για τον τρόπο που γίνονται οι εξαγωγές κυττάρων για κυτταροκαλλιέργειες από τα νεφρά, το συκώτι και τον εγκέφαλο ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ…

Γεννιούνται με προγραμματισμένη καισαρική, ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ αμέσως ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ και ΣΠΑΡΤΑΡΑΝΕ από τον πόνο ενόσω ΤΕΜΑΧΙΖΟΝΤΑΙ και πριν ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ και απορριφθούν ως σκουπίδια!!!…

Αυτό το άρθρο του Rappoport ας το μεταφράσει κάποιος να το στείλει στους «ιεράρχες» και «ηγουμενους» που εκβιάζουν παπάδες να «εμβολιαστούν»…

Τι ακριβώς συνέβη το 1972 ή το 1973, στην Ολλανδία, όπου ένα κοριτσάκι αποβλήθηκε και τα νεφρά του χρησιμοποιήθηκαν για να δημιουργηθεί μια κυτταρική σειρά που θα χρησιμοποιηθεί, στο εξής, στις δοκιμές εμβολίων;

Αυτή η κυτταρική σειρά ονομάζεται HEK 293 (ΗΕΚ σημαίνει human embryonic kidney, ανθρώπινο εμβρυϊκό νεφρό, ) και χρησιμοποιήθηκε για τη δοκιμή εμβολίων COVID.

Παρουσίασα ήδη στοιχεία για την ολοκλήρωση της έκτρωσης που περιελάμβανε την αφαίρεση του ζωντανού βρέφους από την κοιλιά της μητέρας του και τη λήψη των νεφρών του, κάτι που φυσικά το σκότωσε.

Αυτά τα στοιχεία στηρίζονται στη συνειδητοποίηση ότι, για να εξαχθεί βιώσιμος και χρήσιμος νεφρικός ιστός, το μωρό έπρεπε να έχει λειτουργική παροχή αίματος, πράγμα που σήμαινε ότι ήταν ακόμη ζωντανό.

Αλλά η απόδειξη προέρχεται ΕΠΙΣΗΣ από τη γνώση πολλών άλλων αμβλώσεων που πραγματοποιήθηκαν, προκειμένου να συλλεχθούν ιστoί για ιατρικές έρευνες, δολοφονώντας ζωντανά μωρά….

Διαβάστε περισσότερα >> https://blog.nomorefakenews.com/2021/10/20/infanticide-in-creation-of-fetal-cell-line-used-for-covid-vaccine-testing/

 

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr