Home Greek News Ο Κυριάκος…Μπιν-τσοτάκης τρομοκρατεί τον κόσμο φέρνοντας το…ΤΑΛΙΜΠΑΝ στην Ελλάδα!!! Αλλά ούτε το Ταλιμπάν δεν κάνει αυτά που κάνει ο ίδιος!!!

Ο Κυριάκος…Μπιν-τσοτάκης τρομοκρατεί τον κόσμο φέρνοντας το…ΤΑΛΙΜΠΑΝ στην Ελλάδα!!! Αλλά ούτε το Ταλιμπάν δεν κάνει αυτά που κάνει ο ίδιος!!!

by _
0 comment 89 views

Ο Κυριάκος…Μπιν-τσοτάκης τρομοκρατεί τον κόσμο φέρνοντας το…ΤΑΛΙΜΠΑΝ στην Ελλάδα!!! Αλλά ούτε το Ταλιμπάν δεν κάνει αυτά που κάνει ο ίδιος!!!

Ο Κυριάκος Μπιν-τσοτάκης τρομοκρατεί τον κόσμο! Είχε δεσμευτεί κιόλας στους Εβραίους πριν τρία χρόνια περίπου ότι θα το κάνει αυτό. Δηλαδή, ως πρωθυπουργός θα πολεμούσε τους αυτόχθονες Έλληνες  μέσα στον δικό τόπο• εξ ου και οι ορδές ΛΑΘΡΟ, κτλ. ΑΥΤΑ τους έλεγε σαν δέσμευση για να εξασφαλίσει την…ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΝ.

Οπότε, αφού γίνονται όλα πλέον βάσει…ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ, τότε γιατί απορείτε με ολ’ αυτά;;


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | 15 Αυγ. 2021, Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Ανθρωπος φύσει πολιτικ̀ον ζῷον, ή απλά…ΖΩΟΝ, όπως αυτοί που κυβερνάνε την Ελλάδα σήμερα με τα…ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΗΡΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ. Και στην περίπτωση του κου…ΚΟΥΛΗ, σίγουρα αυτό ΙΣΧΥΕΙ 100 τοις και…ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ!

Αλλά δεν σταματάμε εδώ, διότι εκτός από τις ΟΛΟΦΑΝΕΡΕΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ εις βάρος της Ελλάδος (την ψευτοπανδημία με πολλούς νεκρούς από τα…ΕΜΒΟΛΙΑ και όχι το ψευδο-COVID, τις…ΣΤΗΜΕΝΕΣ φωτιές για να μπούν περισότα ΑΠΕ στη χώρα, το ξεπούλημα της Μακεδονίας, κτλ.), ο ίδιος Μητσοτάκης έχει πει φανερά αρκετές φορές εδώ και αρκετό καιρό ότι είναι με το μέρος τόσο των…ΕΒΡΑΙΩΝ όσο και των…ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ και των…ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ της Ελλάδος μας γενικότερα, όπως θα δείτε στα παρακάτω άρθρα μας που έχουμε ήδη βγάλει για αυτό το θέμα.

Γι’ αυτό η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει καταντήσει…ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝ!!! Τι εννοώ;;; Δείτε πρώτα την κάτω λίστα δεσμεύσεων που έχει συντάξει η ηγεσία του Ταλιμπάν…

Δηλαδή,…

Οι Ταλιμπάν ανακοίνωσαν την πολιτική τους ατζέντα για το Αφγανιστάν, η οποία περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

 

Απαγορεύονται οι εκτρώσεις

 

Ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων είναι παράνομος

 

Απορρίπτουν τη σύγχρονη επιστήμη

 

Είναι ενάντια στα εμβόλια επειδή είναι αντίθετα με τη θρησκεία τους

 

Δεν υπάρχει διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας

 

Η θρησκεία πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία

ΔΗΛΑΔΗ, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ….

ΔΕΝ απαγορεύει τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των αγέννητων βρεφών με τις εκτρώσεις

Ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων ΔΕΝ είναι παράνομος

Είναι ΥΠΕΡ της σύγχρονης…ΨΕΥΤΟ-επιστήμης που προκαλεί όλα τα…ΚΑΚΑ του κόσμου

ΔΕΝ είναι ενάντια στα εμβόλια επειδή…ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ!!!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ στην Ελλάδα διαχωρισμός κράτους και εκκλησίας διότι, πολύ απλά, η κυβέρνηση είναι…ΕΝΑΝΤΙΑ στην Ορθόδοξη Πίστη μας και το έχει αποδείξει ευθαρσώς κιόλας, ιδιαίτερα καθ όλη τη διάρκεια της ψευτο-πανδημίας απαγορεύοντας τις θείες λειτουργίες και την ομαλή λειτουργία της Εκκλησίας γενικότερα!

Η θρησκεία ΔΕΝ πρέπει να προωθείται στα δημόσια σχολεία της Ελλάδος, κτλ., κτλ., … 

ΝΑ ο….ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο…ΑΛΗΘΙΝΟΣ!!! ΤΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ…ΑΓΓΕΛΟΥΔΑΚΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΤΟΝ…ΜΠΙΝ-ΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΑΦΟΥ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΆΝ, ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΣΕ ΌΛΕΣ ΕΚΕΊΝΕΣ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΛΑΘΡΟ-ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ!!! ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΝΑΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ» ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΑΛΛΑ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΕΝΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ…ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΑΛΙΜΠΑΝ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ, ΟΜΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ. ΟΙ ΔΕ «ΜΕΤΑΝΆΣΤΕΣ» ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΥΛΟ ΧΟΡΤΑΤΟ!!!

Ο ΜΗΣΤΟΤΑΚΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ…ΤΑΛΙΜΠΑΝ ‘Η ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ -ΠΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ– ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Διαβάστε τα παρακάτω για να φρεσκάρετε λίγο τη μνήμη σας, ιδιαίτερα εσείς που «απορείτε» βλέποντας αυτά τα ΧΑΛΙΑ που έχει διαπράξει η κυβέρνηση Μητσοτάκη μέσα σε δυο χρόνια.

Αλ Τζαζίρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στους Ιλλουμινάτι σε σχέση με το κόμμα του

Ο Μητσοτάκης είναι ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ και στη ΔΕΘ ανήγγειλε το ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ για την ΕΛΛΑΔΑ!!!

Μήπως θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επαναφέρει το Τατοϊκό παλάτι μαζί με τον…ΒΑΣΙΛΕΑ;;;

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα αναλάβω προσωπικά να ξεπουλήσω τη χώρα.

Οι Μητσοτάκηδες στις…ΣΤΟΕΣ πριν μπει ο Κούλης στην εξουσία. Η σχέση τους με την Μασονία…

Η υπόσχεση Μητσοτάκη στους Εβραίους γίνεται πραγματικότης: “Οι πρόσφυγες ΠΡΕΠΕΙ να ενσωματωθούν στις τοπικές μας κοινωνίες”.

Έρχεται ακόμη πιο σκληρή ΣΚΛΑΒΙΑ στην Ελλάδα κατόπιν εντολής των Σιωνιστών συναινέσει του Μητσοτάκη!!!

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr