Home Greek News Έρχεται ακόμη πιο σκληρή ΣΚΛΑΒΙΑ στην Ελλάδα κατόπιν εντολής των Σιωνιστών συναινέσει του Μητσοτάκη!!!

Έρχεται ακόμη πιο σκληρή ΣΚΛΑΒΙΑ στην Ελλάδα κατόπιν εντολής των Σιωνιστών συναινέσει του Μητσοτάκη!!!

by _
0 comment 471 views

Έρχεται ακόμη πιο σκληρή & ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΣΚΛΑΒΙΑ στην Ελλάδα μας κατόπιν εντολής των Σιωνιστών συναινέσει του Νέου πρωθυποργού της «Ελλάδος» Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

Μιλάμε για τους ΑΚΡΙΒΩΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ που μας χτύπησαν στις ΗΠΑ την…11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ του 2001 εν συνεργασία με την κυβέρνηση Μπούς (που «έθαψε» την κυβέρνηση Κώστα Καραμανλή με την υπόθεση ΠΥΘΙΑ)…!!!  ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ που πήγε να «γλείψει» ο Νίκος Κοτζιας την…11 ΣΕΠΤ. του 2018…!!! ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ που είχαν δώσει εντολές εις τον Αντώνη Σαμαρά για την…ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που, «όλως περιέργως», είναι ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ μετά από τις εθνικές εκλογές…!!!

Και σαν να μην φτάνουν ολ ‘αυτά, ο Μητσοτάκης διορίζει υπουργούς με δεμούς με τον…ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ, όπως ο Γιώργος Ζαββός ο νέος υφυπουργός αρμόδιος για το τραπεζικό σύστημα!!!…

ΣΕ ΠΛΑΚΑΚΙΑ με τους…ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠ-ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ο νέος σας πρυπουργός με τις ΠΟΛΛΕΣ «υποσχέσεις» του ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ….

….ΚΑΘΕΣΤΕ ΑΚΟΜΗ???!!!


-Του ερευνητή – δημοσιογράφου Ιωάννη Κουντούρη | Λος Άντζελες | Βρείτε με και στα Social Media!: Facebook • Twitter • Instagram • LinkedIn • Youtube


Σαν αρχή καλή, διαβάστε επίσης τα άρθρα με τίτλο «Πως Οι Εβραίοι Αλλάζουν Τα Ονόματά Τους Προκειμένου Να Περνούν Απαρατήρητοι Μεταξύ Των Χριστιανών Και Ειδικότερα Των Ελλήνων ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΓΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ» και «Μετά τη μεταπολίτευση ούτε ένας Έλληνας πολιτικός δεν κυβέρνησε την Ελλάδα – Οι Εβραίοι ρήμαξαν τη χώρα μας!» για να καταλάβετε με ΠΟΙΟΥΣ ΑΒΡΙΒΩΣ έχουμε να κάμνουμε εν προκειμένω.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΕΔΩ ΟΜΩΣ….


Τρίτη, Ιουλίου 09, 2019

Εκτάκτως στην Αθήνα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αμερικανικής Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) David Harris για την ορκωμοσία. Συναντήθηκε με Παυλόπουλο και τιμήθηκε με ένα τα υψηλότερα βραβεία της Ελλάδας, τον Ταξιάρχη του Τάγματος του Φοίνικα


Δυο ώρες  πριν την ορκωμοσία….

 


Μιλάμε για τους ΙΔΙΟΥΣ ΠΑΛΙΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ που είχαν δώσει ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΧΑς που, «όλως τυχαίως», βρίσκονται ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ με από τις εκλογές. Χμμμμ… Διαβάστε επίσης «ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ: ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (βίντεο)» για περαιτέρω…ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ πάνω σε αυτό θέμα περι των εν Ελλάδι εκλογών.

Πάμε όμως σε ένα άρθρα που είχαν γράψει το 2015 για τους Εβραίους του σιωνιστιού λόμπυ των ΗΠΑ που ΗΛΕΓΧΑΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ και που είχαν βάλει ΣΤΟΧΟ τότε, όπως και…ΣΗΜΕΡΑ, την…ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ…


Ο Ρόναλντ Σ. Λόντερ (Ronald S. Lauder), Αντώνης ΣΑΧΛΑμαράς και η Χρυσή Αυγή

του Ιωάννου Κουντούρη

Λίγες μέρες μετά τις εντελώς παράνομες φυλακίσεις των ΕΝΤΕΛΏΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΏΝ βουλευτών της Χρυσής Αυγής γύρω στα τέλη του Σεπτ. του 2013, μερικές εξ Αμερικής ΕΒΡΑΙΚΕΣ οργανωσεις -οι οποίες δρούσι ΠΑΡΑΝΌΜΩΣ εν Αμερική και θα σας εξηγήσω μετά!- πετιούνται στη συζήτη, στην οποία ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΈΠΕΦΤΕ ΛΌΓΟΣ βέβαια, και αρχίζουν να…ΕΠΑΙΝΟΎΝ τον κ. πρωθ. Αντήνη ΣΑΧΛΑμαρά για αυτό το κακό που έκανε.

Σύμφωνά με τo σάit Newsbomb.gr –και τον διεθνή τύπο εδώ που τα λέμε– ένας πολύ γνωστός ΜΕΓΙΣΤΆΝΑΣ Εβραίος επιχειριματίας στην Αμερική, ο κ. Ρόναλντ Λόντερ (Ronald Lauder), αρχές Οκτ. του 2013, βγαίνει στη δημοσιότητα και κάνει κι αυτός μια «παρέμβαση» λέγοντας τα εξής όπως μας τα μετέδοσε το Newsbomb.gr:

«Η Ελλάδα έδειξε ότι οι βίαιοι νεοναζιστές δεν είναι αποδεκτοί και ευχαριστώ γι’ αυτό τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και την κυβέρνησή του που τήρησαν τον λόγο τους», αναφέρει ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συμβουλίου Ρόναλντ Σ. Λόντερ, με άρθρο του που δημοσιεύεται στη «Jewish World Review», καταγράφοντας τις εξελίξεις στην Ελλάδα με την επιχείρηση καταστολής της Χρυσής Αυγής, τις ενέργειες του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά και γενικότερα το θέμα της πάταξης του νεοναζισμού στην Ευρώπη.»

Πηγή; Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/news/story/356277/wjceyharistoyme-ton-samara-poy-tirise-ton-logo-toy-gia-ti-ha#ixzz3MaBqIHGU

Συνεχίζουμε πιο κάτω…

Αν δεν έχετε ξανακούσει για αυτόν τον «κύριο» Λόντερ, ίσως τότε θα ήταν καλό, εν όψει όλων όσων έχουν γίνει στη Χρυσή Αυγή απο το 2013 μέρχρι τούδε, να κάνουμε μια μικρή…ΑΝΑΣΚΌΠΗΣΗ αυτού του «ανθρώπου» για να πάρετε μια…ΓΕΎΣΗ με ποιόν έχουμε να κάνουμε εδώ ρε παιδία.

Σύμφωνα με το άκρως ενημερωτικό σάιτ παροχής ΒΆΣΙΜΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ, το wikispooks.com, ο Λόντερ, σε συνεργασία με ΆΛΛΟΥΣ δυνατούς Εβραίους παράγοντες της Νέας Γιόρκης, έπαιξε ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΌ ΡΌΛΟ ΣΤΗΝ…ΕΝΔΕΚΆΤΗ ΣΕΠΤ. του 2001.

ΝΑΙ, με ακούσατε καλά…ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΆΤΗ ΣΕΠΤ.  Σε αυτό το άρθρο όμως, δεν θα υπεισέλθω εις λεπτομέριες πάνω στην Ενδεκάτη Σεπτ.  Αλλά το μόνο που μπορώ να σας πω, εν συντομία, είναι ότι ήταν οι ίδιοι οι δυνατοί και της Αμερικής και του Ισραήλ ΕΒΡΑΊΟΙ οι οποίοι έκαναν εκείνη την τρομοκρατική ενέργεια κατα της Αμερικής!!!

Υπάρχει ΠΛΗΘΏΡΑ αποδείξεων και ενδείξεων για αυτά που ΠΟΛΛΆ ΕΚΑΤΟΜΎΡΙΑ ΑΝΘΡΏΠΩΝ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟΝ ισχυρίζονται πλέον.  Δείτε το εκαιρετικό ντοκυμαντέρ MISSING LINKS για ΌΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΊΑ:

Σύμφωνα με το wikispooks.com, ο Λόντερ περιγράφεται ως εξής, και εγώ έκανα τη μετάφραση απο τα Αγγλικά στα Ελληνικά:

Ο δισεκατομμυριούχος που κατέχει την μεγάλη ετειρία Estée Lauder Cosmetics (των μακιγιάζ), ο κ. Ronald Lauder, ήταν επίσης ένας βασικός παράγοντας στην διάπραξη της Ενδεκάτης Σεπτ. του 2001.  Ήταν ο πρόεδρος της Επιτροπής Περι Ιδιωτικοποιήσεως του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου (ΠΕΚ) της Νέας Γιόρκης επι της κυβερνήσης του πρώην κεβερνήτου της Νέας Υόρκης Τζορτζ Πατάκι, ιδιαίτερα όταν συνέβηκε η Ενδεκάτη Σεπτ. του 2001. Αυτός είναι το βασικό άτομο που  ήταν ΛΟΜΠΊΣΤΑΣ (ΔΙΑΔΡΟΜΙΣΤΉΣ) για την ιδιωτικοποίηση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου στη Νέα Υόρκη (WTC), αλλά έπαιξε επίσης μεγάλο ρόλο για την επιτυχή ιδιωτικοποίηση της Πολεμικής Αεροπορικής Βάσεως Stewart στις ΗΠΑ. Και όλως περιέργως, οι διαδρομές πτήσεων των πτήσεων 175 και 11 συνέκλιναν ακριβώς πάνω αυτό το αεροδρόμιο κατ᾽ εκείνην την ημέραν την τραγικήν (11/9/2001).

Σαν αποτέλεσμα των ιδιοτικοποίησις του Παγκόσμιου Εμπορικού Κέντρου, πουλήθηκε αμέσως μετά το ΠΕΚ στον μεγιστάνα Εβραίο Larry Silverstein μόλις λίγους μήνες ΠΡΙΝ την 11η Σεπτ. 2001. Ο κ. Silverstein, μαζί με την αγορά των τριών τεράστιων κτιρίων του ΠΕΚ (Κτίριον 1, 2 και 7), όλως περιέργως έβγαλε και ένα τεράστιο ΑΣΦΑΛΗΣΤΉΙΟΝ ύψους ενος εκατ. δολαρίων για αυτό.  Και μήνες μετά εκείνη την τραγική ημέρα, ο Silverstein αποζιμιώθηκε σε κάποιο δικαστήριο στην Νέα Γιόρκη με 5 δις. δολάρια!

Επίσης, σε μια συνέντευξη τύπου μήνες μετά τις επιθέσεις κατα της Νέας Γιόρκης και Αμερικής, ΠΑΡΑΔΈΧΕΤΑΙ ο ίδιος ο Silverstein ότι είχε δώσει το πράσινο φως εκείνη την ημέρα σε κάποιο συνεργείο κατεδάφισης που βρισκόταν ήδη εκεί επι τόπου, να «ρίξει» (δηλ. κατεδαφίσει, “pull” στα Αγλγικά) το κτίριο 7.  Αλλά υπάρχει μια απίστευτη ΑΝΤΊΦΑΣΗ επ᾽αυτού ανάμεσα σε όλα όσα είπε ο Silverstein για το κρίτριο 7 και όλα όσα είχαν λεχθεί στη επίσημη επιτροπή της Αμερικάνικης κυβερνήσεως περι Ενδεκάτης Σεπτ.  Η επιτροπή Περι Ενδεκάτης Σεπτ. απεφάσισε ότι το κτίριο 7 του ΠΕΚ είχε πέσει λόγω κάτι ερειπίων απο τα άλλα κτίρια που καιγόνταν που είχαν πέσει απάνω στο κτίριο 7 –κάτι το οποίο είναι εντελώς ΑΠΊΘΑΝΟ βέβαια.

Ο SILVERSTEIN ΛΈΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΊΟΝ ΚΑΤΕΔΑΦΊΣΕΩΣ ΝΑ ΚΑΤΕΔΑΦΊΣΕΙ ΤΟ ΚΤΊΡΙΟ 7, ΕΝΏ Η ΕΠΊΣΗΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚ. ΣΕΠΤ. ΛΈΕΙ ΚΆΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.  ΚΆΤΙ ΒΡΩΜΟΚΟΠΆΕΙ ΕΔΩ!!!

Δείτε πιο κάτω την σχετική δήλωση του κ. Silverstein όταν παραδέχτηκε ο ίδιος σε με συνέντευξη τύπου «to pull» (να κατεδαφιστεί δηλ.) το κτίριο 7!!!

Ο Κ. Λόντερ τα «κανόνισε» όλα πολύ ωραία για τον συνάδελφό του Silverstein.

Ο Λόντερ δραστηριοποιείται στους ακόλουθους οργανισμούς:

Το Συνέδριο των Προέδρων Μειζόνων Εβραίο-αμερικανικών Οργανώσεων
Το Εβραϊκό Εθνικό Ταμείο
Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συνέδριο
Το Αμερικανο-Εβραϊκή Κοινή Επιτροπή Διανομής
Το Anti-Defamation League (Η Ένωση κατά της Δυσφήμισης)
Το Εβραϊκό Θεολογικό Σεμινάριο.

Ο Λόντερ εξελέγη πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου στις 10 Ιουνίου του 2007.

Ο Λόντερ ίδρυσε ένα σχολείο για τη Μοσάντ στη Herzliya, του Ισραήλ, που ονομάζεται Σχολή Λόντερ Δημόσιας Διοίκησης, Διπλωματίας και Στρατηγικής. Ήταν αναμφισβήτητα το Sayan κλειδί (δηλ. ΠΡΆΚΤΟΡΑΣ ΥΠΗΛΟΎ ΕΠΙΠΈΔΟΥ ΤΩΝΣΙΩΝΙΣΤΏΝ) στην προετοιμασία της 9/11.

Πηγή: https://wikispooks.com/wiki/9/11:Israel_did_it

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΆΣ ΣΥΝΕΡΓΆΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙ-ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΕΣ ΤΟΥ ΚΌΣΜΟΥ, ΓΙ’ ΑΥΤΌ, ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΊΝΕΤΑΙ «ΠΕΡΊΕΡΓΟ» ΤΟ ΓΕΓΟΝΌΣ ΌΤΙ ΕΦΥΛΆΚΙΣΕ ΠΑΡΑΝΌΜΩΣ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΉ, ΑΥΤΌΣ ΠΑΊΡΝΕΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΈΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΈΤΟΙΟΥΣ ΑΠ-ΆΝΘΡΩΠΟΥΣ!!!

ΆΡΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ ΓΙΑ ΕΚΕΊΝΟ ΤΟΝ ΕΝΤΕΛΏΣ ΕΛΕΕΙΝΌ ΑΝΘ-ΈΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ;;;  ΌΤΙ ΕΊΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΌΣ….ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΗΣ ΜΕ Ό, ΤΙ ΑΥΤΌ ΣΥΝΕΠΆΓΕΤΑΙ!!!


Τους ΙΔΙΟΥΣ Εβραίους τους είχε επισκεφθεί κι ο Νίκος ο Κοτζιάς στις…ΑΚΟΥΣΟΝ-ΑΣΚΟΥΣΟΝ….11 Σεπτ. του 2018…!!! ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ!!! Πήγε να τους επισκεφτεί ο Κοτζίας ΑΝΗΜΕΡΑ της ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ της 11ης ΣΕΠΤ. του 2001, την οποίαν τραγουδίαν την έκαναν…ΟΙ «ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ» του «θεού»…!!!….


Βράβευση του Νίκου Κοτζιά ΛΟΓΟΥ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥ από το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο που «χτύπησαν» τις ΗΠΑ την 11η Σεπτ. του ’01…!!!


GreekNewsOnDemand.com, Βράβευση του Νίκου Κοτζιά από το Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο που έβαλαν φυλακή τη Χρυσή Αυγή και που «χτύπησαν» τις ΗΠΑ την…11η Σεπτ. του ’01…!!! | #ΝίκοςΚοτζιάς #ΠαγκόσμιοΕβραϊκόΣυμβούλιο  #Ελλάδα  #Μακεδονία


Ναι ΟΝΤΩΣ ήταν οι…ΕΒΡΑΙΟΙ που ήταν πίσω από τις επιθέσεις της 11ης Σεπτ. του 2001 με τη συναίνεση/συμμετοχή τόσο του Τζόρτζ Μπούς όσο και του….ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ, του ΝΥΝ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ. Αααα ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΑΥΤΟ?? ΜΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ!!! Διαβάστε και το παρακάτω για να καταλάβετε…

Κύριε Τράμπ ξέρουμε ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΙ βρίσκονται πίσω από την 11 Σεπτ. του ’01: ΕΣΕΙΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ!!!


Και ΑΝ νομίζετε ότι ολ ‘αυτά είναι «παραμύθια», κλείνουμε με τα ακόλουθα…ΦΡΙΚΤΑ…


Υπόσχεση Κ.Μητσοτάκη στους Εβραίους ότι θα συντρίψει τους Αυτόχθονες Έλληνες

ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΨΗΦΟΣ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΑ!!!  Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ…ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ…ΕΛΛΗΝΙΚΗ..!!!

Πηγη >> ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ Π.Λ.Σ Νεό Κανάλι

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ»…


Αλ Τζαζίρα: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρεται στους Ιλλουμινάτι σε σχέση με το κόμμα του

Το μεγάλο μέσο Αλ Τζαζίρα παραθέται τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη σε σχέση με το νέο υπουργικό συμβούλιό του όπου ο ίδιος ο κο Μητσοτάκης αναφέρεται στους…Ιλλουμινάτι (Illuminati, Πεφωτισμένοι) σε σχέση με το ίδιο του το κόμμα…!!!…

Η πρώτη πράξη του Μητσοτάκη ήταν να διοργανώσει ένα συνέδριο κόμματος για να αναμορφώσει το σύνταγμα της Νέας Δημοκρατίας και να το κάνει πιο πλουραλιστικό. «Δεν θέλω ένα κόμμα στο οποίο κάθε άτομο να κρίνεται από το πόσο κοντά είναι στο illuminati του κόμματος», δήλωσε πρόσφατα ο Μιτσωτάκης.

Πηγή >> https://www.aljazeera.com/news/2019/07/family-politics-shaped-greek-pm-kyriakos-mitsotakis-190709183036529.html

Ως φυσικός ομιλητής της Αγγλικής γλώσσας, μπορώ να σας πω ότι αυτή η λέξη, Illuminati (Πεφωτισμένοι στα Ελληνικά), δεν χρησιμοποιείται ΠΟΤΈ από εμάς στην καθημερινή ομιλία!…ΠΟΤΕ! Και όταν χρησιμοποιείται, την χρησιμοποιούν οι δήθεν «συνωμοσιολόγοι» όταν αναφέρονται στους ανθρώπους που…ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΑ και ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΝΕ αφού οι Πεφωτισμένοι…ΖΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ ΑΚΟΜΗ μέσα από τις διάφορες μυστικές λέσχες τους, όπως η Λέσχη…ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ στην οποίαν έχει πάει ο…ΚΟΥΛΗΣ και άλλα στελέχη της Νέας…ΔΑΙΜΟΝΟ–κρατίας!!!

Και με τη πρώτη ματιά, η χρήσις αυτής της λέξεως από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον ΝΕΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, μπορεί να φαίνεται και «αθώα» και να χρησιμοποιείται στο ενικό, όμως…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Διαβάστε το και πάλι όπου λέει «κάθε άτομο να κρίνεται από το πόσο κοντά είναι στο illuminati του κόμματος». Η λέξις αυτή, illuminati, είναι,  στην πραγματικότητα, στο…ΠΛΥΘΥΝΤΙΚΟ και απευθύνεται δηλαδή εις το….ΣΥΝΟΛΟΝ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΤΩΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ. ΑΥΤΟ αφήνετε να εννοηθεί εδώ κύριε Κυριάκο;;;!!! ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ!!!

Ήτοι, η σωστή απόδοσις στα Ελληνικά είναι «κάθε άτομο να κρίνεται από το πόσο κοντά είναι στους illuminati (Πεφωτισμένους) του κόμματος»…!!!…

Πάμε τώρα στην επόμενη αποκάλυψη της «Ελεύθερης Ώρας» πάλι για τον Κ. Μηστοτάκη …


Το «χρίσμα» των… Illuminati παίρνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ!

Γράφει ο Κάποιος που γνωρίζει

ΑΡΧΙΣΕ ΧΘΕΣ Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗ «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ»…

Άρχισε χθες, στο Τορίνο της Ιταλίας, η 66 η σύσκεψη της περιβόητης λέσχης Μπίλντερμπεργκ, υπό πλήρη μυστικότητα όπως πάντα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, κρίνοντας πολλά από τα θέματα που απασχολούν αυτές τις ώρες το παγκόσμιο πολιτικό, οικονομικό κτλ. σκηνικό. Τα βασικά θέματα συζήτησης της φετινής συνεδρίασης της λέσχης Μπίλντερμπεργκ είναι τα εξής:

1) Ο λαϊκισμός στην Ευρώπη (Σημείωση: Τα αντιευρωπαϊκά κινήματα και οι πατριωτικές φωνές έχουν θορυβήσει τους μεγαλοκλαρούχους της Νέας Τάξης Πραγμάτων ιδίως μετά τις εκλογές σε Ουγγαρία, Ιταλία και Σλοβενία!).

2) Η πρόκληση της ανισότητας.

3) Το μέλλον της εργασίας.

4) Τεχνητή νοημοσύνη.

5) Οι ΗΠΑ πριν από τις ενδιάμεσες εκλογές.

6) Ελεύθερο εμπόριο.

7) Αμερικανική ηγεσία παγκοσμίως.

8) Ρωσία.

9) Κβαντική υπολογιστική.

10) Σαουδική Αραβία και Ιράν.

11) Η «μετα-πραγματική πολιτική» στον κόσμο.

Από ελληνικής πλευράς, συμμετέχουν φέτος δύο ονόματα: ο επικεφαλής της τσιμεντοβιομηχανίας «ΤΙΤΑΝ» Δημήτρης Παπαλεξόπουλος και ο πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης! Για τον πρώτο βέβαια, η συμμετοχή του και στη φετινή συνεδρίαση δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση, αφού είναι εδώ και χρόνια τακτικός «θαμώνας» της λέσχης. Το όνομα όμως του Κυριάκου Μητσοτάκη προκαλεί οπωσδήποτε… παράξενους συνειρμούς, κι αυτό επειδή πρόεδρος της ΝΔ συμμετείχε πριν δύο χρόνια (το 2016) σε ανάλογη συνεδρίαση, αποτυγχάνοντας πλήρως -η εμφάνισή του ενώπιον των συνεδριαζόντων της Μπίλντερμπεργκ κρίθηκε ως «τραγική»-, αλλά και επειδή αυτή την περίοδο δεσπόζει στην ατζέντα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής εκ νέου το «Μακεδονικό» ζήτημα.

Θα μπορούσε, στο περιθώριο έστω της φετινής συνεδρίασης, να συζητηθεί και το «Μακεδονικό» στη λέσχη Μπίλντερμπεργκ; Είμαστε απολύτως βέβαιοι! Άλλωστε γι’ αυτόν τον λόγο και εκλήθη ο αρχηγός της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, άρον άρον, στη σύσκεψη του Τορίνο. Κι όλα ετούτα, επειδή το «Μακεδονικό» πρόβλημα, στην παρούσα φάση του, συνδέεται με άμεσες πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας, συνδέεται με την πολύ σοβαρή πια πιθανότητα πρόωρων εθνικών εκλογών μέσα στο τρέχον έτος, το 2018!

Ας δούμε το πιθανότερο σενάριο… made in Bilderberg!

Είναι γεγονός πως η σημερινή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με υπουργό εξωτερικών τον «πολύ» Νίκο Κοτζιά, δυσκολεύεται να «κλείσει» -όπως πολύ θα ήθελε- το «Μακεδονικό», παραδίδοντας ουσιαστικά το όνομα «Μακεδονία» στα Σκόπια. Και δυσκολεύεται, επειδή η «λύση» που προωθείται από τα διεθνή κέντρα -σε βάρος των ελληνικών εθνικών συμφερόντων- δεν περνάει καθόλου στους Έλληνες, ένα 70% με 80% των οποίων λέει ηχηρό «ΟΧΙ» στον προσδιορισμό των Σκοπιανών, έστω και με συνθετικό, ως «Μακεδόνων»! Αυτή η λαϊκή αντίσταση, που εκφράστηκε και στα πρόσφατα συλλαλητήρια, έχει «μπλοκάρει» προς το παρόν τους κυβερνητικούς σχεδιασμούς. Το ακόμη χειρότερο για τον Αλέξη Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ είναι πως εξ αιτίας του «Μακεδονικού» έχει χαλαρώσει επικίνδυνα η κυβερνητική συνοχή. Ήδη ο Πάνος Καμμένος δήλωσε ότι το κόμμα του δεν θα στηρίξει «λύση» φιλοσκοπιανή στο ζήτημα του ονόματος. Ποιος λοιπόν μπορεί να αποκλείσει κάποιου είδους «ηρωική έξοδο» του κόμματος Καμμένου από την κυβέρνηση λόγω «Μακεδονικού»; Ο Καμμένος αντιλαμβάνεται πως εάν συνεχίσει να στηρίζει Τσίπρα και μετά το ξεπούλημα του ονόματος, αυτό θα αποτελέσει πολιτικό τάφο για τον ίδιο. Συνεπώς, μέσα στο μυαλό του είναι η αποχώρηση του κόμματός του από την κυβέρνηση! 154 βουλευτές της σημερινής συγκυβέρνησης, μείον τους 9 του Καμμένου, μας κάνει: 145. Άρα, χάνεται η περίφημη «δεδηλωμένη» στη Βουλή και πάμε για πρόωρες κάλπες…

Κι εδώ ακριβώς έρχεται ο ρόλος του Μητσοτάκη, μέσω λέσχης Μπίλντερμπεργκ. Οι Αμερικανοί πιέζουν τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ να «κλείσουν» το θέμα του ονόματος μέσα στο καλοκαίρι. Όμως κάτι τέτοιο φαντάζει πλέον ως σχεδόν αδύνατο. Όλο και πλησιάζουμε στο σενάριο πτώσης της κυβέρνησης, αμέσως μετά την «έξοδο απ’ το μνημόνιο» (Αύγουστος 2018), δηλαδή εντός του φθινοπώρου! Εάν συμβεί κάτι τέτοιο, που… κατά τη Μπίλντερμπεργκ μάλλον θα συμβεί, τότε η πιθανότερη ημερομηνία για τις επόμενες εκλογές είναι η 11η Νοεμβρίου 2018. Όμως εδώ έχουμε και ολίγη από… Illuminati (Πεφωτισμένους)! «11» είναι ο ιερός αριθμός των Illuminati.

Στην πιο πάνω ημερομηνία όμως έχουμε τουλάχιστον δύο φορές το «11»: 11 Νοεμβρίου, δηλαδή 11.11! Αλλά θα μπορούσε κάποιος να πει πως το «ιερό 11» των Πεφωτισμένων εμφανίζεται και στο τρέχον έτος (2018), αφού το 2018 αναλύεται ως εξής: 2 + 1 + 8 = 11 !!! «Σύμπτωση»; Πριν από επτά ακριβώς χρόνια, στις 11 Νοεμβρίου 2011 (πάλι: 11.11.11 !!!), ορκίστηκε η «τοκογλυφική» συγκυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου που έφερε το δεύτερο μνημόνιο, στις 12 Φεβρουαρίου του 2012! Τώρα, στις 11.11.11 του «2018», αντί Παπαδήμου οι Πεφωτισμένοι ετοιμάζονται να μας φέρουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως «εκλεκτό» της διεθνούς ελίτ των επικυρίαρχων.

Αλλά τότε είναι που θα αρχίσει στην Ελλάδα το μεγάλο δράμα…

Νέο μνημόνιο, ΣΥΡΙΖΑ και… Κουφοντίνας!

Ποιος θα είναι ο νικητής των πρόωρων εθνικών εκλογών, στις 11 Νοεμβρίου του 2018; Φυσικά, η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό δείχνουν όλες απολύτως οι δημοσκοπήσεις, με τη ΝΔ να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ κατά μέσο όρο με διαφορά 10%. Θα είναι όμως μια «πύρρειος νίκη» για τη ΝΔ. Κι αυτό, επειδή δεν μπορεί αλλά και δεν θα την αφήσουν να κυβερνήσει! Στην πραγματικότητα, η μεγάλη τραγωδία για την Ελλάδα ακριβώς τότε είναι που θα ξεκινήσει… Μπορεί η σημερινή ΝΔ και ο αρχηγός της να «λύσουν» το παραμικρό από τα τερατώδη προβλήματα που πνίγουν σήμερα τον τόπο μας; Οπωσδήποτε, όχι! Αντίθετα, είναι παραπάνω από βέβαιο ότι η κυβερνητική πολιτική Μητσοτάκη θα περιπλέξει ακόμη χειρότερα την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση, δίνοντας το δικαίωμα στην άκρα Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ να πει: «Ακριβώς όταν βγαίναμε απ’ το μνημόνιο και… ερχόταν η ανάπτυξη, μας έριξαν και έφεραν τον νεοφιλελεύθερο Μητσοτάκη της Μπίλντερμπεργκ»!

Τότε, όπως συνέβη τον Δεκέμβριο του 2008, ο ΣΥΡΙΖΑ θα οργανώσει «νέο αντάρτικο», κατά πολύ σκληρότερο εκείνο προ 10 ετών, και η Ελλάδα θα καεί απ’ άκρο εις άκρο! Κάτι τέτοιο αναμένεται να συμπέσει με την οριστική έξοδο (δραπέτευση) του Δημήτρη Κουφοντίνα της «17 Νοέμβρη» από τις φυλακές, μετά από μια επόμενή του άδεια. Ο αρχιτρομοκράτης θα… «ασχοληθεί με τα μελίσσια του», όπως είπε στο παρελθόν, δηλαδή με την οργάνωση του «νέου αντάρτικου», με στόχο την άμεση ανατροπή της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης της ΝΔ! Τα απολειφάδια της «17 Νοέμβρη» και τα Εξάρχεια θα συμμαχήσουν με τους ακραίους ισλαμιστές (τζιχαντιστές), οργανώνοντας μία ισλαμοκομμουνιστική εξέγερση και στην Ελλάδα θα επικρατήσει το απόλυτο χάος… Ένας εμφύλιος πόλεμος θα είναι επί θύραις, όπως και ο διαμελισμός της χώρας μας…

Είδες τι φέρνει η λέσχη Μπίλντερμπεργκ και οι σχεδιασμοί της;


https://www.elora.gr/portal/arxeio/1227-to-xrisma-ton-illuminati-pairnei-o-kyriakos-mitsotakis-apo-ti-lesxi-bilntermpergk


Ο Μητσοτάκης διορίζει υπουργούς με δεμούς με τον…ΣΟΡΟΣ, όπως ο Γιώργος Ζαββός ο νέος υφυπουργός αρμόδιος για το τραπεζικό σύστημα!!!

Υφυπουργός οικονομικων και ο Γιώργος Ζαββός, ο αδερφός του Στέλιου Ζαββού που ειναι κουμπάρος του…ΤΣΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ και εχει την διαχειριση του τοπικου παραρτηματος Σόρος, της ΜΚΟ Solidarity Now…


Διαβάστε τωρα τα δύο παρακάτω άρθρα για περισσότερα!…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΣΤΕΛΙΟΣ ΖΑΒΟΣ – Ο ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΤΟΥ ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ! Αυτός είναι ο Έλληνας ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ του ΣΟΡΟΣ….

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr