Home Κορωνοϊος Μεγάλος δικηγόρος Ράινερ Φούελμιτς: Ο ΠΟΥ παραδέχεται ότι ο ιός Covid είναι ακριβώς όπως η κοινή γρίπη! 500.000 Αμερικανοί νεκροί από εμβόλιο!

Μεγάλος δικηγόρος Ράινερ Φούελμιτς: Ο ΠΟΥ παραδέχεται ότι ο ιός Covid είναι ακριβώς όπως η κοινή γρίπη! 500.000 Αμερικανοί νεκροί από εμβόλιο!

by _
0 comment 484 views

Μεγάλος δικηγόρος Ράινερ Φούελμιτς: Ο ΠΟΥ παραδέχεται ότι ο ιός Covid είναι ακριβώς όπως η κοινή γρίπη! 500.000 Αμερικανοί νεκροί από εμβόλιο!


Ο μεγάλος δικηγόρος Ράινερ Φούελμιτς, που έχει μηνύσει τον ΠΟΥ, το αμερικανικό CDC και όλους τους απατεώνες που είναι πίσω από αυτήν την ψευτο-παμδημία, εξεφώνησε προσφάτα μεγάλη ομιλία που μετεδώθη παντού όπου είπε ότι ο ΠΟΥ έχει παραδεχτεί ότι ο ιός Covid είναι ακριβώς όπως η κοινή γρίπη!

Διαβάστε επίσης το άρθρο μας με τίτλο Παραδέχτηκε ότι ο κορωνοϊός ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ σε υπόθεση-βόμβα η Δικαιοσύνη/Κυβέρνηση της Αλμπέρτα του Καναδά!!! Σχεδιάζουν τώρα να καταργήσουν σχεδόν ΟΛΑ τα μέτρα εκεί εξαιτίας αυτού!!! που επιβεβαιώνει 100 τοις 100 ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ αυτός ο ψευτ-ιός.

Είπε επίσης ότι ενδεχομένως να έχουν πεθάνει περίπου 500.000 Αμερικανοί από το εμβόλιο κορωνοϊού! Αυτό είναι επειδή το σύστημα αναφοράς ανεπιθύμητων συμβάντων και θανάτων εμβολίων VAERS (CDC) αναφέρει ΜΟΝΟ το 1 τοις εκατον των θανάτων από τα εμβόλια!

Αυτό είναι είναι θέμα που σας έχουμε πρωτοαποκαλύψει εμείς από τα «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΕΑ ΤΩΡΑ» (GreekNewsOnDemand.com).  Διαβάστε επίσης το άρθρο μας ΒΟΜΒΑ – ΙΔΟΥ η ύπαρκτη αίτια πίσω από όλους «πανδημικούς» θανάτους. ΟΧΙ ο κορωνοϊός αλλά οι…«θεραπείες» του, όπως το…REMDESIVIR!!!για περισσότερα.

Δείτε τώρα το βίντεο!…

You may also like

Είμαστε μια ομάδα που αποτελείται απο δημοσιογράφους, ερευνητές, εκφωνητές, οικονομολόγους και όχι μόνο. Αν έχετε τυχόν ερωτήσεις, είμαστε στη διάθεσή σας στο ακόλουθο e-mail.

Contact: [email protected]

@ 2022 – All Right Reserved. Designed and Developed by WebLegends.gr